kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp február 12-től 14-ig: szerelemben szerencsés napok következnek

Valentin-nap hétvégéjén a szerelemé a főszerep.

Forrás: Femina.hu

A szerelmesek napjának hétvégéjén mi másé is lehetne a főszerep, mint a szerelemé? Mind a párok, mind az egyedülállók pozitív fejleményekre, eseményekre számíthatnak a szívügyek terén.

Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani
Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján12 ősi talizmán ártó szándék ellenMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgyÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenMit jelentenek az álmaid?14 tárgy, ami elhozza a boldogságot

A pihenés mellett tehát zajlik majd az élet szombaton és vasárnap, a szerelmi történések sorát pedig egyéb magánéleti és anyagi vonatkozású jó hírek is tarkítják majd. Olvasd el hétvégi horoszkópod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Több mindent is betervezhettél hétvégére, és a csillagok állása szerint mindent sikerülhet is véghezvinned. A hétvégét egyébként érzelmes lelkiállapotban töltheted. Ha párban vagy, már a szombatot is Valentin-napi hangulatban tölthetitek, emellett a szokásosnál is többet mókázhattok. Szingliként olyasvalaki köszönthet Valentin-napon, akire nem számítanál: jó eséllyel kolléga lesz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Hétvégén teljesen feltöltődhetsz, sok olyan óra vár, ami örömteli cselekvéssel telik. Ha nincs párod, csapj egy barátnős estét a hétvégén, hiszen ha kimozdulsz, Cupido nyila könnyebben eltalál. Bár pároddal kis feszültség lehet köztetek, ezt a heti fáradalmak tehetik, és egy beszélgetés mindent visszabillenthet a jó irányba. A Valentin-nap pedig romantikusabbra nem is sikerülhetne!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A hétvége nagy lehetőséget tartogathat neked, mely jövőd - legyen bár közeli vagy távoli - szempontjából fontos lehet. Pároddal a hét folyamán felgyülemlett stresszt próbáljátok kiadni magatokból közös sporttal vagy valamilyen játékos kikapcsolódással. 14-én kedvesed szívmelengető meglepetéssel állhat elő. Ha nincs párod, egy titkos viszony lehetősége merülhet fel Valentin-napon.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A napokban sokszor gondolkodhattál szívügyeiden, azok alakulásán, lehetőségein, így szinte már az egész heted a Valentin-nap jegyében telt. Kedveseddel ha romantikus programot szerveztek, igyekezzetek spontánok maradni, amennyire lehet. Máskülönben a vasárnap kevésbé lesz romantikus, mint a hét többi napja volt. Szingli vagy? Valaki sokat gondolhat rád Valentin-napon.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Családtagodtól jó tanácsot kaphatsz, amit megfogadva utad kedvező irányt vehet. Ha van párod, hétvégén a Merkúr hatásának köszönhetően szerelmi életed jól alakul. Pároddal a vasárnap és az egész hétvége, ahogy minden nap, Valentin-napi hangulatban telhet, a 14-e csak koronát ad ennek. Nincs párod? Teljen a Valentin-nap abban a tudatban, hogy ez lehet az utolsó egyedül.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Életmódodat érintő fontos döntést hozhatsz a hétvégén. Akár diétába vagy tisztítókúrába fogsz, akár sportolni mész, most sok lendületet és akaraterőt kapsz véghezviteléhez a csillagoktól. Pároddal a Valentin-nap mesésen sikeredhet, közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha. Szingliként randira hívhatnak a napokban, ha zöld jelzést adsz csodálód szimpátiájának árulkodó jelére.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A barátaiddal töltött idő most különösen tartalmasra sikerülhet. Olyan tanács, információ juthat birtokodba, amely megváltoztatja nézeteid. Pároddal egy apró vitát leszámítva nyugalmas lehet hétvégétek. Valentin-napon a mély érzelmekkel áthatott szexualitás kerülhet fókuszba. Nincs párod? Vonzó lehetsz, és remekül érezheted magad bőrödben, a Valentin-napot gyűlölők irigykedhetnek is rád.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Családi vagy baráti összejövetel van kilátásban, ami jól sikerülhet, és sok pozitív energiával tölthet fel. Párban a humoré köztetek a főszerep a napokban, a Valentin-nap pedig fantasztikusabb nem is lehetne. Ha nincs párod, kisugárzásod mágnesként vonzza a férfiakat. Ezen a hétvégén ha a Valentin-napot egyedül is töltöd, életedbe fontos és szerencsés változás jöhet szerelmi téren.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Életed fontos döntésein töprenghetsz a hétvégén. Hamar előbbre juthatsz, ha olyasvalakivel vitatod meg a kétségeidet, aki tapasztalt ezekben a témákban. Ha párban vagy, a Valentin-nap szívmelengetően sikerülhet. Hétvégétek zavartalan és meghitt lehet. Amennyiben nincs párod, a hétvégén egy rokonod vagy ismerősöd bemutathat álmaid pasijának. Nincs is ennél romantikusabb Valentin-napon!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Baráti körödben felmerülhet egy utazás ötlete, ami téged is izgalommal tölthet el. Pároddal a Valentin-napi romantikázást izgalmas tervezgetés fűszerezheti, és szenvedélyes élmények a hálószobában. Nincs párod? Mindig vonzó vagy, de mostanság kiváltképp, és ezt észre is veheted a férfiak rád szegeződő tekintetén. Hétvégén jó eséllyel leszólít egy esélyes jelentkező.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy, a karrieredet érintő kérdés merülhetett fel benned a napokban, illetve merülhet fel a hétvégén, melyben azonban ne dönts túl gyorsan: vedd számba a lehetőségeidet, és légy megfontolt. Párban olyanok lehettek hétvégén, akár a turbékoló galambok. Valentin-napi programotok remekül sikerülhet. Szingliként érezheted, a szerelem közeleg: valóban, Cupido 19. utánra készíti nyilát.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Hétvégén végre lehet időd sort keríteni mindenre, amit otthoni teendőidben halogattál. Ez elégedettséggel tölthet el. Párodon azt érezheted, nincs jelen gondolatban. Ahelyett, hogy ezt számon kérnéd rajta, inkább segíts neki, hátha egy jó tanács vagy beszélgetés feloldja benne, ami aggasztja. Nincs párod? Szingliként is élvezheted a piros szívecskék áradatát, és pozitív gondolatokkal élheted meg a Valentin-napot. Mosolyod megbabonázhat valakit.

Még nincs hozzászólás

Férfi tenyér személyiség

Pillants a tenyerére, és ismerd meg még közelebbről párod rejtett személyiségét!
Ezotéria

Rejtett bölcsesség a kínai horoszkóp szerint

Ha nem ismered kínai jegyed, kalkulátorunk segít.
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.