Heti horoszkóp szeptember 18-tól 24-ig: az Oroszlán titkot tud meg, a Kos kreatív hullámba kerül

Szeptember második felének hetei sem telnek kevésbé izgalmasan, mint a hó eleje.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden egyes hét hozhat sok-sok jót és tartogathat meglepetéseket - erről a mostaniról ez hatványozottan elmondható. Mind a munkában, mind a magánéletben serényen dolgoznak a pozitív energiák.

A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad, kit vár a héten szerelmi fejlemény, pénzügyi szerencse vagy épp siker. A szívügyek terén különösen eseménydús lehet ez a következő pár nap.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Végre egy zökkenőmentes hét! Örömmel nyugtázhatod, hogy amibe belefogsz, az sikerül. Ez a kiegyensúlyozottság kreatív hullámot indít el munkádban. Kapcsolatodba béke és nyugalom költözik, igazán tudtok egymásra koncentrálni. Szingliként jól érzed magad, és a pozitív kisugárzás vonzó a pasiknak.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként életed több területén is pozitív változás indul a napokban. Sok gubancos szál simul ki, és vele együtt lelki békédhez is közelebb kerülsz. Pároddal a humor és a flört végigkíséri a heteteket. Egyedülállóként egy izgalmas kaland veszi kezdetét, mely a későbbiekben komoly kapcsolatot is hozhat.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden elismerően szólnak rólad, ami nagyon jól esik neked. A teljesítményed valóban említésre méltó. Fogadd azonban a dicséretet szerénységgel, mert kollégáid és főnökeid szemében így lehetsz emberként is pozitív jelenség. Pároddal egyetértésben vagytok, egyedül pedig régi hódolód környékezhet meg.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha jegyed a Rák, pénzügyi szerencsére számíthatsz a héten. Ez nem feltétlenül bejövő összeg, hanem lehet a vártnál kisebb kiadás is. Pároddal perzselő szexualitás vár a napokban. Egyedülállóként szexi kisugárzásoddal több udvarlót is bezsebelsz a héten. Munkahelyeden minden flottul halad, ha a feladatokra koncentrálsz.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy olyan titok jut a tudomásodra, amire bizonyára sokan mások is kíváncsiak. Kezeld azonban diszkrécióval, ez lehet a legcélravezetőbb, legintelligensebb hozzáállás. Pároddal többet lesztek kettesben, és most szinkronban vagytok minden téren. Szingliként egy helyes pasival elegyedsz szóba.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként csodás heted lesz. Elemedben vagy, és szinte kifogyhatatlan az energiából. Lendületességednek hála jól haladsz a munkáddal és sokkal több időd marad szeretteidre és magadra. Kiegyensúlyozottság és béke lesz rajtad úrrá. Párban egy közös romantikus program vár, egyedül egy új szerelem veheti kezdetét.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jegyed ígéretes hetet jósol. Érdemes belevágnod abba, amit rég tervezel, de nem merted megkockáztatni. Ha látsz benne rációt, hogy sikeres legyen a dolog, csak bátorság kell és valóban az lehet. Pároddal egy kisebb vitától eltekintve szép hetetek lesz. Ha egyedül vagy, ismerősöd ismerőse kezd érdeklődni irántad.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként új szenvedélyre teszel szert a napokban. Ez lehet valamiféle sport vagy kreatív személyiség, de annyi biztos, hogy sokat ad majd neked a dolog. Pároddal egy régi problémát alkalmatok nyílik megbeszélni, és elindul egy harmonikusabb időszak. Ha nincs párod, korábbi jelölted újra érdekelni kezd.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilas vagy? Egy jó ötleted támad, amiben két megoldás is lehetséges lenne. Hallgass a megérzéseidre, mert az vihet majd sikerre. Pároddal egy helyzet, ami közös megoldást kíván, rávilágít, milyen nagyszerű páros is vagytok ti ketten. Ha nincs párod, egy férfi segítséget kér tőled, ami filme illő, bimbózó románcot indít el.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bak jegyeddel járó horoszkópod arra figyelmeztet, hogy vigyázz az értékeidre a napokban. Most ugyanis, ha óvatlan vagy, veszteség érhet. Párkapcsolatodban kreatívabbá váltok a szexualitás terén, és ez még tovább erősíti a kapcsolatotokat. Szingliként szexi pillantásodba valaki első látásra beleszeret.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nagy élmény van kilátásban ezen a héten. A meglepetésszerűen kibontakozó szituációt egész életedben emlegetheted majd. Pároddal egy kisebb kiruccanásra kerülhet sor, a tervezgetés pedig igazán izgalmasnak ígérkezik. Ha nincs párod, egy barátnős utazás kerül szóba, ami új férfit hozhat az életedbe.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Belefogsz valamibe, ami sajnos nem biztos, hogy sikert hoz. Gondolj úgy erre, mint egy új lehetőségre, ne pedig úgy, mint egy kudarcra. Minden okkal történik! Ha párban vagy, egyikőtök oldaláról féltékenység bizonyítja a ragaszkodást. Ha nincs párod, a héten bemutatnak egy jóképű pasinak, aki a jövőben randira hívhat.

Ezt is szeretjük