kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Mire vigyázz az év további részében? A számmisztika elárulja

Mire vigyázz az év további részében? A számmisztika elárulja

Minden évnek megvannak a saját kihívásai a számmisztika szerint, melyeknek jobb, ha megfelelsz.

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

A számmisztika szerint minden év sajátos rezgést hordoz, és különböző feladatok elé állít. Születési évedből kiszámolhatod, hányas számú személyes évedben vagy most, és mik a legfontosabb teendőid idén.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzámmisztika és karrierMit jelentenek az álmaid?Mit mond a számmisztika a férfiról?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyakMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Ehhez nem kell mást tenned, mint hozzáadnod a mostani évhez a születési hónapodat és napodat. Aki például április 28-án született, annak a számítása így fog kinézni: 2012+4+28, vagyis 2+1+2+4+2+8 = 20 = 2. Ő idén a 2. számú személyes évében van. Számold ki a saját személyes éved, és olvasd el a hozzá tartozó elemzést!

1-es

Ha az 1-es számú személyes évedet taposod, ez a cselekvés ideje számodra. Most elvetheted az új terveid, céljaid magjait, melyeket szeretnél, ha kikelnének. A többiek talán kissé elzárkózónak látnak, ha inkább a saját dolgaidra és szükségleteidre koncentrálsz, de ez így van rendjén. Bátrabb és kezdeményezőbb vagy, mint valaha, használd ki ezt az erőt, fejezd ki az önállóságod, és fogj valami újba!

2-es

Ha a 2-es számú évedben vagy, ez a társaság és a párkapcsolat éve lehet a számodra. Csendes, kellemes és többnyire harmonikus időszakra számíthatsz, és talán kevésbé vagy aktív, mint máskor. Jobban figyelsz mások igényeire is, és érdemes kifelé fordulnod. Légy türelmes és nyitott, így magadhoz vonzhatod azokat a dolgokat és embereket, amikre és akikre vágysz. Élvezd az év békés energiáit.

3-as

A 3-as számú év a társasági életé. Idén könnyen találhatsz új barátokat, vagy felveheted a kapcsolatot régi ismerőseiddel. Tartsd szem előtt a személyes szabadságod és mozgástered, de fordulj oda mások felé, és fedezd fel, ami bennük rejlik. Talán kalandvágyóbb vagy, mint általában, érdemes kifejezned a kreativitásod, és új utakat keresni - akár ténylegesen, akár átvitt értelemben.

4-es

A 4-es év a kitartó munkáról, szorgalomról és a fejlődésről szól. A gyakorlati dolgokra érdemes koncentrálnod, ne hagyd, hogy a kényelmesség vagy a rosszkedv úrrá legyen rajtad. Lehet, hogy unalmasnak, monotonnak, magányosnak és nagyon fárasztónak érzed ezt az évet. De ne csüggedj, fordíts figyelmet életed szakmai területére és a teendőidre, melyekkel megalapozhatod az egzisztenciádat.

5-ös

Az 5-ös személyes év a szabadságról és a felfedezésről szól. Ebben az évben gördülékenyen megy az üzletkötés és az eladás, de a szerelemben is kellemes fejleményekre számíthatsz. Új kapcsolatokat alakíthatsz ki, de ha párban élsz, akkor is pozitív fordulatok várnak, melyek felpezsdítik az életeteket. Légy résen, és vedd észre a kínálkozó lehetőségeket!

6-os

A 6-os számú évek a legromantikusabbak, ekkor könnyen vonzhatod a szerelmet, és az ekkor formálódó kapcsolatok tartósnak ígérkeznek. Ebben az évben nemcsak társra találhatsz, hanem az anyagi javak is megérkezhetnek hozzád. Legyél pozitív, és várd el a jó dolgokat az élettől, mert ez a hozzáállás megteremti a lehetőséget. Ebben az évben minden körülmény adott számodra, hogy harmóniát teremts az életedben.

7-es

A 7-es számú évek nem a drámai változásokról szólnak, sokkal inkább az elmélkedés és a felkészülés időszakai. Most érdemes levonnod a múlt tanulságait, megtartanod, ami előrevisz, és elengedni, ami okafogyottá vált. Ez az év alkalmas a tanulásra és arra, hogy továbbképezd, illetve még jobban megismerd magad.

8-as

Erős év a 8-as, melynek középpontjában a teljesítmény, a szakmai fejlődés és az anyagi javak állnak. Ez az év alkalmas arra, hogy kedvezően alakítsd a pénzügyeidet, megteremtsd az egzisztenciádat, illetve új lehetőségekhez juss az üzleti életben. Mivel az érzelmek háttérbe szorulnak, a párkapcsolat területén valószínűleg nem történik mélyreható változás. Cselekedj, tervezz, és használd ki a lehetőségeket.

9-es

A 9-es számú a befejezés és az átmenet éve. Nem kizárt, hogy egy korszak most zárul le az életedben. Engedd el azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálják a céljukat és akadályoznak, de tarts ki azok mellett, melyeknek van jövőjük. Ebben segít egy fizikai-lelki nagytakarítás is. Most leteheted a felesleges terheket a válladról, hogy minél többet adj magadból az életnek. Fejezd ki az együttérző, szenvedélyes részed.

Még nincs hozzászólás

A házszámod befolyásolhatja a sorsod - A tiéd hányas?

A te lakhelyed milyen energiákat hordoz? Nagyobb hatással lehetnek az életedre, mint gondolnád.
Ezotéria

Mi az életfeladatod? A számmisztika elárulja

Úgy érzed, a hétköznapok forgatagában elvesztetted életed vezérfonalát? A számmisztika segítségével megtalálhatod.
Ezotéria
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.