kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Számmisztika férfi

Mi a férfi életszáma? Ezt mondja személyiségéről a számmisztika

Életszámát könnyedén kiszámolhatod. Cikkünkben megmutatjuk, hogy hogyan csináld.

Forrás: Femina.hu

Minden szám valamilyen energiát hordoz, és befolyással van az életre, az életszám pedig, mellyel minden ember rendelkezik, a személyiség és a sors befolyásolója. A férfi tulajdonságait életszáma alapján könnyűszerrel kiismerheted tehát, még akkor is, ha esetleg csak az ismerkedés kezdeti szakaszában vagytok, vagy ő maga lassan nyílik meg.

Életszámát egyszerű kiszámolni: születési dátumának számjegyeit add össze, majd az eredmény számjegyeit is addig, amíg nem kapsz egyjegyű számot. Például: 1983. 10. 12 - 1+9+8+3+1+0+1+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Ha megvan a szám, keresd ki a hozzá tartozó jellemzést a galériában!

Mit mond a számmisztika a férfiról?
Mit mond a számmisztika a férfiról?
14 tárgy, ami elhozza a boldogságotIlyen vagy nőként a számmisztika szerintÍgy hatnak a bolygók az életedre!Számmisztika és karrierSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Számmisztika - Hogyan ismerheted meg magad jobban?

Neved és születési dátumod olyan információkat hordoz, melyekkel személyiséged megértéséhez közelebb kerülhetsz. Szakértőnk segít eligazodni a numerológia alapjaiban.

Még nincs hozzászólás

Férfi neve kapcsolat sorsa

Nevetek minden betűje megfelel egy-egy számnak. Ezekkel számoljatok, mutatjuk, hogyan!
Ezotéria

Ekőző élet emlékek teszt

Válaszolj kérdéseinkre, és kiderül, felrémlik-e korábbi inkarnációd!
Ezotéria
Bőrmegújító program
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.