kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 29-től 31-ig: kedvező fejlemények a szerelemben

Pozitív eseményeket hozhat a hétvége a szívügyekben.

Forrás: Femina.hu

A hétvége igazán ígéretesnek tűnik a csillagok állása szerint, ugyanis a szerelem kerül fókuszba, azon belül is remek hírek, pozitív fejlemények, kedvező események várhatóak. A szinglik és a párok egyaránt örülhetnek.

14 jel, hogy kísért az előző életed
14 jel, hogy kísért az előző életed
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében 14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyében

Hétvégi horoszkópod részletes előrejelzést ad neked a hétvégére, és azt is megtudhatod, hogy a magánéletedet illetően mi egyébre számíthatsz még vasárnapig.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Felmerülhet a lehetőség, hogy csatlakozz egy csoporthoz, vagy valaminek a megszervezéséhez. Mielőtt igent mondanál, gondold át, miért is akarod: ha megteszed, meglepődhetsz. Ha szingli vagy, a hétvége egy új szerelem lehetőségét tartogathatja számodra. Járj nyitott szemmel, valakinek rád szegeződhet tekintete. Párban új infó birtokába juthatsz a párodról, ami közelebb vihet hozzá.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Hétvégén lehet elég időd arra, hogy átgondold életed azon részét, melyet karriered és pénzügyeid jelentenek. A kép letisztultával egyértelműsödhetnek céljaid. Párban felforrósodhat a levegő közted és kedvesed közt. A pajzán órák mellett azonban jóízű beszélgetés is várhat titeket. Szingliként most kiegyensúlyozottnak érezheted magad egyedül is, ezt szúrhatja ki egy jóképű idegen.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ez a hétvége valami nagyszerűt tartogathat neked a szívügyekben. Ha nincs párod, akkor egy szerelmi viszony lehetőségét, ami izgalmasan, kalandosan indul, ha pedig párban vagy, akkor a megbizonyosodásét. Bár szembejöhet egy lehetőség az elcsábulásra, te képes lehetsz szilárdan nemet mondani, ami megerősíthet abban, hogy most a megfelelő ember mellett vagy.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Hétvégéd pihentetően telhet, szerelmi szempontból pedig eseménydúsan. Szombaton, ha párban vagy, randira mehettek kedveseddel, akár a legelején. Ez nosztalgikus hangulatba hozhat benneteket, és fellobbanthatja a tüzet. Szingliként a vasárnap a te napod. Olyan hír juthat a füledbe, aminek örülhetsz - talán éppen kiszemelteddel összefüggésben. Mindenesetre biztató lesz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Hétvégédet a romantika lengheti be. Ha van párkapcsolatod, kedvesed szinte a tenyerén hordozhat. Igazi gentlemanként viselkedhet veled, és mindent megtehet azért, hogy te jól érezd magad. Ha nincs párod, egy flörtnek induló kis kaland elmélyülhet, amitől pillangók költözhetnek a gyomrodba. A dolog gyorsan fejlődhet apróságból nagy eseménnyé. Most jöhet az új szerelem.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A következő napokban újragondolhatod a mindennapjaidat, és felmerülhet benned egy életmódváltás gondolata. Ha ezentúl jobban odafigyelsz magadra, életed minden területe pozitívan változhat. Energikussá válhatsz, és bókok tömegeit zsebelheted be. Az egyik bók gazdája pedig egészen elvarázsolhat. Párban megújulhat a párodról alkotott képed, mégpedig jó irányban.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha úgy érzed, szerelmi életed ideje lenne felpezsdíteni, akkor ez a hétvége erre nagyszerű alkalmat szolgáltathat. Szingliként lapozz, és ne töprengj többé exeden. Ha előrenézel, és megpróbálod jól érezni magad, akár már ezen a hétvégén randira hívhat valaki. Párban szánjatok egymásra több időt. Egy mély beszélgetés sohasem látott közelségbe hozhat pároddal, érzelmeitek felerősödhetnek.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szingliként egy újonnan szerzett hódolód közeledése már-már terhes lehet számodra. Ezt legjobb, ha kerekperec közlöd. Annál is inkább, mert a hétvégén új férfi jöhet képbe, így figyelmed érdemes inkább felé irányítanod. Ha van párod, a közös terveitekről való beszélgetés egészen elvarázsolhat. Hétvégétek harmonikus és izgalmas lehet egyszerre.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hétvégéd fókuszában a szerelem áll. Szingliként abban a szerencsés helyzetben lehetsz, hogy Cupido utolsó, januárra tartogatott nyilainak egyikével téged céloz meg. Ismerőseid körében találkozhatsz a férfival, akire régen vársz már, és első látásra beleszerethetsz. Párban némi féltékenység léphet fel, de ez is csak megerősít abban, hogy szeretitek egymást.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Úgy érezheted, életed, környezeted, a körülötted lévő világ változóban van, és ez nem is csoda, hiszen valóban, az elmúlt időszakban sok minden más lett. Hétvégén nyugalom várhat, némi szerelemmel fűszerezve. Pároddal ötletdúsabbak lehettek az ágyban a megszokottnál, no meg romantikusabbak is. Nincs párod? Egy idegen férfi jöhet az életedbe, aki kitartóan ostromolni kezd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Hétvégéd a barátaid körül foroghat elsősorban. Egy közös vacsora, akár nálad, akár valahol máshol, kikapcsolhat a heti munka után. Szerelmi életedben a kínálkozó lehetőséget kell csupán észrevenned. Légy résen, és még a napokban megismerheted jövendőbeli párod. Ha van párod, a baráti program mellett fordítsatok időt arra is, hogy csak ketten legyetek. Enélkül hiányérzetetek támadhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha összejövetelt vagy ünnepet szerveztek a hétvégére, elképzeléseid ne tartsd magadban. Ötleteid most az egész esemény hangulatát nagyban javíthatják. Mondd el bátran őket. Szingliként úgy vonzhatod a férfiakat, akár a virágok a méheket. Egyik barátnőd irigykedhet is emiatt. Párban egy kisebb nézeteltéréstől eltekintve minden jól alakulhat, megtörhetetlen kettőst alkothattok.

Még nincs hozzászólás

Pénztaszító tárgyak

Ha pénztelenség gyötör, gondolkodj el, nem okozhatják-e a lakásban áramló rossz energiák.
Ezotéria

Temető mellett levegőt venni

A temető mellett elsétálva sokan fojtják vissza lélegzetüket.
Ezotéria
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.