kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Mit tudsz a Marsról?

UFO-k tartották rettegésben a várost
Te mit tudsz a Marsról?

A múlt századot végigkísérte a marslakók keresése. Íme, a Mars körüli tények és legendák.

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu
2012.08.11.

A Mars, mint a Föld egyik szomszédja, rengeteg legendára és feltételezésre adott alapot, melyek a rajta lévő életet és a Földre látogató marslakókat illetik. Az egyik leghíresebb történet a Világok harca című amerikai rádiójátékhoz kapcsolódik, melyben Orson Welles annyira élethűen adta elő az idegen lények támadását, hogy több hallgató is pánikba esve menekült az utcára, mert saját szemével akarta látni a történéseket. Tudod, ki írta a rádiójáték alapjául szolgáló regényt, és mi mindent gondoltak még a Marsról elődeink? Teszteld a tudásod!


/ 7 kérdés

HirdetésA cikk a hirdetés után folytatódik

Töltődj fel a természet energiáival! Szeretnéd magadban tudni a békét és az energiák harmóniáját? A Föld mágikus anyagaiból készült és a keleti filozófia szimbólumait hordozó tárgyak segítenek, hogy elérd célodat. Kattints a képre még több információért!

  • 1Különleges szobrok, melyek otthonodban elhelyezve segítenek bevonzani a pozitív energiát. Válaszd ki a céljaidnak legmegfelelőbbet!
  • 2Ékszerek ezüstből, nemes ásványokkal. Viselheted szerencsehozó, gyógyító talizmánként, hiszen elősegítik az energiaáramlást a szervezetben.
  • 3Eredeti nepáli füstölők 100%-ban természetes anyagokból. Figyelj a belső énedre, lazulj el, meditálj és a boldogság rád talál!
  • 4A Shamballa ékszerek a béke és a szeretet spirituális üzenetét közvetítik, a név buddhista eredetű, jelentése a földi paradicsom.

hirdetés vége

Melyik a te bolygód?

A bolygók az asztrológusok számára kicsit mást jelentenek, mint a csillagászoknak. Teszteld, mi mindent tudsz hatásukról a horoszkópban!

Még nincs hozzászólás
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.