kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nő elemzés számmisztika

Milyen nő vagy a számmisztika szerint? Alapszámod elárulja

Mit mesél rólad a számmisztika? Egy egyszerű számolás után elolvashatod jellemzésed.

Forrás: Femina.hu

Érdekes tapasztalat lehetne, ha egyszer kívülről láthatnád magad, még érdekesebb, ha a barátaid vagy akár a férfiak szemével. Olyan nézőpont lenne, amit a valóságban sajnos sohasem próbálhatsz ki.

Mivel azonban ők, akiknek a bőrébe bújnál, hogy magad kívülállóként is szemügyre vedd, emberek, téged mind-mind egyénileg, a saját személyiségük, nézeteik, ízlésük által befolyásoltan látnak, szemszögükből tehát nem kapnál magadról tökéletesen tiszta képet.

A számmisztika viszont - mint egy tiszta és egyértelmű, óhatatlan ítélkezéstől, emberi személyiségtől és egyéb torzító, befolyásoló tényezőktől mentes rendszer - valós képet nyújthat rólad. Jobban ismer téged, mint gondolnád. Alapszámod kiszámolása után keresd ki a galériából a te alapszámodhoz tartozó jellemzést, mely elárulja, milyen vagy te nőként.

Mit mond rólad a számmisztika?

Kattints a galériára! Annak első képén láthatod, hogyan számold ki alapszámod. Igazán egyszerű. Ha ezzel megvagy, lapozd fel saját jellemzésed!

Mit mond a számmisztika a nőről?
Mit mond a számmisztika a nőről?
Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzámmisztika és karrierMit jelentenek az álmaid?Mit mond a számmisztika a férfiról?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyakMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Számmisztika - Hogyan ismerheted meg magad jobban?

Neved és születési dátumod olyan információkat hordoz, melyekkel személyiséged megértéséhez közelebb kerülhetsz. Szakértőnk segít eligazodni a numerológia alapjaiban.

Még nincs hozzászólás

Jó döntés névszám

Névszámod egyszerűen kiszámolhatod táblázatunkkal.
Ezotéria

Életvonal hosszúsága

Életvonalad hosszúságát egy perc alatt elemezheted, képeink segítenek neked ebben.
Ezotéria
Férfi ABC
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.