kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nő elemzés számmisztika

Milyen nő vagy a számmisztika szerint? Alapszámod elárulja

Mit mesél rólad a számmisztika? Egy egyszerű számolás után elolvashatod jellemzésed.

Forrás: Femina.hu

Érdekes tapasztalat lehetne, ha egyszer kívülről láthatnád magad, még érdekesebb, ha a barátaid vagy akár a férfiak szemével. Olyan nézőpont lenne, amit a valóságban sajnos sohasem próbálhatsz ki.

Mivel azonban ők, akiknek a bőrébe bújnál, hogy magad kívülállóként is szemügyre vedd, emberek, téged mind-mind egyénileg, a saját személyiségük, nézeteik, ízlésük által befolyásoltan látnak, szemszögükből tehát nem kapnál magadról tökéletesen tiszta képet.

A számmisztika viszont - mint egy tiszta és egyértelmű, óhatatlan ítélkezéstől, emberi személyiségtől és egyéb torzító, befolyásoló tényezőktől mentes rendszer - valós képet nyújthat rólad. Jobban ismer téged, mint gondolnád. Alapszámod kiszámolása után keresd ki a galériából a te alapszámodhoz tartozó jellemzést, mely elárulja, milyen vagy te nőként.

Mit mond rólad a számmisztika?

Kattints a galériára! Annak első képén láthatod, hogyan számold ki alapszámod. Igazán egyszerű. Ha ezzel megvagy, lapozd fel saját jellemzésed!

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzámmisztika és karrierMit jelentenek az álmaid?Mit mond a számmisztika a férfiról?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyakMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Számmisztika - Hogyan ismerheted meg magad jobban?

Neved és születési dátumod olyan információkat hordoz, melyekkel személyiséged megértéséhez közelebb kerülhetsz. Szakértőnk segít eligazodni a numerológia alapjaiban.

Még nincs hozzászólás

Jó döntés névszám

Névszámod egyszerűen kiszámolhatod táblázatunkkal.
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.