Heti horoszkóp június 26-tól július 2-ig: a Vízöntő életében új szerelem, a Koséban meglepetés várható

Napsütéses és vidám napokkal búcsúzik a június.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte csak most örültünk a nyárköszöntő hónap első napjának, máris búcsúztatjuk - nincs azonban ok csüggedni, mert a nyár legforróbb és szerelmi szempontból legeseménydúsabb hónapjához érkezünk el.

Míg a júliust köszöntjük a héten, számos pozitív eseménynek, örömteli dolognak lehetünk részesei. Heti horoszkópod elárulja, te mire számíthatsz vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként heted remekül indul, egy főnöki dicséretnek hála. Párod is megérzi, hogy pozitív vagy, és ezt igazán vonzónak találja. Heted második felében a szerelemé a főszerep. Kedvesed meglep valamivel, ami lehet egy váratlan mondat, de program vagy tárgy is. Szingliként olyasvalaki hív randira, akiről sosem hitted volna.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bika jegyed igazán kedvező hetet ígér számodra mind a munka, mind a magánélet terén. Munkahelyeden minden flottul megy, igyekezeted pedig feletteseid is értékelni fogják. Párban egy korábbi nézeteltérés oldódik fel, hála egy komoly beszélgetésnek. Szingli vagy? Akár a nagy Ő is betoppanhat életedbe a héten.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrek vagy? Olyasmit bíznak rád a munkahelyen, amivel eddig nem találkoztál. Noha elsőre nehéznek tűnhet, hamar meglátod, milyen remekül boldogulsz. Pároddal szuper kommunikáció és vitamentes hét várható. Szingli vagy? Egy helyes pasival elegyedsz szóba, de nem sejtenéd, hogy nem öt percig marad az életedben.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rák a horoszkópod, akkor egy régóta húzódó ügyet tudhatsz le a napokban végre. Mindez megnyugvással tölt el, és újfent bizonyítja, hogy ügyintézésben is jó vagy. Pároddal egy utazás ötlete merül fel, ami mindkettőtöket lázba hoz. Ha nincs párod, ugyancsak egy út, de barátnős merül fel, ami forró flörtöt tartogat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha Oroszlán vagy, nagyszerű ötleted támad egy munkahelyi feladat vagy probléma kapcsán. Ne tartsd magadban, főnököd odalesz a kreativitásodért. Pároddal a hét a humor jegyében telik. Rég nem nevettetek ennyit, mint most fogtok. Szingli vagy? Egy jóképű pasi egészen lefegyverez a humorával.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként pénzügyeid vesznek kedvező fordulatot a héten. Ez jól jön, hiszen számos befizetnivaló tornyosulhat már, ami csak erre az időre várt. Pároddal romantikus hetetek lesz, kiváltképp egyik este, amikor is fontos vallomás hangzik el. Szingli vagy? Most nagyon vágysz egy párra. Gondolj arra, hogy valahol ő is épp rád vár!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg vagy? Vigyázz, mert a héten hajlamos lehetsz túlköltekezni. Hagyd otthon a bankkártyádat, ha ezt el szeretnéd kerülni, és csak a szükséges mennyiségű készpénz legyen nálad. Párban egy kis kiruccanás teszi színesebbé a hetet, egyedülállóként pedig egy szórakozóhelyen bukkan fel egy új hódoló.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió vagy? Munkáddal némi elmaradásba kerülsz a hét elején, de a hét második felére sikerül korrigálnod. Pároddal egy régi vita jön elő újra, most azonban megoldásra is talál. Pozitívabb folytatásra számíthattok. Szingliként egy régi szerelmed bukkan fel, akivel ugyan viharos lehetett az elválás, most jóleső érzés látni.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha Nyilas vagy, és sportolni szeretnél, csak az idő- vagy kedvhiány tartott eddig vissza, akkor most vágj bele! A héten akaraterőd még erősebb, mint máskor. Pároddal kis féltékenység üti fel fejét, de ez is csak azt bizonyítja, hogy akarjátok egymást. Szingli vagy? Egy barátnőd exe tetszik meg: mindenképpen beszéljetek róla!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként több időd lesz magadra, mint máskor, ezért sokkal kiegyensúlyozottabb és jókedvűbb leszel. Párod látja a változást, és nem győz majd bókolni neked. El is vihet egy romantikus randira, mint az elején. Ha nincs párod, egy kollégád felől tapasztalsz közeledést, noha rejt magában veszélyeket házi nyúlra lőni.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A szívügyek kerülnek heted középpontjába. Párban többet beszélgettek, mint máskor, és olyan titkok, olyan gondolatok is elhangoznak, melyek sokkal-sokkal mélyebb lelki kötődést alakítanak ki köztetek. Ha nincs párod, új szerelem ígérkezik a hétre. Ismerősöd bemutat egy férfinak, akivel azonnal egy hullámhosszon lesztek.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha Halak vagy, egy rokonod vagy barátod szívességet kér tőled a napokban. Érdemes odafigyelned rá, mivel számára igen fontos dologról lesz szó. Ha besűríted bokros teendőid közé, nagyon hálás lesz neked. Párban felerősödnek a szexuális energiák, egyedülállóként szexi kisugárzásod mágnesként hat a pasikra.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük