kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Hétvégi horoszkóp   /  

Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp április 5-től 7-ig
Ezt ígérik a csillagok

Tavaszi zsongást, a szerelemben sorsdöntő változásokat hozhat április első hétvégéje.

Forrás: Femina.hu

Ha szeretnéd, hogy jól teljen a hétvégéd, nem árt előre tudni, mi várhat rád. Így megelőzheted a konfliktusokat a pároddal, vagy hatékonyabban kezelheted őket, ha pedig egyedülálló vagy, tudni fogod, mikor érdemes nyitott szemmel járnod, hogy észrevedd azt a személyt, akit a sors neked szán.

13 jósmódszer, amit ki kell próbálnod!
13 jósmódszer, amit ki kell próbálnod!
Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánMilyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Így hatnak a bolygók az életedre!12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyében

A csillagokban már megíródott, mi vár az egyes jegyek szülöttjeire ezen a hétvégén. Ha szeretnéd tudni, milyen lesz a hétvégéd, keresd ki a saját csillagjegyed, és olvasd el!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ezen a hétvégén veszélyes vizekre evezhetsz, ami a kapcsolatodat illeti. Igyekezz türelmes lenni a pároddal, mert egy apró vitából komoly veszekedés kerekedhet. Hallgasd végig az érveit, és próbáld megérteni. Ha nincs párod, vasárnap megismerkedhetsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szombaton kevesebb időd juthat a párodra és a pihenésre, mint azt eltervezted. A vasárnap azonban a tiétek lehet, ha jól osztod be az idődet. Ha nincs most párkapcsolatod, a vasárnap lehet a szerencsenapod az ismerkedést illetően. Járj nyitott szemmel, hogy észrevedd, ha valaki közeledni próbál.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ezen a hétvégén nagyfokú feszültség uralkodhat közted és a szerelmed között. Kerüld a vitákat! Ha esetleg mégis összekapnátok, törekedj a kompromisszumra. Biztosan lesz mindkettőtök számára megfelelő megoldás. Ha egyedülálló vagy, egy régi ismerősöd okozhat számodra meglepetést, pozitív és negatív értelemben is.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Egy nem várt véletlen miatt füstbe mehet a pároddal tervezett hétvégi programotok, amire már mindketten régóta készültetek. Ha azonban ügyesen logikázol, még nincs minden veszve. Amennyiben egyedülálló vagy, szombaton izgalmas flörtbe keveredhetsz egy ismeretlennel, személyesen vagy akár az interneten.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ezen a hétvégén családi vagy baráti programok miatt nehéz lehet összehozni, hogy a szerelmeddel kettesben lehessetek. Szombat este egy közös gyertyafényes fürdőre azért maradhat időtök. Ha nincs párod, vasárnap összehozhat a sors egy titokzatos idegennel. Ne félj egy kis flörtöléstől, bátran elegyedj szóba vele! Bármi lehet belőle!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hétvégi program most a párod kedve szerint alakulhat, de inkább örülj az örömének, mintsem hogy veszekedj vele emiatt. Lehet, hogy te is nagyon jól fogod érezni magad. Ha nincs most párkapcsolatod, ez a hétvége inkább egy csajos estére, mint az ismerkedésre lehet alkalmas. Az álomlovag még várat magára.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A hétvégén lehet egy szituáció, amikor nem értetek egyet a pároddal. Mondd el neki az érveidet, és hallgasd meg őt is, hogy ne maradjon köztetek feszültség. Egy tisztázatlan vita hosszú távon nyomot hagyhat a kapcsolatotokon. Ha nincs párod, ez a hétvége nem biztos, hogy a legalkalmasabb az ismerkedésre, mert egy szélhámossal hozhat össze a sors.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha romantikázást terveztek, ez a hétvége lehet az egyik legszebb közös élményetek a pároddal. Harmónia, meghittség és nyugalom, ami rátok várhat. Ha egyedülálló vagy, nézz egy kicsit körül az ismerőseid között, mert lehet a környezetedben valaki, aki már egy ideje nem csupán barátként vagy kollégaként tekint rád.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A párod kellemes meglepetést okozhat neked egy nem várt helyzetben, és ez megerősíthet abban, hogy a megfelelő ember mellett vagy. Ha nincs most párkapcsolatod, vásárlás vagy egy baráti találkozó során megismerheted jövendőbeli társadat. Légy résen, onnan érkezhet az új ismeretség, ahonnan nem is várnád.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ez után a sűrű hét után mindketten fáradtak lehettek, ezért összekaphattok butaságokon. Pihenjetek sokat, és legyetek türelmesek egymással! Ha egyedülálló vagy, áprilisban ez lehet a legalkalmasabb hétvége az ismerkedésre. Mozdulj ki a barátaiddal, és vadássz! Lehet, hogy akit megismersz, hosszú távon része lesz az életednek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szokásos hétvégi rutin, a bevásárlás, a takarítás most sok időt elvehet szombaton, ezért inkább vasárnap lehet alkalmatok kikapcsolódni a pároddal. Csináljatok valami jó programot! Menjetek kirándulni egy olyan helyre, ahol még egyikőtök sem volt. Ha nincs kapcsolatod, hétvégén egy régi ismerősöd juthat eszedbe potenciális jelöltként.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha nem vigyáztok, féltékenység árnyékolhatja be a szombati napotokat a pároddal. Vasárnapra elvonulhatnak a viharfelhők, ha tisztázzátok a dolgokat, de ha nem beszélitek meg, ez hosszú ideig konfliktusforrás maradhat. Egyedülállóként ez a hétvége tartogathat kellemes meglepetéseket, ha nyitott vagy az ismerkedésre.

Még nincs hozzászólás

2013-as szerelmi horoszkóp

Kíváncsi vagy, mi vár rád idén a szerelemben? Éves horoszkópunkból megtudhatod.
Ezotéria

2013-as horoszkóp

A csillagok a 2013-as esztendőre is csupa izgalmat ígérnek, kinek a magánéletben, kinek a munkában. Tudd meg, te mire számíthatsz!
Ezotéria
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.