kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp március 28-tól április 3-ig: szerencsés fordulat

A héten a március lassan áprilisba fordul, és ezt Fortuna egy kis szerencsével fűszerezi meg.

Forrás: Femina.hu

Színpompás húsvéthétfővel indul a hét, és további napjai sem lesznek kevésbé szépek, hiszen a szerencse most sokak mellé odaszegődhet, méghozzá egy váratlan és kedvező fordulat formájában. A fordulat a szerelemben, a pénzügyekben, de akár a karrierben is bekövetkezhet.

Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenMilyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?Mit jelentenek az álmaid?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyében

Heti horoszkópod részletes képet ad neked arról, hogy mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban anyagi, magánéleti szempontból, illetve a munka terén. Keresd ki a jegyed, és olvasd el a neked szóló előrejelzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A hétfői nap igazán vidáman telhet, még akkor is, ha valaki váratlan meglepetést ért locsolkodás alatt. A további napokban a karrieredben következhet be szerencsés fordulat. Új munka vagy akár egy új beosztás is felmerülhet. Pároddal igazán romantikus napok várhatnak, ráadásul most a hálószobában is ötletdúsabbak lehettek. Szingliként egy romantikus megismerkedés ígérkezik.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A nevetéssel teli húsvéthétfő után nehéz lehet újra visszazökkenned a munkába, de próbálj erőt venni magadon. Munkahelyi sikered kárpótolhat. Szerelmi életedben szerencsés fordulat ígérkezik. A múlttal lehet összefüggésben. Párban egy régi probléma találhat végre megoldásra, szingliként pedig egy régi szerelmeddel futhatsz össze, akivel most egész más szemmel nézhettek majd egymásra.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak a napokban, kiváltképp annak a szerencsés eseménynek hála, amely a hét közepe táján következhet be. Szívügyeid örömteli fejleményeket mutathatnak. Pároddal egy jövőre irányuló terv születhet meg a fejetekben, egyedülállóként pedig egy férfi hívhat randira, akivel már el is képzelheted közös utad. Azért csak ne szaladj előre, légy megfontolt, és haladj óvatosan.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Hétfőn a családé a főszerep, de a húsvét elmúltával ismét a munka veheti igénybe figyelmed jelentős hányadát. Aggodalmad azonban egy szerencsés fordulatnak köszönhetően elfelejtheted. Ha szingli vagy, érdemes kimozdulnod egyik nap, mert egy helyes pasi akadhat horogra. Ha párban vagy, kedveseddel kiruccanás várhat, ami mindkettőtöket teljesen feltölt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A húsvéthétfő kicsit mértéktelenre sikerülhet, de a sok finomság okán ez nem is különös, sokkal inkább várható dolog. A hét további részén aztán elkaphat a sportolási hév. Nyári formád elérésére még sok időd van, ne aggódj. Pároddal egy közös utazás adhat izgalmas témát. Ha nincs párod, felmerülhet egy utazás lehetősége, mely könnyen lehet, hogy szerelmet hoz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár a hétfő még a pihenésé és a szórakozásé, kedden már irány a munka! Ez ugyan kissé kiábrándíthat, mégse vegye el a kedved, mert munkahelyeden nagyon szerencsés helyzetbe kerülhetsz. A következő napok sorsfordítóak lehetnek, ha kihasználod lehetőségeidet. Szerelmi életedben most az elégedettség lehet a jellemző, szingliként és párban is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A hétfő remekül telhet, de a húsvéti ünnepek után visszarázódni a hétköznapokba nem lesz leányálom. Lehet egy fontos elintézendő ügyed, ami sok energiát követelhet, de szerencsés lehetsz, és hamar sikerülhet túllenned rajta. Szingliként az online társkeresés hozhat izgalmat napjaidba, ahol is egy flört ígérkezik. Párban egy kisebb féltékenységi jelenet biztosíthat párod a ragaszkodásáról.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Húsvéthétfőn családod és rokonaid körében sok-sok pozitív energiát nyerhetsz, és ez az egész heteden meglátszódhat. A munka gördülékenyebb lehet, te magad pedig mosolygósabb és türelmesebb. Pároddal is virágzó napok elébe nézhettek, ami pozitív jóslat a kezdődő áprilisra. Szingliként agy ismerősöd által összeismerkedhetsz egy helyes pasival, aki azonban foglalt lehet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szerencsés heted lehet, ezt már a ragyogó húsvéthétfőn is érezheted. Anyagi ügyeid kedvező fordulatot vehetnek, várt vagy váratlan összeg gyarapíthatja a kasszád. Ha nincs párod, új hódolóra tehetsz szert, akinek a sorsa csak a te kezedben van. Párban magad is meglepődhetsz, párod mennyire figyelmes, és milyen sokat bókol neked, pedig nem csoda, hiszen csak úgy sugárzol.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hétfőn a családdal töltött órák egészen felvillanyozhatnak, az pedig tovább boldogíthat a héten, hogy pénzügyeid is szerencsésen alakulhatnak. Kedveseddel közös jövőtökkel kapcsolatban merülhetnek fel fontos témák, melyekről szívmelengető lehet a beszélgetés. Szingliként egy, a jövőre vonatkozó lehetőségen törheted a fejed, mely a szerelmi életedre is kihatással lenne majd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Húsvéthétfőn váratlan vendéged lehet, akinek az érkezése nagyon feldobhat. A szép hétkezdet után a többi nap is remek lehet. Egyfelől a munkahelyeden várhat siker, másfelől a szerelemben. Kedvesed egy meglepetéssel állhat elő, ami nagyban megváltoztathatja a közeljövőt. Ha szingli vagy, hozhatsz egy döntést, ami most jelentéktelennek tűnik, de szívügyeid erősen befolyásolhatja majd.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A nyugalmas húsvét után visszacsöppenve a hétköznapokba egy megoldandó problémával találhatod szemben magad, de aggodalomra semmi ok: Fortuna melléd szegődik, és segít neked. Ha szingli vagy, egy emlékezetes találkozás várhat a napokban. Ha van párod, nosztalgikus hangulatban lehettek a napokban. Kapcsolatotokba visszaköltözhet a kezdeti szenvedély.

Még nincs hozzászólás

Gyakran látott szám

A gyakran visszatérő számok nem véletlenül kísérnek el téged.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.