kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp február 19-től 21-ig: örömhír a szerelemben

Remek híreket tartogathatnak sokak számára a csillagok a szívügyekben erre a hétvégére.

Forrás: Femina.hu

A pihentető hétvége nemcsak a kikapcsolódás lehetőségét rejti magában, hanem az egyedülállók életében egy új szerelemét, a párokéban az előrelépését, a pozitív változásét, a fejlődését is.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

Akárhogy is, a szerelemben várható örömhír a napokban. Hogy te is azon szerencsések közé tartozol-e, akik örömhírt kapna, azt kiderítheted a hétvégi horoszkópodból.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégén sok mindent sikerülhet befejezni, amit már halogatsz, és ez vasárnap estére igazán elégedetté tehet. Párban a dőzsölés jellemezheti hétvégéteket. Jókat ehettek, jókat nevethettek, alhattok együtt, nem is beszélve a játékos ágyjelenetekről. Nincs párod? Ideje magadra koncentrálnod kicsit, csapj egy kényeztető hétvégét! Kiszemeltedre így is sokat gondolhatsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Egyik rokonod a segítséged kérheti valamiben, így a hétvégén lesz tennivalód, ám a pihenés ideje is eljöhet. Pároddal egy ideje lappangó konfliktus találhat megoldásra, és ez hihetetlen nagy nyugalmat adhat neked. Ha nincs párod, a napokban légy résen, ugyanis körülötted mozoghat a férfi, aki a jövendőbelid lesz. Küldj egy biztató jelet, ha úgy érzed, megtaláltad.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Örömmel tapasztalhatod, hogy mindennel, amit a hétvégére beterveztél, tökéletesen jól haladsz. Munkáddal pikk-pakk végezhetsz, és onnantól a szórakozásé és a pihenésé a főszerep. Kedveseddel ugyan kevesebb időd lehet romantikázni, de újfent tapasztalhatod, milyen jól működtök együtt. Nincs párod? Hétvégén egy új hódoló hívhat randira.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha 48 óra lenne egy nap, akkor se fér bele annyi minden, amennyit szeretnél, így kénytelen leszel priorizálni. Légy körültekintő, hogy senkinek se okozz csalódást, de te se fáradj el még jobban, mint hétközben. Ha párban vagy, egy kisebb vitát leszámítva nyugalom várhat titeket ezen a hétvégén. Nincs kapcsolatod? Egy munkahelyi ismerősöd sokat járhat a fejedben, és ez viszont is így lehet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Sok lehet a tennivalód hétvégén, de olyan ügyesen boldogulhatsz velük, hogy végül több időd marad pihenni és a szerettedre, mint azt hitted volna. Pároddal nagyszerű lehet köztetek az összhang, és egy elvégzendő feladatban szuperül működhettek együtt, utána pedig édes lesz a pihenés. Nincs párod? Már péntektől esélyes az új szerelem felbukkanása. Most minden megváltozhat!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy kreatív hobbielfoglaltság nagyon feltölthet, eredménye pedig büszkeséggel tölthet el. Ha párban vagy, egy fontos kérdés megbeszélése merülhet fel köztetek, amit kompromisszumkész hozzáállással hamar le is tudhattok. A döntés örömteli lesz! Nincs párod? A hétvégén esélyes a szerelem első látásra. Mindenesetre igyekezz megőrizni józan gondolkodásod.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha vásárolni mész, most pénzt spórolhatsz meg, ugyanis jó szemed lehet meglátni a legjobb ajánlatokat. Így vasárnapra több pénz marad a zsebedben, mint hinnéd. Ha nincs párod, hétvégétől fogva nagy eséllyel számíthatsz a szerelem betoppanására, és nem kizárt, hogy a netről. Párban örömteli hírekkel állhat elő kedvesed, ami közös jövőtökre vonatkozhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egy ismerősöd miatt bosszúság érhet. Párban azonban az, amit kedvesed mond, visszacsempészheti a mosolyt az arcodra.  A jó hírek egy számodra fontos dolgot érinthetnek. Nincs párod? Barátnőid vigasztaló szavaira mindig számíthatsz, a bosszúságon így egykettőre átlendülhetsz. Pozitívvá váló hozzáállásod pedig szórakozás közben vonzhat hozzád egy férfit.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A munkát sohase vidd haza, ez aranyszabály, de nálad mostanság néha mégis megeshetett. Noha lenne dolgod, mindenképpen törekedj azt félretenni, és hétfőre halasztani, ha csak lehet. Párban sikerülhet egy problémán túllendülni, és ismét minden csodás lehet köztetek. Nincs párod? Egyik rokonod által megismerhetsz egy férfit, aki azonnal megtetszhet neked.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hétvégén jó híreket kaphatsz. Ha szingli vagy, kiszemeltedről érkezhet a hír, ami biztató lehet rád, illetve rátok nézve a jövőben. Ha párban vagy, akkor egy közös célotokat sikerülhet most elérni. A hétvégéd egyébként nyugalmas lehet, alapvetően pozitív, és nemcsak a családra, de magadra is maradhat elég időd, hogy kicsit végre feltöltődj.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Hétvégén igazán hatékony lehetsz, még a fárasztó munkahét ellenére is tele lehetsz energiával. Otthoni teendőiddel nagyszerűen haladhatsz. Pároddal közösen egy ügyet sikeresen útjára indíthattok, a kilátások jók lehetnek, ami örömteli lehet számotokra. Nincs párod? Hétvégén fordulópont jöhet szerelmi életedben, most jöhet a szerelem, amire vágytál.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Értékeidre vigyázz fokozott figyelemmel, máskülönben sajnos veszteség érhet. Mindeközben pénzügyeid jól alakulhatnak, remek üzletet csinálhatsz. Ha nincs párod, hétvégétől Cupido körülötted ólálkodik majd nyilaival. Barátaid körében megismerhetsz egy helyes pasit. Ha párban vagy, igazán romantikusra sikeredhet hétvégétek. Spontának és újítók lehettek.

Még nincs hozzászólás
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.