kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 15-től 17-ig: jó dolgok várhatnak a szívügyek terén

A hétvége pozitív fordulatot tartogathat a szerelemben.

Forrás: Femina.hu

Sokan vágyhattak már egy pihentető hétvégére, így te is, ám a lazítás mellett várhat egy kis öröm is, mégpedig a szerelemben. Ha a szerencsések közt vagy, neked is hozhat jót a hétvége a szívügyek terén.

Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében

A következő napokat alapvetően pozitív hangulat hathatja át, részben az érzelmek kedvező alakulása miatt is. Olvasd el horoszkópodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nagyon fontos, hogy figyelj belső hangodra. Erre intenek a csillagok, mindemellett szánj időt a mozgásra és étrended újragondolására. Tested-lelked több figyelmet kívánhat, add meg nekik a két nap alatt! Szingliként nagy fordulat jöhet a szerelmi életedben, egy férfi rabolhatja el szíved a hétvégén. Párban igazán meghitt hétvégétek lehet, ami közös tervezgetést indíthat el.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Hétvégére kikristályosodhat benned, hogy mi az, ami életedben sürgősen változtatásra szorul, és ezt most kreatív ötletekkel el is kezdheted megvalósítani. Egyedülállóként felejtsd el a párkeresést, és koncentrálj magadra! Ha így teszel, máris jobban vonzod majd a férfiakat. Párban szenvedélyes lehet köztetek a hangulat, és tűzforró a levegő: új szintre léphettek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyi és személyes témák is előkerülhetnek a következő napokban, melyekről kommunikálnod kell másokkal. Ne zárkózz el, inkább mondj véleményt, mondd el, amit szeretnél, hogy minden számodra kedvezően alakulhasson. Párban féltékenységi vita zárulhat le végre, amit mindketten örömmel nyugtázhattok. Nincs párod? Egy váratlan pillanatban szerelem jöhet első látásra.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Bár lehet néhány dolog, amit szeretnél már elintézettnek tudni, nem feltétlenül a hétvége az az időpont, amikor erre sort kellene kerítened. Kicsit sodródj az árral, várj ki, és utána újult erővel láss neki mindennek. Szingliként a csillagok türelemre intenek, hó végén esélyesebb a nagy találkozás. Addig is légy sokat szeretteiddel. Párban izgalmas közös élményben részesülhetsz hétvégén.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha vásárolgatni mennél a hétvégén, mindenképpen biztosítsd be magad túlköltekezés ellen. Sajnos most ugyanis hajlamos lehetsz rá. Leárazások ide vagy oda, mondj nemet magadnak határozottan! Szingliként bonyodalmas hétvégéd lehet egy újonnan felbukkanó férfi miatt, de a dolog happy enddel zárul. Párban kedvesed egy megnyilvánulása biztonságérzettel tölthet el.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kicsit elakadhatsz valamivel kapcsolatban, amit véghez szeretnél vinni, és ez lelombozhat. Gondold át, mit hogyan tettél eddig, és rájöhetsz, hol a hiba. Szingliként a kisugárzásod mágnesként hathat a pasikra, nem is véletlen hát, hogy randira hívhatnak. Párban egy felmerülő vitát ügyesen átbeszélhettek, így magatok is láthatjátok, ebben is igazán jól működtök együtt.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Végre alkalmad nyílhat több időt eltölteni azokkal, akiket szeretsz, és ez melegséggel töltheti el a szíved. Koncentrálj rájuk, és ne szervezd tele a két napod akadályozó tényezőkkel. Szingliként tisztázódhat benned előző kapcsolatod végének miértje, így új lappal kezdhetsz szerelmi életedben, és már érkezhet is valaki. Párodról, ha van, kiderülhet egy titok. Ez közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egy régi ismerősöd bukkanhat fel az életedben, a találkozás pedig mindkettőtök számára különleges lehet. A nem várt meglepetés alapjaiban meghatározhatja a hétvégédet. Szingliként sajnos kéretlen udvarlóra tehetsz szert. Csakis határozott fellépéssel értetheted meg vele, hogy ne közeledjen. Önbizalmadnak mindenesetre jót tehet. Párban komolyabb lépésre szánhatjátok rá magatokat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A téli leárazások igazán csalogatóak lehetnek, de ha jót akarsz, ne bankkártyával, hanem meghatározott mennyiségű készpénzzel indulj útnak. Így elkerülheted, hogy hó vége felé megbánd, hogy megvetted a  holmikat. Ha nincs párod, egy barátnős programon váratlanul eltalálhat Cupido nyila, és menthetetlenül beleszerethetsz valakibe. Van párod? Harmonikus, beszélgetős hétvégétek lehet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mindenképpen szánj pár órát magadra a hétvégén, amikor csendben, egyedül lehetsz, és kicsit elmélyülhetsz gondolataidban. Ennek hála tisztán láthatsz majd mindent, ami változtatásra, helyrehozásra szorul. Szingliként érezheted, készül valami, és ez igaz is: bár még nem jön a szerelem, már közel járhat. Ha van párod, meglephet valamivel, ami örömet ad és melegséggel tölt el.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Van úgy, hogy az ember nem tudja, mi nyomja a lelkét, mégis rosszkedvű. Így lehetsz te is, ám ne hagyd, hogy a borongósság elhatalmasodjon rajtad. Ha csinálsz egy lelki nagytakarítást, energiád, jókedved visszatér. Szingliként mindenképpen  mozdulj ki, mert egy ismerős által új férfi léphet az életedbe. Van párod? Csináljatok programot kettesben, még ha nehéz is összehozni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Tele lehetsz tervekkel. Egy új munkahely, esetleges költözés teljesen lázban tarthat, és nem is ok nélkül, hiszen nyilvánvalóan nagy változásokat hozhat mindez az életedbe. Szánj időt a haditerv összerakására, majd bátran vágj bele!  Szingliként igazán sikeres lehetsz a napokban, egy férfi pedig egészen az ujja köré csavarhat. Van párod? Most az erotikáé a főszerep, felforrósodhat a levegő.

Még nincs hozzászólás

Kelta horoszkóp férj szerint

Lásd magad párod szemével: a kelta horoszkóp elárulja, milyennek lát téged.
Ezotéria

Pénzhoroszkóp 2016

Horoszkópod előrevetíti neked, mire számíthatsz az anyagiak terén a 2016-os esztendőben.
Ezotéria
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.