kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp március 14-től 20-ig: biztató fejlemények a szerelemben

A hét a szívügyekben hozhat kedvező eseményeket.

Forrás: Femina.hu

Új hét veszi kezdetét, és ahogy egyre inkább belemegyünk a tavaszba, egyre fontosabb szerepet kap a szerelem. A következő napokban is a szívügyek lesznek középpontban, amikor is a szinglik és a párok is számíthatnak pozitív eseményekre.

14 jel, hogy kísért az előző életed
14 jel, hogy kísért az előző életed
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében 14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyében

A napokban ugyanis a csillagok kedvező, biztató fejleményeket ígérnek a szerelemben. Heti horoszkópod elárulja a rád vonatkozó részleteket.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A következő napokban igazán jókedvű lehetsz, amit részben energikusságod, részben magánéleti sikereid okoznak. Most a szerelem számodra kedvezően alakulhat. Kedveseddel minden harmonikusabb lehet, mint az elmúlt hetekben. A hétköznapi estékbe is beköltözik újfent a romantika. Ha szingli vagy, egy barátaiddal töltött este pozitív fordulatot tartogathat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A napokban több lehetőséged lehet pihenni és töltődni, mint máskor, és ez nagyon sokat jelenthet neked. Párkapcsolatodban lehet ugyanis némi feszültség, ami megoldásra vár. A töltődés ehhez is hozzásegíthet, közel a megoldás! Ha nincs kapcsolatod, nincs ok csüggedni, még akkor sem, ha olyan pasival hoz össze a sors, akivel végül nem jön össze. A hónap hátralevő része ígéretes.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Munkahelyeden lendületesebben mehet minden a hét második felében, hiszen energikusabb lehetsz, ebben valószínűleg a pihentető hosszú hétvége is közrejátszhat. Kedveseddel a napokban sokkal több időtök lehet egymásra. Elkezdhettek valamit tervezgetni, ami nagy lelkesedéssel tölthet el. Szingliként a hét új szerelmet hozhat, de csak akkor, ha nyitott szemmel jársz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A napokban a pénzügyeidben hozhatsz egy fontos döntést, melyet ha jól megfontolsz, később még megköszönhetsz magadnak. Szívügyeid pozitívan alakulhatnak, párkapcsolatod érzelemdúsabbá válhat ettől a héttől kezdve. Szingliként egy forró flört várhat a napokban, ám Cupido más meglepetéssel készül: most felbukkanhat egy férfi, akivel egy pillantás is észveszejtő.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Érdemes lehet több időt töltened a szabad levegőn, ha csak lehet, most ugyanis lelki egyensúlyodnak és fizikai erőnlétednek is ez tenne igazán jót. Pároddal most remekül működhet a kommunikáció, mindent szuperül meg tudtok beszélni. Nincs párod? A szerelem közel jár. A napokban egy új hódolóra szert is tehetsz, aki azonban még nem biztos, hogy az lesz, akire vágysz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hét során sok mindenre juthat időd, amire az elmúlt hetekben nem jutott, ráadásul ezalatt nemcsak halogatott feladatok értendőek, hanem saját magad is. Most ugyanis végre lesz egy kis időd magaddal foglalkozni. Párban új lépcsőfokra léphettek a szexualitás terén, ami által mindketten még inkább elmélyülhettek egymásban. Szingliként mosolyod magával ragadhat egy helyes pasit, aki randira hívhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ezen a héten öröm érhet, amit szívesen oszthatsz meg másokkal is. Pozitív kisugárzásodnak hála mindenki szívesen tartózkodik majd társaságodban, és ez csak fokozza jókedved. Párban könnyed és gondtalan hétre számíthattok, ami lehet ugyan vihar előtti csend, de biztató, mert jelzi, erősek vagytok. Ha nincs párod, ezen a héten képbe jöhet egy komoly jelölt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Amennyiben a hétre halasztottál egy fontos döntést, mindenképpen érdemes kikérned valakinek a tanácsát, aki számodra mérvadó lehet. Ha párban vagy, ő is lehet az illető. Magabiztos válaszadása imponálhat neked, és megerősítheti a belé vetett bizalmad. Nincs párod? A semmiből bukkanhat elő egy férfi, aki a fantáziádat nagyon megmozgathatja. A dolog még kétesélyes, de biztató.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A munkád során kaphatsz egy nagyon jóleső dicséretet, amit azonban meg is érdemelsz, hiszen a szorgalmadat némi extra lendület is segítheti, amit a főnökeid is jól látnak. Párban jó irányban indulhatnak el a dolgok, az eddigi feszültségek szép lassan feloldódhatnak. Amennyiben nincs párod, kissé türelmetlen lehetsz, de ez nem célravezető. Ha kivársz, már a héten képbe jöhet valaki.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy pletyka miatt kellemetlen helyzetbe sodródhatsz. Akár te vagy az alanya, akár te mesélted valakinek, csak úgy jöhetsz ki jól, ha pironkodás helyett vállalod, hogy pár mondatban ki kell állnod magad mellett. Szingliként ezen a héten megtetszhetsz egy pasinak, de nem biztos, hogy mer kezdeményezni, ha nem adsz neki zöld jelzést. Párban a humor költözhet be napjaitokba.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A napokban több pihenés és kevesebb stressz várhat, aminek köszönhetően a magánéleted sokkal kiegyensúlyozottabban alakulhat. Pároddal tartalmas és mély beszélgetések várnak, ami által még közelebb kerülhettek, kapcsolatotok fejlődhet. Nincs párod? A szerelem ott van a levegőben, kétségkívül érezheted, és most késszé is válsz rá. Egyelőre egy kisebb flört vár.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Régóta halogatott találkozásra kerülhet sor, ami nagy örömmel tölthet el. Pároddal mágnesként vonzhatjátok egymást, gondtalan és harmonikus lehet minden napotok. Most még közelebb kerülhettek, mint eddig voltatok. Ha nincs kapcsolatod, a hétköznapok egymásutánjában észrevétlenül surranhat be életedbe a szerelem: jövendőbelid már a környezetedben mozoghat.

Még nincs hozzászólás

Pénzhoroszkóp 2016 tavasz

Horoszkópodból kiderül, mire számíthatsz tavasszal az anyagiakat illetően.
Ezotéria

Számmisztika férfi

Életszámát könnyedén kiszámolhatod. Cikkünkben megmutatjuk, hogy hogyan csináld.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.