kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Horoszkóp uralkodó bolygó

Mi vár rád 2013 hátralévő részében?
Uralkodó bolygód elárulja

Szerelemre, szakmai sikerekre vagy valami másra számíthatsz az év további részében?

Szerző: Salga Brigitta
Forrás: Femina.hu

Minden egyes esztendőben más égitest befolyásolja csillagképed, ezért lehet az, hogy mindig más terület kapja a főszerepet életedben.

Így hatnak a bolygók az életedre!
Így hatnak a bolygók az életedre!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Rejtélyes építményre bukkantak a Hold túloldalán?Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?14 tárgy, ami elhozza a boldogságot14 jel, hogy kísért az előző életedEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenHírességek a Halak jegyében

Ha kíváncsi vagy, hogy az idei év hátralévő részében mire érdemes fokozott figyelmet fordítanod, olvasd el a csillagjegyedhez kapcsolódó sorokat.
 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az idei évben uralkodó bolygód a Mars, a hadak istene. Épp ezért igazi energiabomba vagy, még számodra is meglepő, honnan ered ez a rengeteg erő és kitartás. A megszokottnál is céltudatosabbá válsz az év hátralévő részében, a sportra nagy hangsúlyt helyezel, és személyiséged kreatív oldala is főszerephez jut. Nem bírod a tétlenséget, folyamatosan aktívan töltöd napjaidat. 2013 számodra a nagy tettek éve, de azzal vigyáznod kell, hogy fellángolásod tartós legyen, és amibe belekezdesz, azt véghez is vidd, ne csak múló szeszélynek bizonyuljon.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2013-ban Vénusz bolygója befolyásolja életed alakulását. Törekedned kell a harmónia megteremtésére, mert az idei év hátralévő része bizony bővelkedni fog a meglepő eseményekben. A bolygó segítségével stabilizálhatod mind anyagi, mind közösségi helyzetedet, és kiegyensúlyozottá válhat életed. Különös figyelmet fogsz fordítani az emberi kapcsolataidra, társaid megsegítésére, megtanulod, hogy milyen felemelő érzés másoknak adni, és kimutatni saját érzéseidet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Idén a Merkúr bolygója gyakorol hatást rád. Az év további részében középpontba kerül a racionalitás, a józan döntéshozatal és a pontos helyzetfelismerés. Még jobban fogsz figyelni cselekedeteid helyességére, mindig tudni fogod, milyen úton kell majd járnod és ez által milyen célokat szeretnél teljesíteni. A gondolatoknak teremtő ereje van, és rendkívül fontos, hogy higgy ebben. Bízhatsz a Merkúrban, mert a továbbiakban sokat fog segíteni abban, hogy megtaláld a válaszokat kérdéseidre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

2013 nálad a Hold éve. Sorsfordító eseményekre számíthatsz a továbbiakban, főként az érzelmek terén. Nyitottabb leszel a változásokra, és könnyebben fogod kitárni a szívedet, hogy beengedj egy olyan szerelmet, amire már régóta vágysz. Rájössz, hogy nem szabad félni, és bezárkózni, mert akkor sohasem válhatsz igazán boldoggá. Nagy hangsúly helyeződik a barátokra, kedves ismerősökre, és az év további részében arra fogsz koncentrálni, hogy minél jobban elmélyítsd ezeket a kapcsolatokat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A te csillagod ebben az évben a Nap, mely a végtelen hatalom jelképe. Ahogy fényével megvilágítja az egész égboltot, úgy próbálja meg lelkedet és szellemedet is megvilágítani, és tudatosságra ösztönözni. Éppen ezért az önállóság, és az egyéni boldogulás a legfontosabb feladatod 2013-ban. Az lesz a célod a továbbiakban, hogy elismerjenek az élet minden területén, és olyan személlyé válj, aki bárki számára követendő példa. Az év hátralévő részében egzisztenciád kialakításában is jelentős sikereket érhetsz majd el.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2013-ban uralkodó bolygód a Merkúr. Nem fogod tétlenül tölteni az évedet, főképp a gondolatiság, a racionalitás és az okos érvek kapják a főszerepet nálad. Rengeteg kritika érhet még az év hátralévő részében, de ez mind arra sarkall, hogy több energiával és nagyobb szorgalommal végezd el a rád váró feladatokat. Bonyolult folytatásra számíthatsz, hiszen mindenki keresni fogja a boldogságot, és törekedni fog céljai elérésére, ami pedig gyakran vitákat szülhet. A Merkúr azonban segíteni fog, hogy helyén kezeld a nehézségeket, és kizárd azt, amivel felesleges foglalkoznod.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Idén a Vénusz bolygója segíti utadat. A 2013-as éved rokonaiddal, barátaiddal, ismerőseiddel való kapcsolatod körül forog. A Vénusz az emocionális harmóniát támogatja az életedben, és ezért sokkal fogékonyabb is vagy idén erre a témára. Előtérbe helyeződik a béke és a nyugalom körülötted, és ennek fenntartásáért az év hátralévő részében képes leszel keményen megküzdeni. A befektetett energia pedig meghozza gyümölcsét, és fantasztikusan stabil társas kapcsolatokat tudhatsz magadénak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2013-ban egyszerre két bolygó támogatását érezheted. Ez a Mars és a Plútó. Ha idáig a nehéz döntéskészség, és a bizonytalanság jellemzett, akkor most a Marsnak köszönhetően szilárd és stabil tetterő, valamint határozott akarat fog jellemezni. A továbbiakban a sarkadra állsz, és mind a család, mind a karrier terén fontos döntéseket fogsz meghozni. Várhatóan nagy kihívások érned majd a szerelemben, ezért biztosnak kell lenned saját érzéseidben. Számíts pozitív változásokra a munkádat illetően, mert az ügyes fellépésed, és kiemelkedő teherbírásod bizony jutalmat érdemel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A jegy szülöttjeként a Jupiter segítségére számíthatsz 2013-ban. Az év hátralévő részében a hangsúlyt a jövőd alakítására helyezed, és a távlati tervek megvalósítása lebeg majd a szemed előtt. A családot, és az otthont illetően olyan döntéseket és áldozatokat hozol, aminek köszönhetően a jövőben rendkívül jelentős eredményeket érsz el. A továbbiakban a szerencse is melléd áll: minden befektetésed és lemondásod megtérül. Tudatos cselekedeteid és uralkodó bolygód segítségével hamarabb eléred a kitűzött célokat, mint azt sejtenéd.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2013-as éved a Szaturnusz jegyében telik. Uralkodó bolygód abban segít, hogy elmélyítsd tudásodat, meglásd a részletekben rejlő értékeket, és törekedj az alaposságra. Ha a múltban olyan maradandó sebeket szereztél, amik kihatnak jelenedre is, most elég erős lehetsz ahhoz, hogy túllépj ezeken a sérelmeken, és új életet kezdhess. Tudatalatti érzelmeid végre felszínre kerülnek, és képes leszel lebontani a körülötted lévő falakat. Légy nyitott az év hátralévő részében, mert vár rád az igazi boldogság, amit megérdemelsz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

2013 nálad az Uránusz és a Szaturnusz éve. A két bolygó segítségével idén az életedben az akarat a szabadság és az egyediség jut főszerephez. A korábban tapasztalt támadások, és negatív hatások miatti tudatalatti frusztrációt most fogod tudni levetkőzni, és végleg magad mögött hagyni. Az év hátralévő részében egy felelősségteljes és mély átalakuláson mész majd keresztül, és átértékeled az eddigi életedet. Ha eddig nehezen is ment a párkeresés, most olyan társra lelhetsz, akivel szenvedélyes, de ugyanakkor stabil kapcsolatra számíthatsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A jegy szülöttjeként uralkodó bolygód a Neptunusz. 2013-ban talán veled történhetnek a legnagyobb volumenű események, és te számíthatsz a legtöbb változásra. A Neptunusznak hála az év hátralévő részében hatalmas belső erőt érzel majd, és minden energiádat arra fordítod, hogy az emberekkel való kapcsolataidat rendezhesd. Megpróbálod a környezetedben lévőket ráébreszteni a szeretet, és az összetartás fontosságára és képes leszel te is kimondani azt, ami a szívedet nyomja. Óriási megkönnyebbülést fogsz érezni.

Még nincs hozzászólás

Horoszkópban a szerencse

Vess egy pillantást a bolygók állására, megtudhatod, mi vár rád.
Ezotéria

Uralkodó bolygó hatása a szerelemre

Tudd meg, hogy állatövi jegyed bolygója milyen sorsot rendelt neked a szerelemben!
Ezotéria
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.