kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Ajak személyiség

Keskeny vagy dús ajkaid vannak? Ezt gondolják rólad mások a szád formája alapján

Az ajkak formája árulkodóbb, mint gondolnád.

Forrás: Femina.hu

Úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre, pedig ajkaid formája szintén számos dolgot elárulhat a személyiségedről. Válaszd ki, melyik szájforma vonatkozik rád, és megtudhatod, mit gondolnak rólad mások ez alapján!

Széles száj

Ha Julia Roberts-féle ajkakkal rendelkezel, azt gondolják rólad, hogy sohasem elégedsz meg a jóval, neked a tökéletes kell. Rendkívül határozott és céltudatos vagy, aki szereti saját maga meghozni a döntéseket. A munkahelyeden maximalistának tartanak, és tudják, bármikor fordulhatnak hozzád segítségért.

Keskeny ajkak

A vékony ajkakról leginkább a zárkózottságra asszociálnak mások. Úgy gondolják, hogy nehezen kerülhetnek a közeledbe, nyerhetik el a bizalmadat. Próbálj többet mosolyogni, és beszédbe elegyedni másokkal, így környezeted számára is jelzed, mégsem vagy annyira megközelíthetetlen, mint gondolták.

Vastag, telt ajkak

Ha ilyen ajkakkal rendelkezel, akkor két fő dologra asszociálnak veled kapcsolatban. Egyrészt rendkívül csábítónak tartanak, aminek köszönhetően nem véletlenül keresik a férfiak a társaságodat. Másrészt viszont pletykásnak is gondolnak, így előfordulhat, hogy még az ismerőseid sem szívesen bízzák rád a titkaikat.

Az alsó ajak vastagabb

Ez a szájforma kicsit olyan hatást kelt, mint amikor a kisgyerekek duzzognak, nem véletlenül nevezik durcás ajkaknak is. Mások számára úgy tűnik, mintha sértődékeny, rosszabb esetben kényes lennél. Pesszimistának is gondolnak, illetve feltételezhetik, hogy túl komolyan veszed az életet, és csak ritkán tudod elengedni magad. Aggodalomra azonban nincs okod. Ha megmutatod vidám oldaladat, rögtön vonzóbbá, barátságosabbá válsz mások szemében.

Ha a felső ajak a vastagabb

Amennyiben vastagabb felső ajakkal rendelkezel, éppen a fentiek ellenkezője lehet igaz. Olyan kiegyensúlyozott személyiségnek látnak mások, akinek rendkívül kellemes a társaságában lenni. Derűs, optimista embernek tartanak, és úgy gondolják, mindig a lehető legpozitívabban állsz a dolgokhoz. Legyen szó munkáról vagy magánéletről, te mindenből igyekszel kihozni a maximumot.

Még nincs hozzászólás

Egészséghoroszkóp tavasz 2016

A tavasz csodás évszak, de vajon az egészséged is kifogástalan lesz?
Ezotéria

Tenyérjóslás élet hosszúsága

Mutatjuk, melyik vonalat nézd, és eláruljuk, hogy miről mesél még életeddel kapcsolatban.
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.