Heti horoszkóp május 22-től 28-ig: a Szűz románca és a Kos sikerei ragyogják be a hetet

Gyönyörű tavaszi hét elébe nézünk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan búcsúzik a május, de a napsütéses tavaszi hangulat még velünk marad egy kicsit. A hónap utolsó hete pezsgőbb és színesebb aligha lehetne: nem csoda, hogy most új szerelmek születnek.

Heti horoszkópod elárulja, mire számíthatsz a hét folyamán: vajon a magánéletben, a pénzügyekben vagy a munkában várható az életedben meghatározó esemény?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként  pörgősebb heted aligha lehetne, de szerencsére számodra nem kihívás követni a legőrültebb tempót sem. Energikus leszel, és sikeres a munkahelyeden. Pároddal épp ennek is köszönhető az irigylésre méltó testi-lelki harmónia, szingliként pedig a rád szegeződő elismerő férfiszemek pillantása.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Jóval nyugodtabb heted lesz, mint az elmúlt egy-két hét során volt. Végre sokkal derűsebben látod a dolgokat, és feszültségforrásaid közül többnek is búcsút inthetsz. Pároddal a nyári tervek kerülnek szóba többször is a héten. A közös tervezgetés pezsdítő lesz. Szingliként egy könnyű flörtnek induló dolog vesz komolyabb irányt.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Érdemes átgondolnod a napjaidat ezen a héten, mert mindennap valahol időt veszítesz, amit kiiktatva sokkal nyugodtabban, kevésbé feszített tempóban telnének a napjaid. Párkapcsolatodnak is jót tesz, ha kicsit jobban átlátod a mindennapjaid. Több időtök lesz kettesben. Szingliként izgalmas üzenetet kapsz egy helyes pasitól.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rákként életmódváltást tervezel vagy sportolni kezdenél, de eddig nem vitt rá a lélek, akkor ez a te heted. Most meglesz hozzá benned a kellő lendület és akaraterő. Ne halogasd hát, vágj bele! Pároddal kis féltékenység támad köztetek, de ez is csak még jobban összehoz. Szingliként kiszemeltedről tudsz meg új infót.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha Oroszlán a horoszkópod, a május végi napok nosztalgikus és romantikus hangulatba hoznak téged. Lehetséges, hogy kicsit érzékenyebb is leszel a napokban. Pároddal ebből kifolyólag lehet kisebb vitád, de a köztetek uralkodó összhang ezt gyorsan legyőzi. Szingliként új jelölt bukkan fel a láthatáron.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Számodra a szívügyek körül forog minden. Kapcsolatodban még magasabbra csap az a bizonyos láng, ami részben egy közétek furakodni próbáló harmadik miatt is következik be. Törekvései hiábavalók. Ha nincs párod, most összeszedi bátorságát titkos hódolód. Randira hívhat, és elindul valami köztetek.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Főnököd elismeréssel nézi munkád. Nap mint nap bebizonyítod, hogy értékes és rátermett munkaerő vagy. Most megfordulhat a fejében, hogy megemeli a fizetésed. Szingliként egy körülötted mozgó férfi részéről tapasztalsz jeleket. Párban ugyanez kínosan érint, de próbáld kizárni, hiszen a párod imád. A legjobb, ha átbeszélitek a dolgot.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha Skorpió a jegyed, valaki a környezetedben a tanácsodat kéri egy szívügyeket érintő kérdésben. Add megfontoltan, hiszen az illetőnek fontos lehet az dolog. Párban egy régi szerelmed szolgáltat témát. Most mélyebb beszélgetések várhatóak, még közelebb hozva titeket. Szingliként exedbe botlasz, a hatás váratlan lesz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha Nyilas vagy, felszabadultabb és pozitívabb heted lesz, mint bármikor is a lassan végéhez érő tavasz során. Pároddal konfliktusoktól és feszültségtől mentes hetetek lesz. Most szóba kerülhet egy utazás gondolata is. Ha egyedülálló vagy, kiegyensúlyozottságod mágnesként hat a férfiakra. Lehet is egy bátor jelentkező, aki ennek hangot is ad.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként egy fontos elintéznivalót, amit talán rég halogattál, ezen a héten végre el tudsz intézni. Ettől megkönnyebbülve igazán pozitív lesz a heted, ami meglátszik a magánéleteden is. Párodnak most több figyelem kell, tanács, jelenlét, amit nagyon hálásan fogad részedről. Szingli vagy? Forró flört üti fel fejét, elképesztő vonzalmat és akár fejleményeket is ígér.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Jó hírrel gazdagodsz a héten, ami a napsütéses idővel karöltve igazán vidámmá, optimistává tesz téged a következő napokra. Párod és közted felforrósodik a levegő, most a szexualitás terén fejlődik a kapcsolatotok. Szingliként egy szórakozóhelyen vesz le valakit a lábáról szexi kisugárzásod. Ha beszélgetésbe bonyolódtok, akár randiban is végződhet a dolog.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeidben pozitív fejlemények várhatóak. A dolog előrelendíti anyagi helyzeted, de vigyázz, ne bízd el magad, és ne kezdj felelőtlenül költekezni. Pároddal a humor jegyében telik a hét, de a huncutság a hálószoba falain belül is meg fog nyilvánulni. Szingliként poénjaiddal hívod fel magadra egy pasi figyelmét.

Ezt is szeretjük