kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Számmisztikai, párkapcsolati elemzés

Számmisztikai, párkapcsolati elemzés
Ideális társad

Ha régóta hiába keresed az igaz szerelmet, eláruljuk, milyen férfi oldalán találhatod meg.

Szerző: Kerekes Flóra
Forrás: Femina.hu

Mindenki harmonikus, boldog párkapcsolatról álmodik. Egyeseknek sikerül, másoknak nem.

A történelem leghíresebb szeretői
A történelem leghíresebb szeretői
15 jel, hogy a pasi megcsal15 jel, hogy elmúlt a szerelem15 tipikus női baki a párkapcsolatban11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell10 izgalmas szexhelyszín a lakásbanAz erotika története képekben (18+)Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes

Ahhoz, hogy te az előbbiek táborába tartozz, fontos, hogy ismerd saját igényeidet. Számold ki alapszámod, és tudd meg, ki lehet számodra ideális.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Emocionális szempontból meglehetősen elővigyázatos vagy. Sokszor még a legintimebb helyzetben is csak nehezen tudod kifejezni érzéseidet. Olyan társra van szükséged, aki mellett maximálisan elengedheted magad - a szó pozitív értelmében. Ideális partnered laza felfogású, humoros férfi. Olyasvalaki, aki kezelni tudja az esetleges érzelmi görcseidet, és a lehető legjobbat hozza ki belőled.

2-es alapszám

Nagyon erős benned a társas ösztön, hiányérzeted van, ha nem érzed minden pillanatban kedvesed szerelmét. Olyan partner mellett leled meg a boldogságot, aki képes kimutatni az érzéseit, nem esik nehezére akár napjában többször is szerelmet vallani. Emellett fontos, hogy életcéljaitok megegyezzenek, és kedvesed éppoly céltudatos, valamint kitűnő problémamegoldó legyen, mint te magad.

3-as alapszám

Amennyiben komoly kapcsolatban gondolkozol, magas elvárásokat támasztasz a férfiakkal szemben. A harmóniát mind a gondolkodásmód, mind pedig az erotika tekintetében fontosnak tartod. Olyan társra vágysz, aki nemcsak gyors felfogású és humoros, hanem rendkívül szenvedélyes is. Tökéletes partnered érzéki és szemérmetlen, ugyanakkor intellektuálisan is fenntartja az érdeklődésedet.

4-es alapszám

Társaságkedvelő, elbűvölő nő vagy, aki pontosan tudja, hogy nem minden flörtből lesz komoly kapcsolat. Élvezed az életet, és nehezen viseled, ha beleszólnak a dolgaidba. Olyan társ mellett leled meg a boldogságot, aki szerelmét minden probléma nélkül kinyilvánítja, akivel őszinte és mély kapcsolatot alakíthatsz ki, ugyanakkor meghagyja neked a kellő mozgásteret és a viszonylagos függetlenséget.

5-ös alapszám

Stabilitás iránti vágyadnak köszönhetően szeretetben gazdag, tartós párkapcsolatra vágysz, érzelmi téren azonban kissé hűvösnek mutatkozol. Még a legintimebb kapcsolataidban is csak nehezen tudsz feloldódni, zárkózottságod miatt nehezen osztod meg érzéseidet. Olyan férfi mellett lehetsz igazán boldog, akit nem zavar tartózkodásod, illetve elfogadó természetével és könnyed viselkedésével oldja görcseidet.

6-os alapszám

Nem kedveled a nézeteltéréseket, a vitákat. Minden körülmények között a békesség megteremtésére törekszel, és akkor vagy a legboldogabb, ha életed nyugodt mederben, a legkevesebb disszonancia közepette zajlik. A boldogságot egy olyan férfi mellett lelheted meg, aki hozzád hasonlóan fontosnak tartja a harmóniát, ugyanakkor jobb problémamegoldó képességgel rendelkezik, mint te.

7-es alapszám

A párkapcsolatban rendkívül fontos számodra az összetartozás és a kompromisszumkészség. Olyan férfival lehetsz igazán boldog, aki nem söpri a konfliktusokat a szőnyeg alá, hanem hajlandó megoldani azokat - és szükség esetén áldozatokat hoz kettőtök érdekében. Ugyanakkor lényeges, hogy a közöttetek lévő erős kapocs ne legyen túl szoros, és kedvesed hagyja, hogy tőle független életed is legyen.

8-as alapszám

A külvilág előtt erősnek és keménynek mutatkozol, legbelül azonban sértődékeny és törékeny nő vagy. Ideális társad rögtön átlát az álarcodon, és tudja, hogy tekintetbe kell vennie érzékenységedet. A párkapcsolatban az is nélkülözhetetlen számodra, hogy kedvesed hosszú évek múltán is képes legyen meglepni téged, személyiségének mindig legyen olyan oldala, melyet még nem ismersz teljesen.

9-es alapszám

Javíthatatlan romantikus lélek vagy, el sem tudod képzelni az életed stabil, harmonikus párkapcsolat nélkül. Életed párját egy olyan férfiban találhatod meg, aki hozzád hasonlóan rendkívül érzékeny, ugyanakkor személyiségének racionális oldala jóval hangsúlyosabb a tiédnél. Így egészítitek ki egymást maximálisan, és így találhatjátok meg az egyensúlyt.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

Még nincs hozzászólás

Milyen a pasi, ha igazán szerelmes? - Csillagjegye megmutatja

Sok pasi nehezen mutatja ki érzéseit a kapcsolatban, de azért nem reménytelen a kódfejtés.
Ezotéria

Így álcázod valódi énedet - A számmisztika megmutatja

Személyiségedet könnyen elrejtheted a környezeted felé sugárzott viselkedéssel. Születésnapod alapján derítsd ki, milyen álarcot viselsz!
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.