kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nő elemzés számmisztika

Milyen nő vagy a számmisztika szerint? Alapszámod elárulja

Mit mesél rólad a számmisztika? Egy egyszerű számolás után elolvashatod jellemzésed.

Forrás: Femina.hu

Érdekes tapasztalat lehetne, ha egyszer kívülről láthatnád magad, még érdekesebb, ha a barátaid vagy akár a férfiak szemével. Olyan nézőpont lenne, amit a valóságban sajnos sohasem próbálhatsz ki.

Mivel azonban ők, akiknek a bőrébe bújnál, hogy magad kívülállóként is szemügyre vedd, emberek, téged mind-mind egyénileg, a saját személyiségük, nézeteik, ízlésük által befolyásoltan látnak, szemszögükből tehát nem kapnál magadról tökéletesen tiszta képet.

A számmisztika viszont - mint egy tiszta és egyértelmű, óhatatlan ítélkezéstől, emberi személyiségtől és egyéb torzító, befolyásoló tényezőktől mentes rendszer - valós képet nyújthat rólad. Jobban ismer téged, mint gondolnád. Alapszámod kiszámolása után keresd ki a galériából a te alapszámodhoz tartozó jellemzést, mely elárulja, milyen vagy te nőként.

Mit mond rólad a számmisztika?

Kattints a galériára! Annak első képén láthatod, hogyan számold ki alapszámod. Igazán egyszerű. Ha ezzel megvagy, lapozd fel saját jellemzésed!

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzámmisztika és karrierMit jelentenek az álmaid?Mit mond a számmisztika a férfiról?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyakMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Még nincs hozzászólás

Életvonal hosszúsága

Életvonalad hosszúságát egy perc alatt elemezheted, képeink segítenek neked ebben.
Ezotéria
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.