kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp március 11-től 13-ig: örömhír várható

A hétvége sokak számára tartogathat jó híreket. Te számíthatsz rá? Íme, a válasz.

Forrás: Femina.hu

Végre itt a várva várt hétvége, mely lehetőséget ad egy kis pihenésre a hosszú munkahét után. A kikapcsolódás azonban nem az egyetlen ok, amiért a hétvége remeknek ígérkezik. A csillagok örömhírt jósolnak a következő napokra.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Közelgő szerelmet jelző álomképek

Hogy miben várható örömhír, ha számodra is várható, azt lenti horoszkópodból megtudhatod. Keresd ki a jegyed, és olvasd el a hétvégi előrejelzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégéd pihentető lehet, amire nagy szükséged is van a húzós munkanapok után. Szeretteiddel kellemes kikapcsolódás vár, és nem várható semmilyen komolyabb bökkenő a következő napokra. Kedvesed egy gesztusa nagy melegséggel öntheti el a szíved, és örömmel, hogy ő a párod. Nincs kapcsolatod? A közösségi oldalon jó hírek várnak: kiszemeltedről számodra kedvező dolog derülhet ki.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár a napokban lendületes és lelkes lehettél, mostanra elfáradhattál, így a hétvége jobbkor nem is jöhetett volna. Ha terveztél valamilyen kimerítőbb tennivalót, akkor azt még szombaton érdemes letudnod. Ha  párban vagy, romantikahegyek ígérkeznek hétvégére, és egy, a közös jövőtöket érintő jó hír. Nincs párod? Most érdemes kimozdulnod, mert egy emlékezetes találkozás várhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha aggodalmaskodtál valami miatt, akkor a hétvégén ez megoldódhat, ami nagy megnyugvással tölthet el. Az örömteli hírt egy ismerősöd hozhatja. Párban egy kis kiruccanás üdítően hathat, de ha bekuckóznátok filmezni, az is hasonlóképpen jó ötlet: így is, úgy is loboghat köztetek a láng. Szingliként egy helyes pasin akadhat meg a szemed, aki ráadásul le is szólíthat, ha rámosolyogsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha vásárolni készülsz a hétvégén, jókedvűen térhetsz haza, ugyanis kiderülhet, hogy a dolog, amit venni szeretnél, jóval olcsóbban szerezhető be. Az örömteli hír feldobhat egész hétvégére. Ha párban vagy, a fülledt erotika költözhet be a szobátokba hétvégére. Ha nincs párod, egyik munkatársad sokat járhat a fejedben, és az sem kizárt, hogy ő is hasonlóképpen gondol rád.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Hétvégére sokat vállalhatsz magadra, de a kezed munkáját, legyen az főzés vagy bármi más, sokan dicsérik, ez pedig nagy boldogság lehet számodra. Pároddal közös jövőtöket érintő, örömteli hír juthat a fületekbe, ami pénzügyi vonatkozású lehet. Nincs párod? Ha kimozdulni készülsz, egy olyan férfit sodorhat utadba a szél, akit mintha csak lerajzoltál volna magadnak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy régebben tartó félelmed most feloldódhat, ugyanis kiderülhet az örömteli hír, hogy aggodalmaid alaptalanok. Felszabadultságod mosolyt csalhat arcodra, pozitív kisugárzásod pedig bearanyozhatja kapcsolatodat, és mágnesként vonzhatja a férfiakat is irányodba. Az utóbbinak ugyan örülhetsz szingliként, de ha párban vagy, okozhat egy apróbb féltékenységi vitát.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Rég látott ismerősödről hírt kaphatsz, mégpedig örömtelit, amit magad is nagy kedvvel újságolhatsz másoknak. Vigyázz, nehogy pletykásnak tartsanak: gondold végig, ez az illető talán maga akarja szétkürtölni saját jó hírét. Pároddal egy komolyabb beszélgetés előtt állhattok, melyből azonban jó szájízzel kelhettek fel. Ha szingli vagy, szombaton megismerhetsz egy nagydumás pasit.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Réges rég kereshettél valamit, amit most végre megtalálhatsz. Ez nagy örömmel tölthet el, és persze elégedettséggel is. Amennyiben szingli vagy, a hétvégén horogra akadhat egy férfi, aki azonnal levesz a lábadról. Vonzalmaddal mégis bánj óvatosan, nehogy megégesd magad. Párban egy kellemes meglepetés várhat, mely emlékezetessé teheti ezeket a napokat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egy ideje fennállhat az életedben egy probléma, mely most végre megoldódni látszik. Ez nagy örömmel tölthet el, és boldogan újságolhatod másoknak is. Kellemes társaságként úgy vonzhatod magad köré az embereket, akár a mágnes. Szingliként ez különösen igaz lehet, a legváratlanabb helyeken is. Párban a kedvesed újra beléd szerethet, látván felszabadult mosolyodat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nagy vágyad teljesülhet, ez az örömhír pedig nemcsak ezt a hétvégédet, de a közeljövődet is mindenképpen beragyoghatja. Mostantól ez annyi erőt adhat, hogy nincs, amitől megtorpannál. Pároddal a nyári tervek kerülhetnek terítékre. Ez igényelhet némi extra kompromisszumkészséget. Nincs párod? Kalandos ismerkedés elébe nézhetsz a hétvégén.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egyik közeli ismerősöd vagy rokonod jó hírt kaphat, és te is nagyon örülhetsz, ám elsősorban az ő öröme miatt. A hétvégéd egyébként felhőtlennek és pihentetőnek ígérkezik. Pároddal egy kis extra én-idő beiktatásával lehet olyan a hétvégéd, mint a mesékben. Ha nincs párod, egy férfi kitartó ostroma már-már a terhedre lehet. Add tudtára egyértelműen, ha nem az eseted.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A csillagok nagyon kecsegtető dolgot ígérnek: pénzügyi gyarapodást, melyet egy váratlan forrásból remélhetsz. Akár nyereményről is lehet szó. Az örömteli dolog egészen felvillanyozhat, de csak okosan bánj az összeggel, nehogy a végén megbánd a költekezést. Szerelmi életedben változás lehet készülőben, mégpedig nagyon pozitív, rég esedékes változás.

Még nincs hozzászólás

Pénzhoroszkóp 2016 tavasz

Horoszkópodból kiderül, mire számíthatsz tavasszal az anyagiakat illetően.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.