kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nagy szexhoroszkóp

Nagy szexhoroszkóp
Avagy mire vagy képes az ágyban?

Szégyenlős vagy? Vagy mindent bevállalsz? Esetleg még saját vágyaidat sem ismered? Mit mondanak a csillagok?

Szerző: Valner Marietta
Forrás: Femina.hu

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Gyakorlatias és hatalomvágyó személy vagy, éppen ezért szexuális impulzusaid erőteljesek, bár nem hosszan tartóak. Ha több érzékenységgel és türelemmel kezelnéd párkapcsolatodat, talán nem unnád meg idő előtt. Ugyanakkor életvidámságoddal pillanatok alatt képes vagy tűzre lobbantani "áldozataidat". A szexben szeretsz irányítani, és izgalmasnak tartod az extrém helyzeteket.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az egyik legéletrevalóbb csillagjegy a Bika. Nagyon érzéki vagy, az újításokhoz mégsem fűlik a fogad. Szeretsz csábítani, és a szex az életed egyik fő alkotóelemét képezi. Mindezek ellenére a magánéletben a komoly és stabil elkötelezettséget részesíted előnyben. Érzéki csókokkal és gyengéd simogatással bármire rávehető vagy.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Örök függetlenség - ez a te jelszavad, még akkor is, ha ez megvalósíthatatlan. Lényed olyannyira izgató, hogy állandó szexuális fantáziálgatásra készteti a párodat. Bátran használd ki ezt a különleges kisugárzást! Az ágyban szeretsz kísérletezgetni, de vigyázz, mert egy huzamosabb párkapcsolat alatt akár érzéketlenné és önzővé is válhatsz.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott
16 buja színésznő, aki mindent megmutatott
Ennyit változott a szexideál az évszázadok alattA 15 legforróbb férfi szexfantázia 11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitÍgy csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidKirakatban kínálják magukat a nőkA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világbanA 15 legszexibb ruhadarab

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kívülről kissé rideg, ám belül érzelmes vagy. Hatalmas szeretetbomba ketyeg a szívedben, de csak az arra érdemeseknek mutatod ki érzéseidet. Szeretkezni is csak úgy tudsz, ha hozzá érzelem is tartozik. Szeszélyességed miatt partnereid soha nem tudják kitalálni, mit is kívánsz igazán. Számodra a szex egyben lelki kielégülés is. Ha hűtlenek hozzád, előbújik a bosszúra szomjazó éned.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha a szenvedélyedből minden embernek osztanánk egy kicsit, akkor is rengeteg maradna neked. A tested, a lelked és az egész lényed ontja magából a perzselő szenvedélyt. Az ágy-akrobatika minden vállfaját imádod, és nem félsz kipróbálni új dolgokat sem. Szereted, ha szex közben dicsérnek, mert te is tudod, hogy az élményt, amit együtt éltek át, soha nem fogja elfelejteni a partnered.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Mélyen elrejtett érzékiség lakik benned, ami a kissé hűvös külsődet lágyítja, és esetenként vulkánkitörésszerű szenvedélyáradatra késztet. A szexben törődő, irányító és válogatós vagy. Maximalista jellemed miatt csak azokat a pózokat kedveled, amik a legnagyobb élvezetet jelentik. A közhiedelemmel ellentétben a Szűz igenis tud harapni is - ha kell.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Annyira szeretsz adni, hogy az már túlzás! Leghőbb vágyad, hogy felejthetetlen örömöket okozz a kedvesednek, és kielégítsd minden vágyát. Kihívó viselkedésed árulkodik a szexuális teljesítményedről, ám nehezen adod be a derekad. Fontos, hogy olyan partnered legyen, aki nyitott a romantikus és bensőséges kapcsolatra, és mindennél jobban szeret téged.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A hálószoba környékéről a Skorpiók viszik haza az aranyérmet. Szexuális étvágyad kielégíthetetlen, és szexualitásod sokkal fejlettebb, mint a többi csillagjegyé. A szex nálad egyben hatalmi játék is, amit előszeretettel alkalmazol, ha befolyásolni szeretnéd a partnered. Kisugárzásod mágnesként vonzza a hódolókat, ám igazi partnerre csak hosszas válogatás után találsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Igazi hódító és felfedező vagy. Szereted az ismeretlent, így minden újdonságra kapható vagy. Nem vagy könnyű préda, nem tűröd, ha lerohannak, és az ágyban is te akarsz a vadabb lenni. Nehezen csillapodsz, ezért állandó partnereddel hamar unalmassá válhat a szex, amit a játék örömével orvosolsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Csak igazi szerelmet tudsz elképzelni, fellángolásaid nincsenek. Szexuális természeted erőteljes, mégis tartózkodó, mert csak egy idő után tudod a bizalmadba fogadni a másikat, ami együtt jár a szexuális kiteljesedéssel. Természeted annyira életrevaló és céltudatos, hogy a lepedő és a takaró között sem ismered a tréfát. Ám épp ez tesz téged ennyire izgalmassá és titokzatossá.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő a szexben szeret alkalmazkodni a másik vágyaihoz. Az a jó neked, ami a kedvesednek is örömet okoz. Kíváncsi természeted miatt minél több mindent szeretnél kipróbálni. A testi kapcsolat sokszor csak szimpla vágyból születik nálad, nem pedig érzelmekből. Ezt nem minden partnered tudja befogadni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegyű szerető szenvedélyes. Szexualitásod csak az élvezet körül forog, a szeretkezés és az előjáték örömével nem gyakran örvendezteted meg a párod. Ám ha mégis, akkor titkon valamiben biztosan mesterkedsz. Ám a szex nem megoldás a problémákra! Ha nyitott és érzékeny vagy kedvesed jelzéseire, akkor sikerülhet kialakítanotok a lelki és a szexuális egységeteket.

Még nincs hozzászólás

Pasi szexhoroszkóp, nőknek - Szoknyavadász, hűséges, féltékeny?

Nem csak sorsotokat olvashatod ki a csillagokból, de párod szexuális temperamentumáról is árulkodik születési jegye.
Ezotéria

Erotikus horoszkóp: mennyire vagy szenvedélyes a szexben? - Csillagjegyed elárulja!

A túlfűtött szex, vagy a romantikus, hosszú együttlét jellemző rád? Tudd meg, milyen vagy az ágyban!
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.