kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 8-tól 10-ig: szerencsés napok

A hétvégét a szerencse csillagai ragyogják be a szívügyek és a pénz terén is.

Forrás: Femina.hu

A hétvége előreláthatólag nagyszerűen alakulhat a csillagok ígérete szerint. Akár szerelmi kérdésekről, akár pénzügyekről van szó, sokak döntéseit, lépéseit kísérheti szerencse.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

Lenti horoszkópod részletes előrejelzést nyújt, milyen szerencsés eseményre számíthatsz a szerelemben, ha számíthatsz ilyenre, illetve mi várható anyagi vonatkozásban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégéd elképzeléseid szerint alakulhat, ám nem eseménytelen nyugalomban, most ugyanis nagy, kulcsfontosságú döntés előtt állhatsz. Megfontoltságod a csillagok szerencsével jutalmazzák, így abban a bizonyos vonatkozásban minden bizonnyal jól határozhatsz majd. Szingliként egy ígéretes találkozás, párban testi-lelki harmónia várhat, szerelmi életed kedvezően alakul tehát.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Végre nyugalom költözhet szívedbe, hála egy nagy beszélgetésnek, melyre a hétvége folyamán kerülhet sor. A beszélgetőpartner olyasvalaki lehet, aki közel áll hozzád, például barátaid, de akár kedvesed is. A lényeg, hogy feszültségektől mentesen sorsod szerencsés fordulatot vehet majd. Szerelmi életed párban tüzes együttlétet, egyedül izgalmas flörtöt ígér.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Hétvégédet kissé beárnyékolhatja, hogy pénteken valakinek a megnyilvánulása miatt csalódás érhet. Úgy enyhítheted rossz szájízed, ha bátran véleményt formálsz. Mondd el higgadtan, mi a gondod. Párban apróbb féltékenységi jelenet, egyedül most akár az igazi is várhat. Ha a hétvégi találkozás jól sikerül, szerelmi életed szerencsés fordulatot vehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szerencsecsillagod felragyoghat a hétvégén, és bevilágíthatja szerelmi életed. Ha párban élsz, a kapcsolatod most pozitív változáson mehet keresztül. Vasárnapra másképp láthatod viszonyotokat. Ha nincs párod, a rajtad már-már eluralkodó magánynak egy jóleső bók vethet véget, melyet egy jóképű idegentől kaphatsz. Ez ráébreszthet, hogy minden csak most kezdődik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A csillagok óvatosságra intenek a hétvégén. Ne légy vakmerő, és ne erőltesd mindenáron az ismeretlent, a váratlant, az újat. Jobb, ha a megszokottnál maradsz. Pároddal apró nézeteltérés lehet a hétvégi programot illetően, de sikerülhet dűlőre jutnotok. Ha nincs párod, egy barátnőddel ugyanaz a férfi tetszhet meg: jobb, ha megbeszélitek, ha nem akartok végleg összeveszni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha bármibe szeretnél belevágni, ez a hétvége az optimális időpont. Diétát terveztél januártól? Most lehet hozzá elég kitartásod! Sportolnál? Próbálj ki most valami újat! A csillagok szerencsés kezdetet ígérnek neked. Pároddal egy kettesben töltött hétvége, de legalábbis este nagyon rátok férne, ezt igyekezzetek megvalósítani. Nincs párod? Mosolyod és kisugárzásod most vonzza a pasikat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Noha megkísért a levertség, sikerülhet elhessegetned, és törekedj is erre, hiszen minél inkább a pozitívumokra próbálsz koncentrálni, annál szerencsésebben alakulhat minden. Meglátod, ezzel a hozzáállással minden jóra fordul. Szerelmi életed kissé zavaros lehet exed emléke miatt. Érdemes lenne tisztáznod magadban a dolgokat. Ha párban vagy, párodról megtudhatsz egy meglepő dolgot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hétvégén a pénzügyeid vehetnek pozitív fordulatot, mégpedig egy kisebb-nagyobb nyeremény, de akár váratlanul vagy éppen remélten érkező összeg miatt. Vigyázz, becsüld meg a szerencséd, hiszen ha felelőtlen költekezésbe fogsz, akkor később szívhatod a fogad. Pároddal komoly jövőbeni tervek kerülhetnek szóba, egyedül új hódoló jöhet képbe.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha van olyan dolog, amin szeretnél változtatni, akkor ennél a hétvégénél keresve sem találhatnál jobb alkalmat. A szerencse egyértelműen melléd szegődhet, így bátran belevághatsz a dologba. Ha van párod, egy harmadik személy miatt merülhet fel vita, de semmi komoly, hiszen az érzelmeitek védőhálóként működnek. Nincs párod? Járj nyitott szemmel, körülötted mozoghat jövendőbelid.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha most képes vagy türelmes maradni, akkor elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, máskülönben sajnos nem. Szerencsédre a csillagok segíthetnek neked ebben, így sikerrel megúszhatod a dolgot. Ha nincs párod, egyik barátnőd a hátad mögött kezdhet intézkedni, és beszervezni neked egy randit. Adj egy esélyt a dolognak! Van párod? Gyanú foghat el, hogy titkol valamit előled.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Hétvégén igazán magabiztos és talpraesett lehetsz. Szingliként mindenképpen mondj igent arra a baráti meghívásra, melyet a hétvégére kaphatsz, mivel új embereket ismerhetsz meg, akik közt akár az új szerelem is ott lehet. Ha van párod, a hét fáradtsága elnyomhat benneteket, de egy kiadós alvás segíthet a dolgon, így jobban tudtok majd egymásra koncentrálni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Bár azt gondolhatod, hogy nem várhat egy fontos dolog elintézése, egy szerencsés sugallatnak köszönhetően mégis adsz ennek egy kis időt. Jól teszed, mivel később rájöhetsz, ez a döntés megmentett valamitől, amit később megbántál volna. Pároddal harmonikus napok várhatnak, vasárnap elégedetten tekinthettek majd vissza a hétvégére. Ha nincs párod, ígéretes megismerkedés várható.

Még nincs hozzászólás

Férfi álomban this man

Furcsa arcú, kopasz emberrel álmodik világszerte ezernyi ember. Fotószerű képet csináltak róla.
Ezotéria

Életvonal megszakad tenyérjóslás

Ezt mondják a tenyérjósok a megszakadó életvonalról.
Ezotéria
Femina mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.