Heti horoszkóp augusztus 21-től 27-ig: a Skorpiót meglepetés éri, a Kost szerencse

Több szempontból is ígéretes hét elébe nézünk: a szerelemé és a szerencséé a főszerep.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan a végéhez közelít az augusztus, de mit sem veszít romantikájából és hangulatából: a héten a szerelemé a főszerep, ráadásul szerencse és meglepetések is ígérkeznek a következő napokra.

Vajon téged is megajándékoz ezekkel a következő hét? Heti horoszkópod részletes előrejelzést ad, mire számíthatsz vasárnapig a szívügyekben és a mindennapok során.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A héten igen termékeny leszel az ötletek terén. Főnököd meg is jegyzi, amennyiben nem tartod magadban őket. Azt is bátran add elő, ami bizonytalanabb: a szándékot is értékelni fogja. Mindemellett pénzügyi szerencsére számíthatsz, ami ugyancsak feldobja a heted. Szívügyeid harmonikusak és gondtalanok.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Heted izgalmasan alakul. Újdonságra, várt vagy váratlan örömteli eseményre, kalandos fordulatokra számíthatsz. Vasárnap visszatekintve tartalmas hét lesz mögötted. Pároddal egy nyár végi utazás kerül szóba, ami még inkább felpezsdíti köztetek a vonzalmat. Szingliként változás ígérkezik a közeljövőre.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A napokban kicsit helyrerázódnak az anyagi ügyeid, köszönhetően annak, hogy váratlan összeg üti a markod, vagy megúszol egy nagyobb kiadást. Pároddal felerősödnek köztetek a szexuális energiák. A napokban még pajkosabbak lesztek. Nincs párod? Szexi kisugárzásod mágnesként vonzza a férfiszemeket.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként egy régi barátoddal hoz össze a véletlen a napokban. Mindkettőtöket örömmel tölt el a viszontlátás, viszonyotokban új fejezet kezdődik. Párban egy régi ellentét végre megoldásra lel, és harmónia költözik a kapcsolatotokba. Nincs párod? Egy korábbi jelölted bukkan fel ismét az életedben.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Vidám és gondtalan heted lesz. Tele vagy pozitív energiával, és ezt mások is észreveszik. Most mindenki hatványozottan keresi a társaságod. Pároddal most minden a humorról szól. Imádjátok egymás társaságát, nem is csoda, hogy most sokkal többet lesztek kettesben.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként rokonod kér tőled segítséget valamiben, és mérhetetlenül hálás lesz, amiért készségesen ott leszel, mikor szüksége van rád. Pároddal közös barátaitok társaságában várnak emlékezetes programok. Szingliként egy barátnőd mutat be jóképű ismerősének.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg jegyed szerencsés hetet ígér. Egy rég eltűnt holmira bukkansz rá végre, és ez nagy örömmel tölt el, emellett nosztalgikus érzéseket is elindít benned. Párban egy kis féltékenység üti fel fejét, de ez is csak a szerelmeteket bizonyítja. Egyedülállóként riválisod bosszanthat, pedig jelölted a te mosolyod foghatja meg.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy átlagos napon, mikor nem is gondolnál rá, meglepetés ér ezen a héten. A váratlan öröm eltörölhetetlen mosolyt csal az arcodra. Most másoknak is jut jókedvedből: akadhat is valaki, akinek jól jönne a vigasztalás. Pároddal sokat lesztek most családi körben, egyedülállóként pedig váratlan irányból érkezhet a szerelem.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ez a hét a tervezgetésről szól. Lelkes és bizakodó vagy, tele pozitív energiákkal. Most ráadásul mindehhez kreativitás is társul, így aztán a megvalósítás terén sem lesznek problémáid. Pároddal közös ötletetek is lesz, ami így még izgalmasabb álmodozást ígér. Ha nincs párod, kollégád részéről tapasztalsz közeledést.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként, ha ruhatárad szeretnéd bővíteni, arra ez a hét kiváló, ugyanis most még jobb érzékkel válogatod össze a különböző darabokat, mint máskor. Jó szemed van kiszúrni a legcsinosabb holmikat. Pároddal olyan élményben részesültök, ami mindkettőtöknek új. Szingliként egy forrónak ígérkező flört indul el valakivel.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Heted a megszokottnál lazábban alakul, aminek hála sokkal több időd és energiád marad magadra. Pároddal ezen a héten sokat mélyül kapcsolatotok, mivel több alkalmatok nyílik beszélgetni, mint máskor. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólít le egy helyes pasi, akivel azonnal megtaláljátok a közös hangot.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként valaki rád bíz egy titkot, amit nem szabadna tovább adnod, mégis nagyon kikívánkozhat. Ne szúrj ki azzal, aki megbízott benned! Utólag te is büszke leszel kitartásodra. Pároddal egy kisebb vita ellenére minden zökkenőmentesnek ígérkezik, hiszen érzelmeitek lángolnak. Szingliként új jelöltre teszel szert a napokban.

Ezt is szeretjük