kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp március 20-tól 26-ig: a Nyilas pozitív hét elé néz, a Halak örömhírt kap

Mozgalmas hét érkezik, izgalmas fordulatokkal.

Forrás: Femina.hu

A hétvégi megérdemelt pihenés után megint egy új, dolgos hét következik a csillagjegyek számára, méghozzá tele izgalmas feladattal, fordulatokkal és szép reményekkel, amiért csakugyan érdemes lesz felkelni még egy álmos hétfő reggelen is.

A hétköznapok tele lesznek élettel, a napok múlásával pedig nem hagy alább az energia, így bátran belevághatsz akár a régóta szövögetett tervekbe is. A lendület hétvégéig kitart, miközben a szerelem, a szerencse és az anyagi fellendülés egyaránt megérkezik.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyben születettek számára a változás hete kezdődik meg hétfőn. Kipihentnek érzed magad, és azt veszed észre, hogy végre sokkal kevésbé rágódsz a dolgokon, így pedig minden feladat könnyebb. Ha kapcsolatban élsz, a párod meglepő vallomást tesz, ami hatással lehet a jövőtökre is. Szingliként itt az ideje, hogy észrevedd azt a férfit, aki már régóta rólad álmodozik, együtt jó párost alkotnátok.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyűek úgy érzik, már a hét legelején teljesen elhavaztak feladataikkal. Pedig ennek nem kell így lennie: hamar rájössz majd, hogyan rendszerezheted a teendőket, így hipp-hopp készen leszel velük. Ha van párod, most folyton egy közelgő közös programon jár az eszetek. Tervezzétek meg alaposan! Szingliként egy tökéletes bókot kapsz, ami bearanyozza a hetedet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A Ikrek jegyben születetteknek izgalmas fordulatokat tartogat a hét. Nagy felismerésben lehet részed, ami egészen más fényben tünteti fel az életedet, rájössz, mennyire boldoggá tesznek a téged körülvevő emberek. Ha van párod, egy nagy konfliktust előztök meg az őszinteséggel, ami tovább mélyíti a kapcsolatotokat. Egyedülállóként folyton belebotlasz valakibe, és kezd gyanús lenni a sok véletlen.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyben születettek Fortuna kegyeltjei lesznek a héten. Egy apró véletlen ugyanis mindig úgy alakítja az eseményeket, hogy azok a lehető legjobban végződjenek számodra. Ha kapcsolatban élsz, alkalmatok nyílik arra, hogy egy romantikus estét töltsetek kettesben, és komoly témák jöhetnek szóba. Szingliként egy félreérthetetlen üzenetet kapsz, amire nem lehet nem válaszolni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyűek hete egy kicsit fáradságos munkával indul, de ahogy telnek a napok, egyre inkább megtérülni látszik a befektetett energia. Sikereid hamarosan a pénzügyekben is megmutatkoznak. Ha van párod, a támogatásáról fog biztosítani téged, ami megdobogtatja a szívedet. Szingliként egy régi ismerőssel futsz össze, akivel még mindig nem vagytok közömbösek egymásnak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyűek a hét kezdetén a sérelmeiken rágódnak, ám ez nem segít az előrelépésben. Ha konkrét lépéseket teszel a sikerekért, azonnal neked kedvez majd a szerencse. Párkapcsolatban élsz? Egy közösen véghezvitt jótettel még jobban összekovácsolódtok. Szingliként valaki a csillagokat is lehozná neked az égről, de nem vagy biztos az érzelmeidben. Nem kell kompromisszumot kötnöd.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyűek számára lendületesen indul a hét. Flottul megy a munka, és az otthoni feladatokat is gördülékenyen leszervezed. A hét második felére kicsit alábbhagy az energia, de ha képes vagy mosollyal zárni a pénteket, te nyertél. Ha van párod, most fél szavakból is megértitek egymást. Szingliként egy barátnőddel új társaságba keveredhetsz, ami jó terep az ismerkedésre.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegyűek a hét közben végre lassíthatnak egy kicsit, hogy alaposan végiggondolják, konkrétan miket kell még megtenniük céljaik eléréséért. Hidd el, így sokkal megvalósíthatóbbnak tűnnek majd az álmaid. Ha van párod, egy beszélgetés során nagy lépésre szánjátok el magatokat. Egyedülállóként most érdemes lesz körülnézned mindenhol: ott vár rád a nagy Ő, ahol nem is számítanál rá.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegyűekre egy nyugodt, lazítós hét vár. Régóta álmodoztál a kevésbé nagy hajtásról a hétköznapokon, most viszont szinte nyomaszt az egy helyben toporgás. Ha van párod, egy kicsit viharos időszakon lehettek túl, de a békülés után önfeledt időszak vár rátok. Egyedülálló vagy? Egy barátod az interneten mutat meg valakit, aki egyből szimpatikus lesz. Kérd meg, hogy mutasson be neki!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyben születetteket az elmúlt időszak teljesen lefáraszthatta, amit még a nyúlfarknyinak tűnő hétvégén sem tudtak kipihenni. A legjobb, ha adsz magadnak egy kis szabadságot a közeljövőben. Ha kapcsolatban élsz, remek lehetőség adódik egy közös utazás megvalósítására. Szingliként hezitálsz egy baráti meghíváson, de megéri elmenned, hiszen az eseményen egy lelki társra lelhetsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jegyűek hete egy családi program szervezése körül forog. Régóta tervezel legalább egy hosszú hétvégét együtt tölteni szeretteiddel, így megbecsülsz minden pillanatot. Ha van párod, döcögősen sikerül csatlakoznia a programhoz, ami a héten összezörrenésekhez vezet, de végül minden elsimul. Szingliként egy rokonod mesél neked egy helyes férfiról, aki egyre jobban megtetszik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyben születetteknek erősen indul a hét: egy igazi örömhírt kapnak, innentől pedig gyakorlatilag elronthatatlan a kedvük. Sugárzik róluk a boldogság, amit nagyon sokan észrevesznek. Ha párkapcsolatban élsz, a párod szerelmesebben néz rád, mint valaha, imád jókedvűnek látni. Egyedülállóként ragadnak rád a férfitekintetek, egy pillantás pedig rád is meglehetősen nagy hatással lesz.

Még nincs hozzászólás

Arc ráncai arcolvasás

Az arcolvasás tudománya szerint minden ránc jelent valamit.
Ezotéria

Lakás megtisztítása

Nem kell hozzá bonyolult kellék, csak egy egyszerű párologtató.
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.