kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp március 18-tól 20-ig: örömteli hírek a szerelemben

A következő napokban a szívügyeké a főszerep.

Forrás: Femina.hu

Csodás tavaszi hétvége elé nézünk, ám a hétvégét nem csupán az teszi széppé, hogy végre jut idő pihenni, hanem az is, hogy a szerelemben sokak számára, szingliknek és pároknak is, kedvező fordulat, jó hírek várhatóak.

Bőséget bevonzó tárgyak
Bőséget bevonzó tárgyak
Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!

Vajon te is a szerencsések közt leszel? Hétvégédről horoszkópod ad részletes előrejelzést. Olvasd el, és kiderül, rád mi várhat az elkövetkezendő napokban!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégén igazán hatékony lehetsz, eltervezett tennivalóiddal gyorsan végezhetsz. Így nemcsak pihenni, de szórakozni, szeretteiddel lenni is több időd maradhat, mint remélted. Pároddal harmonikusan alakulhat a hétvége, kedvesed ráadásul egy nagyszerű hírrel, ötlettel állhat elő. Ha nincs párod, ezen a hétvégén tudomásodra juthat egy érdekes info a kiszemeltedről, mely pozitív lehet a számodra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár a héten a szokásosnál kevésbé foglalhatott le a munka, a hétvége most sem jöhetne jobbkor. A tavaszi fáradtság ugyanis kissé eluralkodhatott rajtad. Kapcsolj ki, és lazíts! Pároddal izgalmas élmények várhatnak a hálószobában, és minden felhőtlenül alakulhat. Szingliként a csendesen töltött órák kitisztíthatják a gondolataidat, és tisztábban láthatod utad. Ha kimozdulsz, egy helyes pasi kezdhet kitartóan ostromolni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ráébredhetsz, hogy ideje több rendszert vinned életedbe. Akár otthonod áttekinthetőségét, akár a napirendedet érinti a változtatás igénye, mindenképpen pozitív hatással lehet majd rád, ha véghezviszed. Amennyiben párban vagy, egy utazás lehetősége merülhet fel, melyet mindketten nagyon lelkesen fogadhattok. Nincs párod? Egy vérpezsdítő találkozásra számíthatsz, mely új fejezetet indíthat el.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Elkaphat a sportolási kedv, így most ez a hétvége alkalmas lehet arra, hogy életmódváltásba kezdj, és ezzel sokat tégy egészségedért. Kedvesedben jó partnerre lelhetsz ebben, a közös mozgás ráadásul még inkább összehozhat. Hétvégétek szuper lehet. Nincs párod? Most, hogy nem a párkeresésre, hanem magadra koncentrálsz, nagy eséllyel szembejön a szerelem. Csak feledkezz el róla!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ez a hétvége a pihenésé, az alvásé, a kikapcsolódásé. Még ha vannak is kötelezettségek, most jó eséllyel juthat idő bőven mindenre. Pároddal a humor lehet most terítéken, a csipkelődés pedig előcsalogathatja köztetek a fülledt erotikát. Ha nincs párod, most könnyebb szívvel telhetnek napjaid, az egyedüllét nem érinthet kellemetlenül. Egy jó kis barátnős hétvége várhat, de érezheted, a szerelem már közeleg.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hétvégén pénzügyeid meglepően jól alakulhatnak, több maradhat a zsebedben, mint azt gondoltad volna. Ezt annak köszönheted, hogy most kiváltképp okosan válogathatsz különféle opciók között, aminek következtében jobban gazdálkodhatsz. Párod jó hírt mondhat neked, ami egész hétvégére feldobhat. Nincs párod? Ha még nem próbáltad az online ismerkedést, most érdemes megtenned, ígéretes!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A hétvége számodra kissé zsúfoltnak ígérkezhet, de okos szervezéssel minden simán mehet. Az a fontos, hogy ne ragaszkodj a menetrendhez szigorúan, hiszen akkor könnyen érhet bosszúság. Párod egy kijelentésén meglepődhetsz, de később kiderülhet, valójában hogyan értette, és még örülhetsz is annak, amit mondott. Szingliként tudomásodra juthat, hogy tetszel valakinek.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Magabiztosnak és energikusnak érezheted magad, amit a környezeted is észrevehet, és meg is jegyezhet. Ez nagy örömmel tölthet el, különösen, ha az ellenkező nem is ezt jelzi feléd. Szingliként egy férfi bókja egészen levehet lábadról, és megerősíthet abban, hogy igazán vonzó vagy. Ha párban vagy, most bebizonyosodhat, kedvesed igazi lovag, aki nagyon tud udvarolni. Ez örömmel tölthet el.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Csempéssz egy kis vidámságot a hétvégédbe, és igyekezz levetkőzni a feszültséget, stresszt, problémákat. Minden akkor oldódik meg, amikor eljön az ideje, ne rágódj, adj magadnak pihenőt! Ha szingli vagy, biztató jelet kaphatsz a pasi felől, aki tetszik. Ha nincs ilyen, akkor egy jóképű idegen mosolya dobhatja fel a hétvégédet. Párban egy feszültség megszűnik. Ez nagy örömhír!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bár a tavaszi fáradtság kissé elnyomhat, napjaid vidáman telhetnek, és annyi mindent sikerülhet belecsempészni a hétvégébe, mint máskor kettőbe. Párban örülhetsz annak, hogy nemcsak kettesben, de szeretteid körében is remekül érzitek együtt magatokat. Szingliként ne mondj nemet barátaid meghívására, mivel egyik este egy fontos találkozásra kerülhet sor. Lehet, hogy ő lesz, akire vártál?

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A hétvégéd elképzeléseidnek megfelelően alakulhat. Amit eltervezel, azt sikerülhet is véghezvinni. Vasárnap elégedetten gondolhatsz vissza. Párban most különösen nagy lehet köztetek az összhang, kedvesed és közted olyan lehet a kapcsolat, akár a tündérmesékben. Nincs párod? Valaki a környezetedben titkon gyengéd érzelmekkel viseltethet irántad. Most kiderülhet, ki ő, de ehhez figyelned kell.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Fárasztó napjaid után itt a hétvége, mely ugyan hasonlóképpen tevékeny lehet, ám cseppet sem kimerítő. A munkától független tevékenységek kikapcsolhatnak, így most akár a takarítás is jóleshet. Szingliként remekül összeszedheted közben gondolataid. Jó hír, hogy most tisztázódhat benned, korábbi kapcsolatod miért futott zátonyra. Párban a kedvesed és közted lehet egy apró vita, de ez hamar lezárul.

Még nincs hozzászólás

Férfi neve kapcsolat sorsa

Nevetek minden betűje megfelel egy-egy számnak. Ezekkel számoljatok, mutatjuk, hogyan!
Ezotéria

Férfi orr forma szex

Képeken mutatjuk a négy típust, melyek közül kiválaszthatod a megfelelőt az elemzésért.
Ezotéria
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.