kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Ismerd meg a jövődet!

Ismerd meg a jövődet!
Így jósolj ingával!

Az inga révén hozzáférhetsz a bensődben rejlő tudáshoz. Választ kaphatsz a jövőre vonatkozó kérdéseidre.

Forrás: Femina.hu

Az ősi jóseszköz hozzáférést ad a bensődben rejlő tudáshoz. Tudatalattidat ugyanis kozmikus energiaminták hatják át - ezekre reagál az ingát tartó kezed, amit az inga mozgása tesz láthatóvá.

Bármit is kérdezel, a válasz tudatalattid közvetítésével a világegyetem energiájából származik. Akkor kapod a legmegbízhatóbb válaszokat, ha teljesen elfogulatlan vagy.

Így használd az ingát!

Az inga négyféle választ adhat: igen, nem, nem tudom, illetve nem mondom meg - ám ezeket nem mindenkinek ugyanúgy jelzi. Elsőként azt kell megtudnod, hogy számodra melyik mozgás jelenti az igen választ. Tegyél fel olyan kérdéseket, melyekre pontosan tudod a választ. Például: nő vagyok? Hangosan is, gondolatban is felteheted ezeket a kérdéseket.

Van, akinek az óramutató járásával megegyező irányú lengés jelzi az igent, van, akinek az oldalirányú, és így tovább. A kilengés iránya saját személyes rezgésed és a tudatalattihoz való kapcsolódásod függvénye.
Ezután a fenti módszert alkalmazva sorra kérdezd meg, melyik irány jelzi a nem, melyik a nem tudom, melyik a nem mondom meg válaszokat.
A válaszok elvileg életed végéig változatlanok maradnak. Ha azonban hosszú ideje nem használtad az ingát, nem árt, ha ellenőrzöd, hogy valóban így van-e, ha ugyanis megváltoztál az eltelt idő alatt, akkor feltehetően belső energiád is megváltozott.

Ülve vagy állva használd?

Az ingát lengetheted ülve, illetve állva is. Ha állsz, könyökből hajlítsd be karodat oly módon, hogy alkarod párhuzamos legyen a padlóval. Ha ülsz, az alább leírt módon használd az orákulumot.

  • Könyöködet az asztalra támasztva ülj le egy székre.
  • Az ingának körülbelül tőled harminc centiméterre, előtted kell lennie.
  • Az inga cérnáját vagy láncát tartsd a mutató- és a hüvelykujjad között, a lehető legkisebb nyomást gyakorolva rá.
  • Semmilyen más testrészed nem érhet az asztalhoz, csak a könyököd.
  • Ne érintsd a karodat és a lábadat hozzá, mert ez gátolja az energia áramlását.

Tedd próbára kapcsolatodat!

Szeretnéd megtudni, kapcsolatod harmonikus lesz-e? Válassz ki két hasonló pénzérmét. Tedd őket az asztalra egymástól kis távolságra, majd lógasd közöttük az ingát.

Néhány másodperc múlva az inga elkezd oldalirányban kilengeni a két érme között. Ez azt jelenti, hogy az érmék harmóniában vannak egymással, függetlenül attól, hogy saját válaszadási rendszeredben az oldalirányú mozgás egyébként mit jelent.

Most az egyik érme helyébe tegyél egy másik tárgyat, például egy gyűrűt, tollat vagy kártyapaklit. Lógasd az ingát a két tárgy közé. Ezúttal az inga vagy mozdulatlan marad, vagy előre-hátra kezd lengeni, kikerülve a két tárgyat. Ez azt jelenti, hogy a tárgyak nincsenek harmóniában egymással. Nyilvánvaló tehát, hogy az inga másképpen reagál két azonos és két különböző tárgyra.

Ezután már emberek esetében is alkalmazhatod a fenti módszert. Tegyük fel, hogy az első randevúra készülsz valakivel, és tudni szeretnéd, kijöttök-e majd egymással, vagy sem. Írd fel mindkettőtök nevét egy-egy papírdarabra, helyezd el ezeket az asztalon egymástól körülbelül 13 centiméterre, majd lógasd az ingát a kettő között. Ha az inga oldalirányban leng ki, harmonikus kapcsolatra számíthatsz. Ha viszont mozdulatlan marad, illetve elkerüli a papírokat, valószínűleg nincs nagy jövője a kapcsolatnak.

Jósold meg a jövőt!

Mindannyiunknak vannak álmai, vágyai, szükségletei és kételyei, melyeket a jövőbe vetítünk ki. Ezért aztán nagyon őszintének kell lenned, ha saját magaddal kapcsolatos kérdéseket teszel fel az ingának.
Ez esetben az inga jelzéseiből erőt meríthetsz ahhoz, hogy megtegyél valamit, amit nagyon szeretnél. Megtudhatod például azt is, hogy a megvásárolni kívánt lakás megfelelő lesz-e számodra, illetve, hogy jövendőbelid boldoggá tesz-e majd.

14 tárgy, ami elhozza a boldogságot
14 tárgy, ami elhozza a boldogságot
Így hatnak a bolygók az életedre!14 káros tárgy a lakásban a feng shui szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgyPénzhozó tárgyak a Sárkány évében 14 jel, hogy kísért az előző életedSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján7 tárgy, amit tilos a hálószobában tartani: igazi kapcsolatrombolókMiről árulkodnak a tenyered vonalai?12 szerelemhozó feng shui-ötlet

Ha állásinterjúra készülsz, lógasd az ingát a hirdetés fölé, és kérdezd meg, megfelelő-e számodra a munka. Fontos, hogy a kérdést minél konkrétabban fogalmazd meg. Ha azt szeretnéd megtudni, hogy egy ismerősödből jó barát válik-e, az első találkozás után olyan kérdéseket tegyél fel, mint, hogy megbízható-e, vagy jó lesz-e hozzád.

Vigyázz, nehogy a kívánt választ kapd az igazság helyett. Légy nagyon őszinte - ne csalj, ne mozgasd a kezed. Különösen fontos, hogy a gyakorlatot megelőzően megtisztítsd magad a negatív energiáktól, például meditációval. Az is segít, ha tusolás közben elképzeled, amint a vízzel lemosod magadról ezeket az energiákat.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

Még nincs hozzászólás

Mi a személyes éved? - Ezek a legnagyobb kihívásaid decemberig

Légy tisztában vele, milyen akadályok, feladatok várnak rád az év további részében, és teljesítsd őket egyszerűen!
Ezotéria

Miben lehetsz sikeres? - Tenyered megmutatja

Szeretnéd tudni, mely területen kamatoztathatod tudásodat, illetve érhetsz el komoly eredményeket? Nézz a tenyeredbe!
Ezotéria
Bőrmegújító program
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.