kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Őrangyal neve születésnap

Veled van akkor is, ha nem látod: ő az őrangyalod születésed napja szerint

Kalkulátorunk segít, hogy a hét melyik napján születtél.

Forrás: Femina.hu

Akár az utcán sétálsz, akár otthonodban teszel-veszel, vagy épp szórakozni mész, valaki mindig elkísér: ő a te őrangyalod. Nincs olyan pillanat, hogy ne lenne melletted, hisz az a küldetése, hogy vigyázzon rád.

Ez a küldetése, vagyis, ezért küldék hozzád, hogy megóvjon. Az ugyanakkor talán nem is tudatosul benned, mit köszönhetsz neki. Ha végiggondolod a napod, talán mégis rájössz: volt egy pillanat, amikor a zebrára lépve eléd vágott egy autó, te pedig hirtelen hátraugrottál? Ő lehetett, aki megmentett téged. Elromlott a hajszárító, de mégsem rázott meg? Ő lehetett, aki megóvott. Megbotlottál a lépcsőn, de nem zuhantál le? Nem kérdés, ki vigyázott épségedre.

Ki az őrangyalod?

Most, hogy beláthattad, milyen sok helyzetben segíthetett és segíthet nap mint nap, nem maradt más hátra, mint hogy megtudd, ki is a te őrangyalod. Bár szemmel láthatatlan, most mégis bemutatkozik, ha képletesen is. Születésed napja ugyanis elárulja, hogy mi a neve. Ha nem tudod, hétfőtől vasárnapig melyik nap jöttél a világra, akkor kalkulátorunk segít: írd be az évet, a hónapot és a napot.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Ki a te őrangyalod?

A lenti galériából keresd ki, születésed napja szerint ki a te őrangyalod.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Így hatnak a bolygók az életedre!Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy vonzz szerelmet az életedbe!Mit jelentenek az álmaid?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyak

Még nincs hozzászólás

Toll fogás személyiség

Az, hogy hogyan fogod a tollat, árulkodóbb, mint hinnéd.
Ezotéria
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.