kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp március 21-től 27-ig: pénzt jósolnak a csillagok

Jó hírek az anyagiak terén: a következő napokra pénzbevétel várható.

Forrás: Femina.hu

Nagyszerű hír az utolsó teljes márciusi hétre, hogy pénzbevétel várható a napokban. Az összeg lehet várt vagy váratlan, de mindenképpen jól jöhet, és sokakat húzhat ki átmenetileg vagy akár véglegesen egy szorult helyzetből.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Közelgő szerelmet jelző álomképekBőséget bevonzó tárgyak8 balszerencsét hozó tárgyMit jelentenek az álmaid?12 gyakori rémálom gyerekeknélMi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Melyik őrangyal vigyáz rád?Miről árulkodnak a betűid?Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Az anyagiakat érintő szerencse azonban nem mindenkit ér utol egyformán. Horoszkópodból kiderül, téged mennyiben érinthet. Keresd ki csillagjegyed és olvasd el a neked szóló előrejelzést.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Lendületesebben indulhat a heted, mint eddig bármelyik márciusban, és ezt mind a magánéletben, mind a munkában megérezheted. Pénzügyeid kedvező alakulása is lehet emögött, mivel váratlan szerencse kapcsán pénz ütheti a markodat. Ha szingli vagy, kiszemelted biztató mosolyt küldhet feléd, ami úgyszintén feldobhat. Ha párban vagy, akkor kedvesed lovagiassága eredményezheti ugyanezt.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Amennyiben a napokban plusz munkát vállalnál, többet kereshetsz rajta, mint azt előre sejtetted, így várt, illetve váratlan módon is pénzbevételre számíthatsz. Lényeg a lényeg, anyagilag jobban zárhatod a heted, mint az előzőt. Pároddal harmónia költözhet kapcsolatotokba, és ezt a mindennapokban erősen érezhetitek. Ha nincs párod, kiegyensúlyozottságod mágnesként vonzhatja a pasikat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Sok lehet a teendőd a napokban, de mindig megnyugtathat, hogy mindaz, amit a munkahelyeden teszel, a fizetésed záloga, ami talán lehetne magasabb, de a lényeg, hogy van. A napokban ráébredhetsz, mennyi mindenért lehetsz hálás: szeretteidtől a munkádon át a kapcsolatodig mindent sorra vehetsz. Ha párban vagy, tartalmas és mély beszélgetés várhat. Szingliként füledbe juthat, hogy titkos hódolód van.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Amennyiben a következő napok valamelyikében vásárolni készülsz valamit, előtte kérj tanácsot egy, a dologban járatos ismerősödtől, mivel így olcsóbban juthatsz az adott dologhoz. Igaz, extra bevételre nem számíthatsz, mégis több lehet a zsebedben így vasárnapra, mintha nem kérnél tippet. Pároddal az erotikáé lehet a napokban a főszerep. Szingliként egy fontos találkozásra számíthatsz a héten.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Jókedved vasárnapig töretlen lehet, és ezt a környezeted is észreveheti. Mindenki örömmel tartózkodhat a társaságodban. Nagyon kellemes, sok beszélgetéssel, nevetéssel tarkított hétre számíthatsz. Anyagi szempontból annyit ígér a hét, hogy mínuszba nem kerülsz. Pároddal sokat humorizálhattok, és a hálószobába is beköltözhet a játékosság. Szingliként levelet kaphatsz egy cuki pasitól a neten.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Otthoni feladataid felhalmozódhatnak, így a fárasztó munkanapok után sem csupán a felhőtlen pihenés várhat. Párodban szerencsére jó segítségre lelsz, mivel kiveheti részét a feladatokból. Szingliként azonban nem leszel ilyen jó helyzetben. Egy jó terv mindenképpen kisegíthet. Mindenképpen tartsd észben, hogy a lakás rendbetétele nem szabad, hogy stresszeljen, vagy elrontsa hangulatod.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kreatívabbik éned bújhat elő belőled a napokban. Munkahelyeden remek ötleted támadhat egy feladat vagy probléma megoldására. Ne tartsd magadban, a főnököd mindenképpen értékelheti majd, és még fizetésemelést is ígérhet. Pároddal érdemes kicsit több időt kettesben töltened, kapcsolatotok most ezt hatványozottan igényelheti. Ha nincs párod, mozdulj ki, mert egy új hódolót ígérnek a csillagok.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egy apróbb kellemetlenség teljesen rányomhatja a bélyegét a hangulatodra a hét elején, de szerencsére ez megoldásra találhat hét közepére, és innentől a kedved is egyre csak jobb lehet. A borús napokon is igyekezz azért meglátni a pozitív dolgokat. Szingliként most az ismerkedésről másfelé terelődhetnek a gondolataid, ám éppen most jöhet veled szembe a szerelem. Párban kisebb féltékenységi vita várható.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A napokban formában lehetsz fizikailag és szellemileg is sokkal inkább ott lehetsz a szeren, mint az utóbbi heteken. Pénzügyeid egy már várt vagy remélt összegnek köszönhetően jól alakulnak a héten. Pároddal is csodás napok ígérkeznek, ám arra figyelj, hogy neki szüksége lehet a tanácsodra valamiben. Nincs párod? Megpillanthatsz egy helyes pasit, akinek te is szimpatikus lehetsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Anyagi kérdések foglalkoztathatnak a hét elején, de hamar megjöhet a megoldás, ugyanis váratlanul pénz ütheti a markodat. Ez lehet nyeremény, de lehet egy eladásból befolyó összeg is. Szerelmi életed is jól alakulhat. Kedvesed egy kijelentése szinte simogathatja a lelked, és megerősíthet érzelmeidben. Ha nincs párod, akkor egy régi szerelmeddel futhatsz össze, akivel újjáéledhet a vonzalom.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A napokban valaki tanácsot kérhet tőled, ám még időhiány esetén is gondold át, mit mondasz, hiszen számára fontos lehet a dolog. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak, ugyanis egy kis plusz bevételre számíthatsz a napokban. Ha szingli vagy, jó eséllyel randira hív egy férfi, akinek a sorsáról azonban még nem döntöttél. Pároddal egy utazás gondolata merülhet fel, ami mindkettőtöket felvillanyozhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha valamit szeretnél eladni, akkor a napokban jó eséllyel sikerülhet, és pénz ütheti a markod. Egy ismerősöd jó állás lehetőségét vetheti fel, ami a jövőben javíthatja pénzügyeidet. Szívügyeid is kecsegtetőek. Párod részéről még a szokásosnál is nagyobb figyelmet tapasztalhatsz. Viszonozd neki! Ha nincs párod, egyik barátnőd össze akarhat hozni valakivel. A vakrandi izgalmas lesz!

Még nincs hozzászólás

Hűség japán horoszkóp férfi

Ugye, te sem szeretnéd, ha a párod más nő mellett kötne ki? Most kiderül, hajlamos-e rá.
Ezotéria

Üveg nyitása

Az, hogy melyiket mozdítod meg, nagyon árulkodó rád nézve: tudd meg, mit mesél!
Ezotéria
4 hét 4 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.