kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Szellem fotó temető

Nem vette komolyan, de a kép láttán ledöbbent: tényleg szellemet fotózott a temetőben

Végigfutott a hátán a hideg, amikor a felvételt meglátta.

Forrás: Femina.hu

Bár ez a móka kissé morbid, sok kalandra éhes ember kel útra éjszaka, hogy ellátogasson egy temetőbe, és ott fényképeket készítsen, hogy amíg meg nem nézi a képeket, kísértetektől borzonghasson. Vannak persze olyanok is, akiket érdekel a szellemvilág, és ezért látogatnak el egy temetőbe fotózni, akár szervezett keretek között is. Az alábbi kép készítője az előbbi csoportba tartozott. Bár nem vette komolyan, hogy egy kósza lelket kaphatnak lencsevégre, a képet megnézvén a lélegzete is elállt: nem kizárt, hogy lefényképeztek egyszerre több szellemet is.

Ocalában, Floridában készült a kép egy temetőben. A nő, aki a képen látható, mosolyogva pózol, később azonban maga is meglepődhetett. Elmondása szerint a kattintás előtt pár percig hívta a szellemeket, majd férje fotózott.

Forrás: http://www.gibconnect.com
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

További szellemfotók

Ha van kedved még egy kis borzongáshoz, kattints, ám készülj fel arra, hogy ezek a képek még az erősebb idegzetűeket is megrémítik!

Ilyen fényképet mellékelj az önéletrajzodhoz, hogy biztosan megkapd az állást!

A személyes interjú lehetősége akár egy rosszul választott fényképen is múlhat. Érdemes tehát profi fotót csatolni, de újabb kutatások szerint kép nélkül is nagy lehet az esélyed.

Még nincs hozzászólás
Férfi ABC
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.