kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Japán jellemhoroszkóp

Japán jellemhoroszkóp
Milyen vagy valójában?

Milyen vagy a felszín alatt, hogyan viselkedsz a párkapcsolatban? Ismerd meg, mit mondanak a japánok jellemedről!

Szerző: H.D.
Forrás: Femina.hu

A japán horoszkóp a nyugatitól eltérően nem 12, csupán kilenc jegyből áll. Ha kiszámolod, te melyikbe tartozol, megtudhatod, mit mond a keletről érkezett egzotikus horoszkóp a jellemedről.

14 tárgy, ami elhozza a boldogságot
14 tárgy, ami elhozza a boldogságot
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ez a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján14 káros tárgy a lakásban a feng shui szerintÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy14 jel, hogy kísért az előző életedSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani7 tárgy, amit tilos a hálószobában tartani: igazi kapcsolatrombolókMiről árulkodnak a tenyered vonalai?
Japán horoszkóp

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Melyik évben születtél?

Számol »

Ippaku – Fehér víz

Ippaku jegyedhez hűen olyan vagy, mint a víz, mely gyengéd és simogató, ám mindennek ellenére akarattal és erővel is rendelkezel. A japán horoszkóp szerint alkalmas vagy vezető pozíció betöltésére, ám olykor hiányzik belőled a megértés. Olyan partnerre vágysz, aki elfogadja, hogy szívesen vagy egyedül néha, és biztosítja is ezt számodra. A szerelemben hűséges vagy, de könnyen áteshetsz a ló túloldalára, amikor már birtokolni akarod a párod.

Jikoku – Fekete föld

Erős akaratú nő vagy, tudatosan éled az életed, de nem áll messze tőled a makacsság sem. Jó csapatjátékosként a munkában könnyen a középpontba kerülsz. Szorgalmad és segítőkészséged pedig csak további jó pontokat jelent e téren. A japán horoszkóp szerint, ha valami nem tetszik, azt őszintén megmondod, de ennek ellenére tapintatos vagy. A szerelemben hajlamos lehetsz túlzásba vinni a gondoskodást - vigyázz, nehogy ezzel megfojtsd a párod!

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpekiként általában a figyelem középpontjában állsz. Eredeti stílusodat, modorodat és öltözködésedet nem lehet nem észrevenni. Kreativitásodnak köszönhetően tele vagy ötletekkel, és képes vagy mindig megújulni. Ugyanakkor a rád jellemző fegyelmezetlenséggel és csapongással megnehezítheted az életed. A szerelemben a kettősség jellemez, szabadságra vágysz, miközben unod a futó kalandokat. Érdemes lenne nagyobb tudatossággal élned az életedet.

Shiroku – Zöld fa

A japán horoszkóp szerint kiváló meggyőzőképességgel rendelkezel, független és határozott nő vagy. Kemény stílusod azonban érzékeny lelket takar. Ha vezető vagy, akkor lojalitás jellemez, jó teljesítményre ösztönzöd munkatársaidat. Mind szakmai, mind magánéleti téren problémát okozhat viszont, hogy olykor hajlamos vagy a kapkodásra, és nem tudsz az apró részletekre figyelni. A siker érdekében próbálj kicsit összeszedettebb lenne.

Goo – Sárga föld

Goo jegyedből adódóan meglehetősen karizmatikus személyiség vagy. A végletek embereként környezeted tagjai vagy utálnak, vagy nagyon szeretnek. A kritikát szinte minden körülmények között nehezen viseled, hatására könnyen elkedvetlenedhetsz. A szerelemben szenvedélyes vagy, aki imád flörtölni, épp ezért a hűség nem erősséged, bár párod iránt mindig komoly érzelmeket táplálsz. Időnként jó lenne megkeresned az arany középutat, és a szenvedély mellett hagyd érvényesülni a racionalitást is.

Roppaku – Fehér fém

A japán horoszkóp szerint legjellemzőbb tulajdonságod egyértelműen a kötelességtudat, ami azonban gyakran makacssággal is társul. Szakmai téren mindig kihozod magadból a maximumot, ugyanakkor függetlenség utáni vágyadnak, valamint erős kritikai érzékednek köszönhetően nem vagy jó csapatjátékos. A párkapcsolatban rendszerint a domináns szerepet vállalod fel, emellett a családcentrikusság is erősen jellemez.

Shichiseki – Vörös fém

Shichiseki jegyednek köszönhetően meglehetősen népszerű vagy tágabb környezeted körében. A körülötted élőket rendszerint lenyűgözöd gyors észjárásoddal és remek kommunikációs készségeddel. Jellemzően mind szakmai, mind magánéletedet érintő döntéseidet ösztöneidre hagyatkozva hozod meg. A párkapcsolatban azonban nem egyszerű veled, mivel társad érdekeit olykor nagyvonalúan figyelmen kívül hagyod.

Happaku – Fehér föld

A japán horoszkóp szerint őszinte és megbízható barát vagy, ám egy kicsit minden lében kanál típus - amit azonban jellemzően elnéznek neked. Stresszes szituációkban hajlamos vagy a kapkodásra, a bizonytalanságra, és határozatlanságodból adódóan ilyenkor különösen nehezen hozol döntéseket. A párkapcsolatban kedvesed maximális odafigyelésre számíthat részedről, kimondottan megértő és odaadó nő vagy. A kettőtök életét érintő döntéseket pedig jellemzően rá hagyod.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi jegyedből adódóan kiváló meggyőzőképességgel bírsz, mindemellett szenvedélyes és nyitott is vagy. Valószínűleg pont ezen tulajdonságaid miatt mások számára olykor gátlástalannak tűnhetsz. Magabiztosságodnak köszönhetően nem különösebben zavar véleményük, tisztában vagy a saját értékeiddel, tudod, mit akarsz, és meg is szerzed azt. A szerelemben kicsit visszaveszel ebből a lendületből, és a higgadtságra, valamint a biztonságra szavazol.

Még nincs hozzászólás

Nagy azték párhoroszkóp - Ki illik hozzád?

Különleges azték horoszkópunkból nemcsak azt tudhatod meg, mi jellemző rád a szerelemben, hanem azt is, melyik jeggyel illesz össze!
Ezotéria

Különleges indiai horoszkóp

Ismerd meg jellemzőidet a több ezer éves indiai horoszkóp segítségével! Nézd meg, melyik jegybe tartozol, és olvasd a leírást!
Ezotéria
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.