kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp február 26-tól 28-ig: pozitív változások a magánéletben

Többek közt a szerelemben is jó hírei vannak a csillagoknak.

Forrás: Femina.hu

A dolgos munkahét után itt a várva várt hétvége, mely ráadásul nemcsak pihenést ígér, de kedvező változásokat is hozhat a magánélet terén. Mind a szerelemben, mind a barátságban vagy családi vonatkozásban jöhet jó.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

Hétvégi horoszkópod elárulja, te mire számíthatsz február utolsó hétvégéjén. Keresd ki a csillagjegyed, és olvasd el, mit jósol számodra!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Sok-sok mindent eltervezhettél a hétvégére, de ne feledd, 48 óra mindössze, így egy kis priorizálás már jó előre hasznos lehet. Pároddal most különösen nagy lehet az összhang a hálószobában. Egyikőtök meglepetést okozhat másikótoknak egy kreatív ötlettel. Szexuális életetek új szintre léphet. Szingliként egy újonnan megismert férfi járhat fejedben egész hétvégén.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Minden, amit eddig halogattál, végre sorra kerülhet otthon, így vasárnapra maximálisan elégedett lehetsz. Pároddal egy korábbi feszültség végre feloldódhat, kapcsolatotok megindulhat a jó irányú fejlődés útján. Nincs párod? Ha kimozdulsz, esetleg utazol, szembejöhet a szerelem. Járj nyitott szemmel! A dolog villámcsapásszerűen érhet, és teljesen új időszakot indíthat életedben.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pihend ki magad alaposan, hiszen az utóbbi időben sok fáradságos munkád, tennivalód lehetett. A csillagok azt ígérik, pihenésed felhőtlen lehet. Amennyiben párban vagy, még a mobilodat is kapcsold ki, hogy a közös órákat tényleg egymásra koncentrálva élhessétek meg. A meghitt idő közelebb hozhat. Szingli vagy? Új hódoló akadhat horogra, aki kitartó ostromba kezdhet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szeretteiddel több időt tölthetsz, mint az utóbbi időben bármikor, és ez nagy örömmel tölthet el. Ahhoz is közelebb kerülhetsz, akitől úgy érezted, hogy távolodsz. Szingliként bármelyik pillanatban betoppanhat életedbe a nagy Ő. Mindössze figyelned kell a jeleket. Amennyiben párban vagy, ezen a hétvégén módotok lehet kettesben lenni, ami sok erőt adhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Barátaiddal felhőtlen időtöltés vár, és hála egy nagyszerű ötletnek, a közeljövőben sokszor ismétlődhet is az alkalom. Viszonyotok mélyebbé válhat. Pároddal egy pénzügyi kérdés megvitatása okozhat némi nézeteltérést, de végül megoldódhat. Nincs párod? Egy férfi, aki számodra tabu, nagyon vonzhat. Gondold át, érdemes-e vele kezdened vagy sem.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Végre lehet egy kis igazi én-időd a hétvégén, és ez hihetetlenül feltölthet. Úgy érezheted ennek hála, hogy minden kerek az életedben, és nincs, amit ne tudnál megoldani. Ha van párod, vele is minden szebb lehet, mivel te jól érzed magad. Az együtt töltött idő tartalmas és vitáktól mentes lehet. Nincs párod? Randira hívhat egy férfi, akibe, mint a mesebeli hercegbe, bele is zúghatsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Magánéleted egy fontos kérdése kedvező fordulatot vehet, aminek köszönhetően úgy érezheted, óriási súlyt vettek le a válladról. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott lehet, az eddigi esetleges viharfelhők elvonulhattak fejetek felől, hála annak, hogy megtaláljátok a közös nevezőt. Ha nincs párod, izgalmas ismerkedés várhat. Egy semmiből felbukkanó idegen seperc alatt levehet a lábadról.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A felhőtlen pihenés mellett kellemes órák várhatnak szeretteid társaságában. A humor most átveheti felettetek az irányítást, igazán jó hangulatú napokra számíthattok. Pároddal minden mesés lehet, ő is remekül érezheti magát a társaságban, ami nagy örömmel tölthet el. Nincs párod? Érdemes kimozdulnod szombat este, amikor is szemeid megbabonázhatnak egy helyes pasit.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egy dolog nagyon rád fér, és ez a pihenés. Áldozz erre elég időt, és ne zsúfold tele a napjaid hétvégén. Egyél, igyál, aludj, és ha csak lehet, magadra figyelj. Párod megértő lehet, és bizonyára remek partnerre lelsz benne a semmittevésben. Amennyiben nincs párod, egy rokonod mutathat be valakinek, akivel bár csak rövid időre találkoztok, érzed, még lehet közötök egymáshoz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A nagytakarítást most jól időzítheted, ugyanis igazán hatékony és energikus lehetsz a napokban, aminek köszönhetően hamar végezhetsz. Párod közreműködése persze jól jöhet, de ne kritizáld, hiszen akkor elmehet a kedve a segítéstől, és még meg is bánthatod. Inkább okosan add tudtára, ha valamit másképp szeretnél. Szingliként a takarítás közben letisztulhatnak elvárásaid.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A konyhában arathatsz nagy sikert a hétvégén, ami igazán nagy büszkeséggel tölthet el. Családod körében remekül telhet az idő, és az alvásra is juthat elegendő. Párban egy fontos kérdés kerülhet napirendre, melyet kellő nyitottsággal és észérvekkel hamar meg is vitathattok. Nincs párod? A hó vége számodra ígéretes, ezért akár hétvégén is érkezhet a nagy szerelem.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Örömmel tölthet el, hogy a heti tevékenységeidet hatékonyan végezted, és nyugodtan ellazulhatsz ennek tudatában. Egy régi barátoddal felfrissítheted viszonyod egy kellemes találkozó keretében. Ha nincs párod, mosolyod megfoghat egy férfit, aki azonban nem biztos, hogy bátorítás nélkül kezdeményezni fog. Párban a jövőre irányuló tervezgetésé a főszerep, amit nagyon élvezhettek.

Még nincs hozzászólás

Hűség japán horoszkóp férfi

Ugye, te sem szeretnéd, ha a párod más nő mellett kötne ki? Most kiderül, hajlamos-e rá.
Ezotéria

Alvás ágy melyik oldalán

A bal vagy a jobb oldal preferálása többet elárul jellemedről, mint gondolnád.
Ezotéria
Karácsonyi mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.