kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Szerelem számmisztika

Mikor ismerted meg a párod? Nézd meg, mi vár rátok idén a párkapcsolatban!

Egy egyszerű számolással könnyen kiderítheted, mutatjuk!

Forrás: Femina.hu

A számmisztika segítségével számos dolgot megtudhatsz a kapcsolatotokról, és könnyedén kiszámíthatod, mi vár rátok a 2016-os évben. Amennyiben kíváncsi vagy rá, itt az ideje, hogy kiderítsd!

Add össze megismerkedésetek számjegyeit, valamint az idei évét, majd ismételd addig, míg egyjegyű számot nem kapsz. Ez alapján pedig olvasd el a kapcsolatotokra vonatkozó leírást!

Például, ha 2015.12. 31-én találkoztatok először, így számolj:

2+0+1+5+1+2+3+1+2+0+1+6=24, 2+4=6

1-es alapszám

Az 1-es szám a párkapcsolatot tekintve kétesélyes lehet. Amennyiben meghagyjátok egymás számára a szükséges teret, kapcsolatotok továbbra is remekül működhet. Ellenkező esetben viszont könnyen előfordulhat, hogy külön utakon folytatjátok a továbbiakban.

2-es alapszám

A 2-es szám rendkívül szerencsésnek tekinthető, ugyanis nem más, mint az emberi kapcsolatok száma. Minden apróságot meg tudtok beszélni egymással, így nálatok nem jellemző, hogy a kommunikáció esetlege hiánya miatt komoly félreértések adódnának.

3-as alapszám

A 3-as szám a kreativitás számának tekinthető. Kapcsolatotok rendkívül izgalmas, nem hagyjátok, hogy titeket is utolérjenek a szürke hétköznapok. Amennyiben erre a továbbiak során szintén kellő figyelmet fordítotok, nagyon boldog év várhat rátok.

4-es alapszám

A 4-es szám férfiasnak számít a numerológiában, így amennyiben ezt a számot kaptad, kapcsolatotok rendkívül szilárd alapokon áll. Tehát nem feltétlenül jelenti azt, hogy a párod a domináns fél, inkább, hogy a hétköznapok problémáit is könnyen meg tudjátok oldani.

5-ös alapszám

Az 5-ös szám a mozgalmasság száma, így a ti kapcsolatotokra abszolút jellemző, hogy sohasem unatkoztok. Az otthon ülés helyett mindig inkább jöttök-mentek, és számos új élménnyel gazdagodtok, miközben kapcsolatotokat még inkább elmélyítitek.

6-os alapszám

A 6-os szám harmóniát jelent a numerológiában, így ha ezt a számot kaptad, rendkívül szerencsések vagytok. Arra viszont figyeljetek, hogy a felmerülő konfliktusokat mindig beszéljétek meg, ugyanis az még a ti idilli kapcsolatotoknak is árthat.

7-es alapszám

A 7-es szám esetében rendkívül nagy szerepe van a beszélgetéseknek, melyre a továbbiak során is mindig szakítsatok időt. Amennyiben elfeledkeztek erről, a kommunikáció hiánya könnyedén veszélybe sodorhatja a kapcsolatotokat.

8-as alapszám

A 8-as szám a sikeré, így ha ezt a számot kaptad, igencsak jót jelent a közös jövőtök szempontjából. Nem csupán a szerelmi életetek lehet harmonikus, hanem amennyiben már tervezitek egy ideje, akár a házasságotok is.

9-es alapszám

A 9-es szám a 6-oshoz hasonlóan a harmónia száma, így rátok is igazak az ott leírtak. Mindössze arra figyeljetek, hogy a konfliktusokat igyekezzetek minél hamarabb megbeszélni, nehogy olyan tüske maradjon, mely esetleg árthat a kapcsolatotoknak.

11-es mesterszám

A 11-es szám esetében leginkább a belső hangra kell figyelned. Ha igyekszel hallgatni rá, sokszor megadja majd a választ a felmerülő kérdésekre, segíthet a jó döntések meghozatalában. Ez pedig a kapcsolatotok boldogságát is segíteni fogja.

22-es mesterszám

A 22-es számnál fontos szerepe van a gondolkodási mód megváltoztatásának. Nemcsak magaddal szemben támasztasz ugyanis túlzott elvárásokat, hanem a partnereddel szemben is. Ez pedig hosszabb távon akár a kapcsolatotok végét jelentheti.

33-as mesterszám

A 33-as szám esetében döntéseid nemcsak magadra, hanem a párkapcsolatodra is jelentős kihatással lehetnek. Próbáld meg mindkettőtök érdekeit szem előtt tartani, ez ugyanis alapvető feltétel egy jól működő kapcsolat esetében.

Még nincs hozzászólás

Férfi neve mit hoz

Nevének minden betűje megfelel egy-egy számnak. Ezekkel kell számolni. Mutatjuk!
Ezotéria

 Szerelmi számmisztika

A számmisztika segítségével megtudhatod, mit tehetsz a szerelemért.
Ezotéria
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.