kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp március 4-től 6-ig: biztató fejlemények a szerelemben

Pozitív irányba lendülhet a mérleg nyelve a szívügyekben.

Forrás: Femina.hu

Az első márciusi hétvége az első tavaszi hónap hétvégéje, nem is csoda hát, hogy a szerelem kerül főszerepbe. Most sokan az érzelmeikre fókuszálhatnak, a dolgok pedig a csillagok állása szerint jó irányba fejlődhetnek a napokban.

Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében

A szinglik és a párok is kedvező fordulatra, pozitív eseményekre számíthatnak a szívügyekben. Hétvégi horoszkópod elárulja, neked mit hozhat a következő néhány nap. Keresd ki csillagjegyed, és olvasd el az előrejelzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár a szombat és a vasárnap csak 48 órát ölel fel, számodra úgy tűnhet, sokkal hosszabb, ugyanis elintéznivalóid mellett még magadra és szeretteidre is maradhat időd. Pároddal mesés hétvégétek lehet. Egyfelől még lovagiasabb lehet, mint máskor, másfelől bókok tengerével áraszthat el. Nincs párod? A hétvégén baráti társaságod révén megismerhetsz egy helyes pasit.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Itt a pihenés ideje, próbálj meg minden stresszt elengedni, és csak a jóra koncentrálni. A következő napokban sikerülhet maximálisan feltöltődni. Pároddal nyugalmasan telhet hétvégétek, és végre átbeszélhettek bizonyos fontos dolgokat. Nincs párod? A napokban olyan férfi kerülhet képbe, aki sajnos csalódást okozhat majd neked. Légy résen, de ne légy gyanakvó!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Sok minden lehet, amit szívesen belesűrítenél hétvégédbe, de az idő véges, így érdemes átgondolnod, mennyi program vagy tennivaló reális két nap alatt. Ha nem így teszel, bosszús lehetsz. Ha párban vagy, igyekezzetek kettesben is lenni, ne csak társaságban. Nincs párod? Remek baráti program várhat, ahol észre sem veszed, de megtetszhetsz egy ismeretlen pasinak.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Jókedvű hétvége elébe nézhetsz. Pároddal egy apróbb, voltaképpen jelentéktelen vitát leszámítva minden zökkenőmentes lehet. Magad is meglepődhetsz, milyen jól kezelitek a felmerülő problémát. Úgy tűnik, végre új szintre léptetek a konfliktusmegoldásban. Nincs párod? Bár egyelőre nincs új pasi a képben, érezheted a levegőben, közeleg a szerelem: igazad is van!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kreativitásod a konyhában kamatoztathatod, azt pedig, amit csinálsz, sok dicséret övezheti majd hétvégén. Pároddal most különösen forró lehet köztetek a levegő, amit mindketten nagyon élvezhettek. A közösen töltött órák huncutabbra aligha sikerülhetnének. Nincs párod? Bár most nem könnyű türelmet gyakorolnod, érdemes, mert a következő hetekben nagy fordulat jöhet szívügyeidben.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Hatékonyabb és gyorsabb lehetsz, mint máskor, még ha fárasztó munkahét van is mögötted. A hétvégi takarítást és főzést seperc alatt letudhatod. Pároddal új fejezet veheti kezdetét, melynek során sokkal mélyebb és sokkal kalandosabb szexualitás ígérkezik számotokra. Ha nincs párod, a hétvégén megismerhetsz egy jóképű jelentkezőt, de kétesélyes, hogy eljuttok-e a randiig: csak rajtad áll.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha otthonod átalakításán töröd a fejed, most lehet egy nagyon jó ötleted. Kreativitásod ugyanis környezeted szebbé tételében kiválóan kamatoztathatod a napokban. Pároddal kezdetét veheti egy borongósabb időszak, de a félelem nem kerít hatalmába, mert érezheted, ti ketten nagyon jók vagytok együtt. Ha nincs párod, a szombat este ígéretes: lelki társadra is bukkanhatsz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hétvégén végre lehet egy kis én-időd, ami teljesen feltölthet. Pároddal kapcsolatban végre túljuthatsz egy kétségen, és belevetheted magad a felhőtlen boldogságba. Ha nincs párod, érdemes lehet egy netes vagy mobilos, de mindenképp komolyabb társkeresőn szétnézned, mert egy ismerőseid által sem ismert illetőt jósolnak neked a csillagok.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár tevékenyen telhet a hétvége, nem fáradsz el annyira, hogy kimerülten kezdd a jövő hetet. Az aktív napok ellenére is felfrissülhetsz testileg-lelkileg. Pároddal egy üdítő beszélgetés várható, mely tisztázhat néhány fontos kérdést, és egy új, boldog időszak kezdetét jelentheti. Amennyiben nincs párod, egy régi ismerősöd által megismerhetsz egy férfit, aki azonnal megtetszik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A sok dolog, amit beterveztél hétvégére, kissé összekuszálhatja a szálakat, de valaki, aki neked fontos, segíthet kiutat találni a teendők útvesztőjéből. Ha párban vagy, ő lehet az, te pedig újfent rájöhetsz, milyen nagyszerű kettőst alkottok. Nincs párod? Családtagod lehet a megmentőd. Ami a szerelmet illeti, rajtad a világ szeme: egy férfi csak a zöld jelzésedre vár.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Pénzügyeid újragondolhatod a napokban, ami a jövőre nézve előrébb vihet majd. Ügyesebben gazdálkodhatsz, többet sikerülhet félretenni. Pároddal harmonikus hétvégétek lehet. A gondtalanság óhatatlanul közös tervezgetésbe torkollhat. Ha nincs párod, egy komolytalan  jelentkezőt leszámítva sajnos nem sok más várható, ám kitartásod új szerelmet ígér a közeljövőben.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szeretteid körében csodás időtöltés várhat hétvégén. A jókedv és a harmónia tetőtől talpig feltölthet, és új energiát adhat. Amennyiben párban vagy, kapcsolatod kivirágozhat. Kedveseddel szenvedélyesek és játékosak lehettek a napokban. Nincs kapcsolatod? Most sok minden más inkább leköt, mint az ismerkedés, de ez Cupidót nem érdekli: már készíti a nyilát!

Még nincs hozzászólás

Házszám energia

A lakhely által hordozott energiák komoly hatással lehetnek az életedre.
Ezotéria

Kínai horoszkóp - férfi szex

A kínai horoszkóp alapján megtudhatod, milyen partner az ágyban. Ha nem ismered a jegyét, kalkulátorunk segít.
Ezotéria
Sminkiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.