kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp február 5-től 7-ig: pozitív fordulat a pénzügyekben

Kedvező fordulat várható az anyagiak terén, ami sokaknak jelent megváltást egy nehéz időszak után.

Forrás: Femina.hu

Végre itt a pihenés ideje, hiszen elérkeztünk a hétvégéhez. Nemcsak az ad ugyanakkor okot az örömre, hogy végre nem munkanapra ébredünk majd, hanem az is, hogy a hétvége kedvező anyagi fordulattal indulhat.

Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenMilyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?Mit jelentenek az álmaid?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyében

A pozitív pénzügyi esemény mellett a szívügyek is mosolyt csalhatnak az arcokra. Sokakra várnak örömteli, izgalmas pillanatok szombaton és vasárnap. Olvasd el a neked szóló előrejelzést horoszkópodban!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégéd remekül indulhat, ugyanis anyagi gyarapodást ígérnek számodra a csillagok. Ez egyfelől nagy terhet vehet le válladról, másfelől lehetőséget ad meglepni magad valamivel, ami rád fér a húzós hét után. Párban romantikahegyekre számíthatsz, kedvesedben egy herceg veszett el. Ha nincs párod, egy bizonyos illetőn sokat járhat az eszed, és ez viszont is így lehet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Hétvégéd vidám lehet. Ha vásárolsz, olcsóbban juthatsz valamihez. Foglalkoztathatnak bizonyos döntések, de a legjobb, ha apró léptekben haladsz. Ha párban vagy, mágnesként vonzhatjátok egymást, vidám, incselkedős napokra számíthattok, és nagyszerű beszélgetésre. Nincs párod? Egy hirtelen felbukkanó, rövid ideig kitartó hódoló felvillanyozhat, új lendületet adhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Hétvégéd pihentető lehet, mindent sikerülhet beiktatni, amit csak szeretnél. Párban a zsúfolt hét után érdemes lenne egy kis időt kettesben lennetek. Erre jó alkalmat adhat a hétvége, kiváltképp a vasárnap. Nagyszerűen egymásra hangolódhattok. Nincs párod? Bár nagyon vágyhatsz rá, azt érezheted, még egy kis idő egyedül talán jót tenne a lelkednek. Hallgass a belső hangra!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha vásárolni tervezel valamit, légy körültekintő, és csak akkor mondd rá a bizonyos dologra az áment, ha már alaposan tájékozódtál. Annál is inkább, mert így több pénz maradhat a zsebedben. Pároddal egy butaság miatt lehet köztetek vita, de nevetésbe fulladhat, így nincs miért aggódnod. Szingliként egyelőre csend lehet a szívedben, de nem sokáig lesz így: a csillagok szerelmet jósolnak a közeljövőben.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nagyobb összeg ütheti a markod, mégpedig egy remélt forrásból. Ne szórd el azonnal a pénzt, légy takarékos. Később még hálás lehetsz magadnak. Pároddal fontos pénzügyi kérdést kell megtárgyalnotok, ami rámutat, a gyakorlati kérdésekben is jól működtök együtt. Nincs párod? A február tartogat neked új szerelmet a csillagok állása szerint, egyelőre viszont marad a szabad szinglilét.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Anyagi gyarapodással indulhat a hétvége. A szombat nyugalmasan, a vasárnap nagyszerű programmal telhet családoddal, barátaiddal. Pároddal érdemes lehet legalább egy romantikus vacsorát beiktatni, még ha sok is a teendőd egyébként a hét végén. Ha nincs párod, egy férfi randira hívhat a napokban. A dolog hirtelen jöhet, és rögtön megszülethet benned a válasz, mit is akarsz tőle.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek hétvégére, ami nagy terhet vehet le a válladról. Pároddal egy-egy apró vita bárhol előfordulhat, téged mégis lehangolhat, ha összevesztek. Mondd el neki, ha ez megvisel, a szavai megnyugtathatnak. Ha egyedülálló vagy, most nagyon vágyhatsz egy párra, talán a Valentin-nap közeledte miatt, ezért olyannal állhatsz szóba, aki erre nem biztos, hogy érdemes: légy óvatos!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Családi, baráti programmal fűszerezve nagyszerű hangulatú hétvégére számíthatsz, és még pénzügyeid is jól alakulhatnak. Kedvesed éppoly figyelmes lehet veled, akár a legelején, és ez elégedettséggel, boldogsággal tölthet el. Viszonozd te is gesztusait, akár egy-egy öleléssel, akár kedvenc sütijével. Nincs párod? Ha programra hívnak barátnőid, ne hagyd ki. Egy helyes pasi lehet a láthatáron.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hétvégéd pozitív: végre alkalmat adhat a pihenésre, még ha némi tennivaló is van otthon, és pénztárcád is vastagabbá válhat. Igaz, egy harmadik személy miatt, feltehetően a múltból, lehet némi feszültség kettőtök közt pároddal, de egy alapos beszélgetés jó irányba terelheti a dolgot. Nincs párod? Érezheted, a szerelem a levegőben van, és ez felszabadulttá tehet, ezáltal pedig igen vonzóvá férfiak szemében.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bankszámlád meghízhat hétvégére, te pedig elcsábulhatsz, és vásárolni mehetsz. Ne felejts el nemet mondani magadnak, nehogy túlköltekezz! Ha párban vagy, egy jövőbeni utazás vagy nagyobb lépés megtétele adhat nektek témát a hétvégén. Ha nem vagy párban, egy humorral fűszerezett flört várhat a napokban, ami megszínesítheti a heted, még ha egyébként tovább nem is fejlődik a dolog.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Pénztárcáddal e napoktól kezdve igen elégedett lehetsz. Ha kicsit odafigyelsz a belső hangodra,a  hétvégén sok minden letisztulhat a számodra. Nagyobb kiadás merülhet fel közted és párod közt, ennek megvitatása ugyanakkor nem okoz gondot. Mindketten okosan és jól érvelhettek, ráadásul hasonló dolgok mellett. Szingliként a hét randigyanús, legalábbis a randira hívás esélyes: egy jóképű férfi állhat elő az ötlettel.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Pozitív esemény ígérkezhet a hétvégére anyagi szempontból. Pénzt nyerhetsz, vagy sikerülhet eladnod valamit végre, így abból jöhet bevétel. Párod mostanában stresszesebb lehet, ami rosszul érinthet, de kis tudatossággal változtathatsz a dolgon, és ebben ő is bizonyára partner lesz. Ha nincs párod, ez a hétvége csupa remek csajos programra ad alkalmat. Mindeközben egy férfi felfigyelhet rád.

Még nincs hozzászólás

Életvonal hosszúsága

Életvonalad hosszúságát egy perc alatt elemezheted, képeink segítenek neked ebben.
Ezotéria
Sminkiskola

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.