Heti horoszkóp augusztus 14-től 20-ig: a Kos sikeres, a Szűzt hódítják

Profitálj a kedvező csillagállásokból, és lovagold meg a szerencsédet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év leghevesebb hónapjait éljük, és ez nem csak a hőmérsékletben mutatkozik meg. A következő hét nagy szenvedélyeket ígér, és a pozitív energiák nagy része beleépül a párkapcsolatokba.

Sokak számára feltűnik az igazi társ ígérete, másoknál meg a már meglévő párkapcsolatban lobban fel a láng. Impulzív építő erő árad mindenhonnan, amit érdemes az élet valamely területén kamatoztatni. Olvasd el heti horoszkópodat, hogy rákészülj te is a pozitív változásokra.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy régóta dédelgetett elképzelést sikerül megvalósítanod a munkahelyeden. Ennek a kitartásnak is köszönhető, hogy a filléres gondok egy időre elszállnak. Ha párkapcsolatban élsz, ne utasítsd vissza a párod igényét a kikapcsolódásra, mert kellemes élmények várnak rátok. Ha szingli vagy, érdemes felújítanod a ruhatáradat, mert egy hétvégi bulin valaki betoppan az életedbe.  

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A legnagyobb szükségben egy barátodra támaszkodhatsz, a munkahelyeden is az ő segítségével jutsz előre. Egy kisebb szerencsével előremozdítod a karrieredet is. A megszokottnál is türelmetlenebb vagy, emiatt apró súrlódások lesznek a párod és közted, amit egy fergeteges éjszaka simít el. Ha egyedül vagy, fogadd el annak a közeledését, aki a múltból bukkant elő. 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Rádöbbensz, hogy a pénz fontos, de nem minden. Így a munkahelyeden történő kis lazítás nagyon jó hatással lesz a kapcsolatodra. Úgy tűnik, az a kiruccanás, amit elterveztetek, valóra válik a közeljövőben. A kedveseddel kalandos napokat éltek meg. Szingliként úgy érzed, hogy a topon vagy, mert több férfitól is kapsz meglepő ajánlatokat közös időtöltésre. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Lepd meg magadat azzal a kis aprósággal, amit kinéztél, mert jót fog tenni a lelkiállapotodnak. A kollégáid segítenek egy munkahelyi problémát elrendezni, ezért pár emberrel jobb lesz a viszonyos. Ha van társad, a héten olyan kijelentést tesz, ami pozitív irányba viszi a kapcsolatotokat. Egyedülállóként bemutatnak neked valakit, aki elbűvöl téged. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Fizikailag kicsit túlhajszolt vagy, de belülről ujjong a lelked. Olyan problémád oldódik meg, amire régóta keresed a megoldást. A párod kicsit sértett hangulatban van, ezért is itt az ideje sort keríteni a régóta esedékes nagy beszélgetésre, hogy tisztázzátok a félreértéseket. A barátnőid utalnak egy férfi kollégára, aki érdeklődést mutat irántad, és foglalkoznod kellene vele. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A munkahelyeden kicsit lazítanak a gyeplőn, és nyugodt szívvel készülhetsz a pihenésedre. A hivatalos ügyed intézése pozitív fordulatot vesz, csak légy egy kicsit több türelemmel. A pároddal olyan napokat és éjszakákat éltek, mintha friss házasok lennétek. Ha szingli vagy, döntsd el végre, hogy a két potenciális hódolód közül melyiket részesíted előnyben. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Keményen kell küzdened a munkahelyeden, de pár hét múlva eredménye lesz a karrieredben. A pénzügyekkel vigyázz, a spórolás lassan megtérül. Pozitív hozzáállásod és energikusságod elbűvöli a párodat, aki különleges kényeztetésben részesít. Egyedülállóként ne félj elmenni a tervezett utazásra, mert nagyon jó kilátásokat ígér egy új kapcsolatra. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A munkahelyeden mindenkit lenyűgöz a kedvességed, és a főnökeid is méltányolják a hozzáállásodat. Egy ismerősöddel kibékülsz, ami jó hatással lesz a lelkiállapotodra. A pasidnak frappánsan visszavágsz egy vitában, emiatt végre elgondolkodik a saját természetén. Egyedülállóként nem mondd le a hétvégi kulturális programot, mert megismerkedhetsz egy jóképű idegennel. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Érdemes új célokat kitűznöd magad elé, mert most az erő is veled van. A családodban történt félreértést is sikerül tisztáznod, a párkapcsolatodban azonban nem lehet erőből győzni. A hétvégi társas programok helyett fókuszáljatok inkább egymásra. Ha egyedül élsz, a bezárkózás helyett kezdd el kipipálni a bakancslistádat, mert ez fog összehozni a nagy Ő-vel. 

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Az óvatosság a munkahelyeden indokolt, mert egy rosszindulatú kollégát is le tudsz szerelni ezzel. A távlati terveidben az első lépéseket most sikerül megtenni. A kedveseddel teljesen egy hullámhosszon vagytok, és magasabb szintre léptek. Szingliként felbukkan a múltadból egy régi kapcsolat, akinek érdemes egy esélyt adni. 

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A kedvező körülmények miatt anyagi javakhoz jutsz. Ezzel végre egy nagy teher lekerül a válladról. A kisugárzásod révén barátokra teszel szert. Párkapcsolatodban előkerül a romantikus éned, ami miatt a pasid megint fülig szerelmes lesz beléd. Ha egyedül vagy, esélyed van belefutni egy hétköznapi szituációban valakibe, aki megdobogtatja a szívedet. 

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A munkahelyeden történő változásokat szerencsésen megúszod, de ez nem lehet ok a lazításra. A párkapcsolatodban változás várható, mert a kedvesednek komolyabbak a szándékai, és ezt a tudomásodra is hozza. Ha kicsit bevállalós vagy a hét közepén, olyan kalandban lesz részed, ami egy különleges férfit sodor az utadba. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük