kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

2014-es kínai horoszkóp

Nagy 2014-es kínai horoszkóp
Mi vár rád az új évben?

A kínai horoszkópodból megtudhatod, szerelmi életedben, karrieredben mi vár 2014-ben.

Forrás: Femina.hu

Amikor egy új év kezdődik, a legtöbb ember kíváncsi arra, vajon mit hoz majd neki: szerencsét vagy balszerencsét, szerelmet vagy magányt, bőséget vagy szegénységet, jó állást vagy elbocsátást.

Bőséget bevonzó tárgyak
Bőséget bevonzó tárgyak
Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenekÍgy hatnak a bolygók az életedre!8 balszerencsét hozó tárgyHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenMinden idők leghíresebb asztrológusaiSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyében

Ha te is kíváncsi vagy rá, hogyan alakul majd az éved, kínai horoszkópodból sok mindent megtudhatsz róla. Ha nem ismered a jegyed, az alábbi kalkulátorral kiszámolhatod.

Kínai horoszkóp

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Patkány

Ha ez a kínai jegyed, már a 2014-es év eleje is sikeres lehet számodra. Álláskeresőként munkát kaphatsz, ha pedig van állásod, feladatod az lehet az év elején, hogy bizonyítsd, rátermett vagy a munkára. Ez sikerülhet is, hiszen kitartó vagy és energikus. Ami magánéletedet illeti, 2014-ben mindenképp meg kell próbálnod megtalálni az egyensúlyt a munkád és a szerelmi életed közt, ugyanis anélkül nem lehetsz boldog. Ne menjen egyik sem a másik rovására, mert párkapcsolatod rámehet, ha pedig szingli vagy, nem sikerül párt találnod.

Bivaly

2014-ben sajnos a bizonytalanság éve várhat rád. A legfontosabb, hogy a belső hangodra hallgass. Ebben az esztendőben lehetnek kellemetlenségeid a munkahelyeden, ami miatt sokat idegeskedhetsz. Próbálj higgadt maradni. Adjon erőt, hogy a horoszkópod szerint jó anyagi helyzet vár. Párkapcsolatodban 2014-ben elődordulhatnak félreértések, és hogy minden gördülékenyebben menjen tovább, lehet, hogy szükség lesz néhány új szabály bevezetésére köztetek. Ha szingli vagy, ebben az évben megtalálhatod lelki társadat.

Tigris

A kínai horoszkóp szerint, ha Tigris vagy, nagyon szerencsés esztendő várhat 2014-ben. Munkáédban kihívások várhatnak, de ne aggódj, mert nagyon jól veheted az akadályokat. Ha van kapcsolatod, szappanoperai fordulatok várhatnak, titkokkal, megcsalással, hazugságokkal. Most tiszta képet kaphatsz a párodról, legyen az pozitív vagy negatív. Amennyiben egyedülálló vagy, ez a  tisztánlátás, az emberismeret segíthet téged megtalálni a megfelelő párt, akivel párt alkotva boldog lehetsz.

Nyúl

Ha Nyúl a jegyed, ebben az évben sok problémával kell majd valószínűleg szembenézned, de sikerülhet leküzdeni őket. Munkahelyeden valószínűleg sok feladat fog várni, ami sok idődet elveszi majd a magánéletedtől. Nehéz lesz egyensúlyt teremtened, hogy mindennel foglalkozhass. Pénzügyi téren viszont minden rendben alakulhat várhatóan, noha utazásokra, hobbidra sok pénz el is mehet. Ha van kapcsolatod, fogadd meg a tanácsot, és hagyj szabad teret és időt a párodnak, mert ha nem, gondjaitok lehetnek. Szingliként sajnos nincs sok esélyed megtalálni a párod.

Sárkány

Ez az év a változatlanság és a pozitív események keveréke lehet számodra. Munkahelyed például stabilnak ígérkezik, de pénzügyeiddel vigyázz, mert költekezésre lehetsz hajlamos, ami gondokat okozhat a későbbiekben. Az év második fele jószerencsét ígér. Szerelmi életedben, ha van párod, minden úgy alakulhat 2014-ben, mint egy tündérmesében, de vigyázz, hogy ne légy meggondolatlan, ha pároddal beszélsz, mert olyat mondhatsz, amivel megsértheted, és ez nyomot hagy a kapcsolatotokban. Ha szingli vagy, sajnos nem a megfelelő ember mellett kötsz ki, ha nem választasz elég körültekintően.

Kígyó

Kígyóként izgalmas év várhat rád 2014-ben. Munkahelyeden minden nagyszeráen alakulhat, úgy érezheted, és főnökeid is úgy láthatják, remekül megállod a helyed. Ugyanakkor, lehetnek újoncok a kollégáid közt, akikkel lépést kell tartanod. Pénzügyi téren biztonságos év várhat, de azért spórolj, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. Ha van párkapcsolatod, ez az év lehet a legboldogabb a számotokra, amit eddig együtt megéltetek. Ha nincs, életre szóló párodat, lelki társadat találhatod meg ebben az esztendőben.

Ez az év a Ló éve, ez már ígéretesen hangzik számodra, és bizony, jól is alakulhatnak a dolgaid. Munkahelyi sikerek várhatnak, de ne bízd el magad, mert az mindent elronthat. Kemény munkád eredményeként bankszámlád is meghízhat 2014-ben. Ha szingli vagy, vigyázz, hogy a szerelemre való vágyakozás miatt ne köss ki olyan ember mellett, aki nem érdemel meg. A szerelem nem játék, vedd komolyan. Hagyd a sorsra a dolgokat, ne erőltesd, hogy párra lelj. Ha párban vagy, kapcsolatodra szánj sok időt, és szerelmeddel légy kettesben minél többet, ez a boldogságotok kulcsa.

Kecske

Szerencsés év lehet a számodra a 2014-es, sok új lehetőséggel. Munkahelyeden elismerés vár, és ez nagy örömmel tölthet el, de igyekezz fenntartani az elismerés okát, és nem elmerülni a dicsőségben. Pénzügyekben gyarapodás vár. 2014 jó év lehet neked magánéleti szempontból is. Párkapcsolatod elmélyítheted a kedveseddel ebben az évben. Ezt elsősorban nagy beszélgetések és őszinteség árán érheted el. Ha szingli vagy, megtetszhet valaki, de a kettőtök kis románca nem fog sajnos sokáig tartani. 

Majom

Vegyes éved lehet 2014-ben, ha a Majom a kínai jegyed. Kerüld a hirtelen hozott döntéseket, mert abból lehet bajod ebben az évben. Sajnos még a munkád is rámehet egy ilyen meggondolatlan húzásodra. Az is fontos, hogy amit elkezdesz, fejezd is be. Ebben az évben feladatod, hogy megtanulj jobban koncentrálni. Jó pénz ütheti a markod 2014-ben, de vigyázz, ne költsd el mindenféle butaságra! Ha szingli vagy, sajnos nem lesz felhőtlen az éved, de ha van párod, akkor sem, ugyanis egy harmadik személy bukkanhat fel az életetekben, ami tönkreteheti a boldogságotokat. Vigyázzatok rá!

Kakas

Ha Kakas vagy, számíthatsz jóra is, rosszra is 2014-ben. Várhatók az életedben változások, de fontos, hohgy tanulj meg velük együtt élni, mert csak így teheted túl magad azokon a dolgokon, amiket a változás hoz majd. Míg év elején nagyobb bevételre számíthatsz, sajnos év második felében megcsappanhat a költségvetésed. Gondolj erre már januártól előre! Ha szingli vagy, sajnos nem vár a nagy ő ebben az évben a kínai horoszkópod szerint. Ha van párod vagy házas vagy, akkor lehetnek köztetek félreértések, de jó kommunikációval ezek áthidalhatók.

Kutya

2014-ben végre alkalmad nyílhat végiggondolni eddigi életed, hogy hol tartasz, és mit szeretnél a jövőben. Várhat ebben az esztendőben egy munkahelyváltás, de ettől ne tarts, ugyanis álmaid munkáját találhatod meg. Pénzügyi szempontból abba a hibába eshetsz, hogy családodnak úgy fejezed ki a szeretetedet, hogy mindenféle felesleges és drága dolgokat veszel nekik. Próbáld ezt elkerülni, hidd el, a tettek és a szavak mindennél többet érnek. Ha szingli vagy, sok olyan pasi kerülhet az utadba, akiben csalódsz. Ha van párod, komoly problémáitok lehetnek egy harmadik miatt.

Disznó

Ha Disznó a jegyed, és üzlettel foglalkozol, nagyon kedvező év elébe nézhetsz. Ha nem üzletemberként keresed a kenyered, munkahelyeden sok kihívás várhat, de sikerek is ugyanakkor. Pénzügyileg nagyszerű év vár. Magánéleted is jól alakulhat, noha szingliként számíthatsz egy olyan csavarra, hogy exed próbál visszaszerezni. Jól gondold meg a választ, hogy ne csalódj újra. Ha van párod, vagy férjnél vagy, harmónia és boldogság várhat 2014-ben, és megerősödhetsz abban a hitedben, hogy a megfelelő ember mellett vagy.

Még nincs hozzászólás

2014-es horoszkóp

2014 a legtöbb jegy szülöttei számára a változások éve lehet. Olvasd el, rád mi várhat!
Ezotéria

Horoszkóp színek

Minden csillagjegyhez más-más szín tartozik. Nézd meg, a tiédhez melyik passzol!
Ezotéria
Tisztítókúra

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.