kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Öreg lélek jelek

Öreg lélek vagy? 3 jel, amiből tudhatod, sokszor reinkarnálódtál

Ismered az öreg lélek kifejezést? Tudd meg, mit jelent, és azt is, te is az lehetsz-e, vagy nem.

Forrás: Femina.hu

A sokak által vitatott, ám sokak által létezőnek vélt reinkarnáció során a lélek újra és újra megszületik. Az ezotériában úgy tartják, az újraszületések sora egyfajta tanulási folyamat, melynek során a lélek egyre bölcsebbé válik. Akkor szűnik meg az újraszületés, mikor már a tudati szintek legfelső fokán áll a lélek. Akik öreg lelkek, már jó néhány inkarnáción túl vannak, akik viszont még nincsenek, azok fiatal lelkek.

Aki öreg lélek, vagyis már egészen nagy bölcsesség birtokában van lelke, azért születik a fiatalabb lelkek közé, hogy nekik átadhasson tudásából, illetve adott életében még több bölcsességet gyűjtsön.

Annak, hogy valaki öreg lélek, bizonyos jelek a mutatói. Természetében, gondolkodásában a következők fedezhetők fel: te öreg lélek vagy?

Jelek, hogy öreg lélek vagy

Művészi adottságok

Ha az alkotásban jó vagy, jó eséllyel öreg lélek lehetsz, ugyanis az öreg lelkek belső késztetést érezhetnek arra, hogy kifejezzék, ami bennük felhalmozódott: mindazt az élettapasztalatot, érzelmeket, felgyülemlett bölcsességet képek, zene vagy bármi más kreatív tevékenység által juttathatják kifejezésre.

Magányos farkas személyiség

Amennyiben szeretsz egyedül lenni, és igényeled is azt, hogy napi pár órát senki se szóljon hozzád, akkor is esélyes, hogy öreg lélek vagy. Ugyanígy, ha dolgaidban gyerekkorodtól fogva önálló vagy, és nincs szükséged támaszra még a nehezebb helyzetekben sem, öreg lélek voltodra következtethetsz.

Túlérzékenység

Szinte sért, ha beleszólnak a dolgaidba? Ha nem a saját elképzelésed szerint, megszokott és helyesnek tartott módszereid szerint élhetsz, és teheted a dolgod? Bárki adna tanácsot, haragosan elfordulsz? Minél nehezebben adod fel ezeket, illetve kötsz kompromisszumot, annál valószínűbb, hogy öreg lélek vagy.

Így tisztítsd meg a karmád!
Így tisztítsd meg a karmád!
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Így hatnak a bolygók az életedre!14 jel, hogy kísért az előző életed14 tárgy, ami elhozza a boldogságotBőséget bevonzó tárgyakÁlmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek8 balszerencsét hozó tárgyA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgyPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani

Teszteld magad!

Nemcsak a fenti három tulajdonság igaz arra, aki öreg lélek. Ha bizonytalan vagy, vagy csupán kíváncsi, töltsd ki tesztünket, melyből megtudhatod, öreg lélek vagy-e! Kattints ide! »

2 hozzászólás
solymikata       2016-01-18 11:29
3.
Ha egyáltalán elfogadom, hogy van reinkarnáció. Részemről nem tudom, nem látom bizonyítottnak, de kizártnak sem tartom.
obsitos       2016-01-18 07:28
2.
Na,  a cikk alapján  a teszttel együtt kiderült, már nem öreg, hanem kivénhedt lélek vagyok !!! A feleségemet megtaláltam már 20 éves koromban, Ő akkor volt 19; pontosan kiegészítjük egymást, KETTEN VAGYUNK  EGYEK , soha nem engedtünk beleszólást a ... tovább »

Tenyérjóslás életút

Megmutatjuk, melyik vonal melyik a tenyereden, és elmondjuk, mit figyelj meg rajtuk.
Ezotéria

Pénzhoroszkóp 2016

Horoszkópod előrevetíti neked, mire számíthatsz az anyagiak terén a 2016-os esztendőben.
Ezotéria
Férfi ABC

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.