kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 22-től 24-ig: jó hírek a szerelemben

Előrelépés, új szerelem - ezt hozhatja a hétvége a legtöbb jegynek. Vajon a tiéd köztük van?

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Ahogy a hét is jó híreket ígért a szerelemben, a hétvégén ugyanez folytatódik. A Vízöntőbe lépő nap sokkal könnyedebb érzelmeket hoz.

Így vonzz szerelmet az életedbe!
Így vonzz szerelmet az életedbe!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyében

Vasárnap este valamennyi jegy elégedetten zárhatja a hétvégét érzelmi téren. Kíváncsi vagy, téged mi vár? Olvass tovább!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A hét eleji rutint végre felválthatják az érzelmek. Egy kis dráma is keveredhet a hétvégébe, de ezt inkább te generálod, hogy legyen egy kis izgalom. Ha szingli vagy, a barátok kerülnek előtérbe, talán most döntöd el, hova szeretnél igazán tartozni - akár két férfi közül is. Pároddal most főleg jövés-menés várható, válassz olyan programokat, ami közelebb hoz titeket egymáshoz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A héten talán kicsit szomorkás voltál, de a kedvetlenségedet könnyen elűzheti a hétvége, amikor talán új tervek szövögetésébe kezdesz. Egyedülállóként most szuper randiban lehet részed valakivel, amitől talán a föld felett jársz majd. Párod előtt most könnyebben nyílsz meg, talán titkos fantáziáidat is megosztod vele, ami ismét új színt adhat a kapcsolatnak.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A hétvége eleje tartogathat egy-két megbeszélést, ami most eredményesen zárhat le már régóta húzódó konfliktushelyzeteket. Ha még nincs párod, szívesen mész a hétvégén társaságba, a bulikon kívül sportolni, akár kirándulni is. Tartsd nyitva a szemed, mert bármi megtörténhet. Pároddal tervezgetős kedvedben lehetsz, talán már a közös nyaraláson töritek majd a fejeteket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A hétvége elején meglehetősen magas tudatossággal kezelheted életed dolgait, talán olyan összefüggéseket is meglátsz, amiket korábban nem. Egyedülállóként igyekezz magad adni, azt a mély érzésű, gondoskodó embert, aki vagy - most ezzel hengerelhetsz le igazán valakit. Párban a biztonság kerülhet főszerepbe, úgy érezheted, pároddal egyre közelebb vagytok a feljebb lépéshez.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hét közben történt esetleges kellemetlenségek a hétvégével feloldódni látszanak, a világot is barátságosabb helynek láthatod majd. Szingliként éppen ezért el is indulhatsz, hogy meghódítsd a várost. Most minden adott is ahhoz, hogy hódolókra tegyél szert. Párban benne van a pakliban a szintlépés: szerelmeddel egyre többet mutathattok egymásnak magatokból.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hétvégén fontos, hogy jól oszd be az idődet, igyekezz elkerülni a kimerülést. Egyedülállóként, hála a most már Vízöntőben álló Napnak, új színben kezdheted látni a dolgokat. Ezzel olyan lehetőségek is beléphetnek az életedbe, amikre eddig nem gondoltál. Párban ugyanez lehet igaz: eddig ismeretlen vizekre evezhettek, ami egyre erősebb érzelmeket, kötődést hozhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az elmúlt időszak talán feszültebb volt, sokat tervezgettél, de a megvalósítás csúszhatott. Ez a hétvége végre meghozhatja a levezetést, és pihent szellemmel a lehetőségeket is jobban megláthatod. Szingliként alig várod, hogy bulizz egy nagyot, vonzerőd most erős lehet. Párban örömmel beszélgethettek mindenről, talán alig akarjátok majd abbahagyni a meghitt társalgást.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak. Talán már te is szükségét érzed, hogy kiengedd a mindennapok feszültségét, remek alkalmat kínál erre ez a pár nap. Szingliként igazi lányos programot tarthattok, ahol olyan hírt, tanácsot kaphatsz, ami hosszú távon sokat is jelenthet. Párban könnyed romantika várható, akár otthon, akár kimozdultok valamerre.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A hétvége sorsdöntő beszélgetéssel indulhat, ami valakit még közelebb hozhat hozzád. Egyedülállóként lehet, hogy pont ez a pár perc vagy óra borítja majd fel megszokott életedet. Pároddal mindkettőtökben megjelenhet az elvágyódás érzése. Persze nem egymástól, hanem együtt, a szürke hétköznapok elől. Merjetek álmodozni, a kapcsolatra pozitívan hathat minden közös terv, cél.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A hideg és a szürkeség mostanra elfáraszthat. Miután kialudtad magad, a hétvége fő érzése egyfajta megnyugvás, biztonságérzet lehet. Párban olyasmi is szóba kerülhet, ami korábban nem: talán mindketten a feljebb lépést fontolgatjátok. Szingliként a szokásosnál könnyedebbé válhat a stílusod, erre lehet, hogy felfigyel valaki, akire talán nem is számítasz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kicsit türelmetlenebb lehetsz most azokkal, akiknél úgy érzed, csak húzzák a drága idődet, de fontos, hogy tudd, ezekre a kapcsolatokra később még szükséged lehet. Pároddal minden olyan könnyednek tűnhet, mintha lebegnétek, hála annak, hogy a Nap a te jegyedbe lépett a héten. Szingliként erősnek és féktelennek érezheted magad, tele örömmel és magabiztossággal. Hajrá!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Úgy érezheted, minden energiádat felőrölte a hét, baljós érzések, erős kihívások vehették ki az erődet. Péntek estétől azonban dőlj hátra, lazíts, a hétvége kiválóan alkalmas lehet arra, hogy tisztázd magadban, merre tovább. Szingliként most jó megérzéssel választhatsz két jelentkező közül, ha pedig van párod, végre ismét több időt szentelhettek egymásnak, feltölthetitek egymást.

Még nincs hozzászólás

Számmisztika a párkapcsolatban

Életszámotokból kiderül, mire kell figyelnetek, ha sokáig együtt akartok maradni.
Ezotéria

Számmisztika 2016-ban

Számold ki életszámodat, és megtudhatod, hogy mi vár rád!
Ezotéria
Főzőiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.