kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp március 25-től 27-ig: örömteli hírek a szerelemben

Hétvégén a húsvéti ünnepek mellett a szív is fókuszba kerül.

Forrás: Femina.hu

Itt a húsvét, így az ünnepi hangulat már önmagában is különlegessé teszi a hétvégét, az pedig csak fokozza ezt, hogy a szívügyekben örömteli hírek ígérkeznek a napokban. A szinglik és a párok sem maradnak ki a jóból, természetesen.

Így vonzz szerelmet az életedbe!
Így vonzz szerelmet az életedbe!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgySzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyében

Horoszkópod elárulja, te is azon szerencsések közé tartozol-e, akiknek a szerelem terén kedvező hírek ígérkeznek, illetve milyen pozitív dologra számíthatsz. Keresd ki a jegyedet, és olvasd el az előrejelzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégén annak ellenére, hogy ez már a pihenés és ünneplés ideje, sok lehet a tennivalód. Próbálj megálljt parancsolni magadnak, és nem túlzásba vinni a sürgés-forgást. A párkapcsolatod most nem okoz fejfájást, minden rózsásan alakulhat, ráadásul jó segítségre is lelhetsz párodban. Szingliként egy régi szerelmedről adhat hírt egy ismerősöd, és amit hallasz, örömmel tölthet el.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Régen látott szeretteiddel hozhat össze az ünnep, és ez boldogsággal töltheti el a szíved. Bensőséges, örömteli napok elébe nézhetsz. Kedveseddel talán kevesebb lehet az idő a romantikára, de azok az órák igazán emlékezetesek lehetnek. Nincs párod? Egy férfi gyakorta eszedbe juthat. Egy dolgod van: határozd meg, mit is érzel iránta. Ez egy jó kiindulópont.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A sok finom falat falánkságra csábíthat, ám ezt később megbánhatod. Igyekezz mértéket tartani, hogy ne légy rosszul vasárnap estére. Ha nincs párod, ez a hétvége egy kellemes meglepetést tartogathat. Olyasvalakiről derülhet ki, hogy vonzónak talál, akire nem gondolnál. Párban vagy? Egy örömteli meglepetés adódhat a napokban, ami megerősíthet benne, hogy egymás mellett a helyetek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Sok-sok programot iktathattál be a tervedbe, ám a hétvége nem feltétlenül elég hosszú ahhoz, hogy mindent meg is valósíts. Érdemes már szombaton priorizálnod, hogy ne csalódj és bosszankodj később. Pároddal az ünnepi hangulat még ünnepibb lehet, és ezt még a faggatózó rokonok sem árnyékolják be. Ne feledjétek meglátni jó szándékukat. Szingliként online érdemes nézelődnöd, siker várhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Családoddal, szeretteiddel most több időd lehet együtt, ami nagyon sok energiát adhat, és pozitív irányba terelheti a gondolataidat. Pároddal a humor költözhet napjaitokba, még az apróbb összezördüléseken is átlendíthet. Nincs párod? Az egyedüllét most kissé lelombozhat, így éppen jókor jöhet egy hódoló az életedbe. A sorsa a te kezedben van.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár már napok óta készülhettél a húsvétra, sajnos fennáll a veszélye, hogy túl sok időt tölts a konyhában. Az mindenképpen örömmel tölthet el, hogy párod minden noszogatás nélkül részt vehet a feladatok elvégzésében, így korábban túl lehetsz rajtuk. Szingli vagy? A szeretteiddel töltött idő elvonhatja figyelmed az ismerkedésről, és ekkor jöhet egy örömteli fordulat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A hétvégén nemcsak az ünnepre és a szeretteidre, de végre magadra is több időd juthat. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy alaposan feltöltődj, és kipihend magad testileg-lelkileg. Pároddal egy elmélyült beszélgetés ígérkezik, mely közelebb vihet benneteket egymáshoz. Nincs párod? A napokban egy jóképű idegen hívhat randira, amennyiben zöld jelzést adsz a közeledésre.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az ünnepi hangulat egészen felvillanyozhat, amiben az is szerepet játszhat, hogy rég látott családtagokkal, rokonokkal, ismerősökkel találkozhatsz. Szingliként egyikük társaságában egy helyes pasit is megismerhetsz, akibe kicsit bele is zúghatsz órák leforgása alatt. Ha van párod, egy kisebb féltékenységi jelenet tudathatja veled az örömhírt, a párod imád, és kellesz neki.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár a kedved fokozatosan jöhet meg az ünnepléshez, ez csupán a heti fáradalmak miatt lehet, melyeket szerencsére már szombat délutánra magad mögött hagyhatsz. Kedvesed egy nagyszerű hírrel rukkolhat elő, ami kizökkenthet a morcosságból. Szingli vagy? Egy barátnőd által megismerkedhetsz egy ígéretes férfival, ami, bárhogy is alakul, örömmel tölthet el.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Maximális feltöltődést adhatnak neked a következő napok, és ebben nemcsak az ünnep, a finom falatok, a pihenés és a szeretteiddel töltött idő játszhat szerepet, hanem szívügyeid kedvező alakulása is. Párod és te örömhírt kaphattok. Szingliként a férfiról, aki tetszik, számodra kedvező információ juthat a birtokodba. Ez nagy öröm lehet a számodra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ne hagyd, hogy a következő napok a kimerülésről szóljanak. Nem a konyhában töltött órák fogják széppé tenni az ünnepet, igyekezz szeretteiddel minél többet együtt lenni. Pároddal a jövőre nézvést születhetnek terveitek, ami nagy örömmel tölthet el. Nincs párod? A netről kaphatsz egy nagyon kedves bókot, és annak is örülhetsz, hogy attól kapod, akitől.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A húsvéti ünnepek meghittsége feltöltheti a lelked sok-sok pozitív energiával, mosolygósságod pedig mágnesként vonzhatja köréd az embereket. Különösen nagy öröm lehet ez neked akkor, ha szingli vagy, ugyanis horogra akadhat egy férfi, aki éppen olyan, mint amilyet elképzeltél magadnak. Párban a kedvesedtől csak úgy záporozhatnak feléd a bókok, nem is véletlenül! Ennek örülhet majd szíved.

Még nincs hozzászólás

Gyakran látott szám

A gyakran visszatérő számok nem véletlenül kísérnek el téged.
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.