kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 8-tól 10-ig: szerencsés napok

A hétvégét a szerencse csillagai ragyogják be a szívügyek és a pénz terén is.

Forrás: Femina.hu

A hétvége előreláthatólag nagyszerűen alakulhat a csillagok ígérete szerint. Akár szerelmi kérdésekről, akár pénzügyekről van szó, sokak döntéseit, lépéseit kísérheti szerencse.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

Lenti horoszkópod részletes előrejelzést nyújt, milyen szerencsés eseményre számíthatsz a szerelemben, ha számíthatsz ilyenre, illetve mi várható anyagi vonatkozásban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hétvégéd elképzeléseid szerint alakulhat, ám nem eseménytelen nyugalomban, most ugyanis nagy, kulcsfontosságú döntés előtt állhatsz. Megfontoltságod a csillagok szerencsével jutalmazzák, így abban a bizonyos vonatkozásban minden bizonnyal jól határozhatsz majd. Szingliként egy ígéretes találkozás, párban testi-lelki harmónia várhat, szerelmi életed kedvezően alakul tehát.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Végre nyugalom költözhet szívedbe, hála egy nagy beszélgetésnek, melyre a hétvége folyamán kerülhet sor. A beszélgetőpartner olyasvalaki lehet, aki közel áll hozzád, például barátaid, de akár kedvesed is. A lényeg, hogy feszültségektől mentesen sorsod szerencsés fordulatot vehet majd. Szerelmi életed párban tüzes együttlétet, egyedül izgalmas flörtöt ígér.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Hétvégédet kissé beárnyékolhatja, hogy pénteken valakinek a megnyilvánulása miatt csalódás érhet. Úgy enyhítheted rossz szájízed, ha bátran véleményt formálsz. Mondd el higgadtan, mi a gondod. Párban apróbb féltékenységi jelenet, egyedül most akár az igazi is várhat. Ha a hétvégi találkozás jól sikerül, szerelmi életed szerencsés fordulatot vehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szerencsecsillagod felragyoghat a hétvégén, és bevilágíthatja szerelmi életed. Ha párban élsz, a kapcsolatod most pozitív változáson mehet keresztül. Vasárnapra másképp láthatod viszonyotokat. Ha nincs párod, a rajtad már-már eluralkodó magánynak egy jóleső bók vethet véget, melyet egy jóképű idegentől kaphatsz. Ez ráébreszthet, hogy minden csak most kezdődik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A csillagok óvatosságra intenek a hétvégén. Ne légy vakmerő, és ne erőltesd mindenáron az ismeretlent, a váratlant, az újat. Jobb, ha a megszokottnál maradsz. Pároddal apró nézeteltérés lehet a hétvégi programot illetően, de sikerülhet dűlőre jutnotok. Ha nincs párod, egy barátnőddel ugyanaz a férfi tetszhet meg: jobb, ha megbeszélitek, ha nem akartok végleg összeveszni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha bármibe szeretnél belevágni, ez a hétvége az optimális időpont. Diétát terveztél januártól? Most lehet hozzá elég kitartásod! Sportolnál? Próbálj ki most valami újat! A csillagok szerencsés kezdetet ígérnek neked. Pároddal egy kettesben töltött hétvége, de legalábbis este nagyon rátok férne, ezt igyekezzetek megvalósítani. Nincs párod? Mosolyod és kisugárzásod most vonzza a pasikat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Noha megkísért a levertség, sikerülhet elhessegetned, és törekedj is erre, hiszen minél inkább a pozitívumokra próbálsz koncentrálni, annál szerencsésebben alakulhat minden. Meglátod, ezzel a hozzáállással minden jóra fordul. Szerelmi életed kissé zavaros lehet exed emléke miatt. Érdemes lenne tisztáznod magadban a dolgokat. Ha párban vagy, párodról megtudhatsz egy meglepő dolgot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hétvégén a pénzügyeid vehetnek pozitív fordulatot, mégpedig egy kisebb-nagyobb nyeremény, de akár váratlanul vagy éppen remélten érkező összeg miatt. Vigyázz, becsüld meg a szerencséd, hiszen ha felelőtlen költekezésbe fogsz, akkor később szívhatod a fogad. Pároddal komoly jövőbeni tervek kerülhetnek szóba, egyedül új hódoló jöhet képbe.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha van olyan dolog, amin szeretnél változtatni, akkor ennél a hétvégénél keresve sem találhatnál jobb alkalmat. A szerencse egyértelműen melléd szegődhet, így bátran belevághatsz a dologba. Ha van párod, egy harmadik személy miatt merülhet fel vita, de semmi komoly, hiszen az érzelmeitek védőhálóként működnek. Nincs párod? Járj nyitott szemmel, körülötted mozoghat jövendőbelid.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha most képes vagy türelmes maradni, akkor elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, máskülönben sajnos nem. Szerencsédre a csillagok segíthetnek neked ebben, így sikerrel megúszhatod a dolgot. Ha nincs párod, egyik barátnőd a hátad mögött kezdhet intézkedni, és beszervezni neked egy randit. Adj egy esélyt a dolognak! Van párod? Gyanú foghat el, hogy titkol valamit előled.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Hétvégén igazán magabiztos és talpraesett lehetsz. Szingliként mindenképpen mondj igent arra a baráti meghívásra, melyet a hétvégére kaphatsz, mivel új embereket ismerhetsz meg, akik közt akár az új szerelem is ott lehet. Ha van párod, a hét fáradtsága elnyomhat benneteket, de egy kiadós alvás segíthet a dolgon, így jobban tudtok majd egymásra koncentrálni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Bár azt gondolhatod, hogy nem várhat egy fontos dolog elintézése, egy szerencsés sugallatnak köszönhetően mégis adsz ennek egy kis időt. Jól teszed, mivel később rájöhetsz, ez a döntés megmentett valamitől, amit később megbántál volna. Pároddal harmonikus napok várhatnak, vasárnap elégedetten tekinthettek majd vissza a hétvégére. Ha nincs párod, ígéretes megismerkedés várható.

Még nincs hozzászólás

Férfi álomban this man

Furcsa arcú, kopasz emberrel álmodik világszerte ezernyi ember. Fotószerű képet csináltak róla.
Ezotéria

Elem barátság

Milyennek látnak azok, akik közel állnak hozzád? A válasz kulcsa az elem lehet, amelyben születtél.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.