kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp március 7-től 13-ig: jól alakulnak a pénzügyek

A napokban az anyagiak kerülnek középpontba, de a szerelem is tartogathat újdonságot.

Forrás: Femina.hu

Nagyszerű hetet ígérnek a csillagok. Egyfelől, és ez a hét leghangsúlyosabb vonala, a pénzügyek terén várható jó hír, fellendülés, illetve kedvező fordulat, másfelől pedig az érzelmek terén is kellemes meglepetés ígérkezhet sokak számára.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

A szerelem is jó irányt vehet tehát, illetve haladhat tovább egy már elkezdett pozitív úton. Heti horoszkópod részletes előrejelzést ad neked. Olvasd el!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Munkahelyeden érhet egy-egy megpróbáltatás, de kis odafigyeléssel és extra energiabefektetéssel jól boldogulhatsz. Pároddal nagyon jól megérthetitek egymást a napokban. Nemcsak a rutinteendőket, de a terveiteket is jól össze tudjátok hangolni. Nincs párod? Ha barátaid hívnak valahová, mondj igent, ugyanis szembetalálkozhatsz akár a nagy Ő-vel is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Lendületes és energikus lehetsz a napokban, feladataiddal jó ütemben haladhatsz a munkahelyeden és otthon is. Párkapcsolatod a fejlődés útját járhatja jelenleg, türelemmel kezeljétek a megpróbáltatásokat. A következő napok mindenesetre sok szép pillanatot ígérnek. Nincs párod? A héten felerősödhet benned a szerelem hiánya, de egy kedves bók egy hódolótól kárpótol mindenért.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek a napokban, ugyanis egy nagyobb összeg ütheti a markod, ami néhány anyagi gondodat leveheti a válladról. Ha párban vagy, kedveseddel ezen a héten ügyesen oszthatjátok be időtöket, és az a tudatosság, amit belevisztek a napokba, több közös órát ígér. Nincs párod? Egy jóképű idegenen akadhat meg a szemed a közösségi hálón.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Annak ellenére, hogy a következő napokra nagyobb kiadásod van betervezve, a hét végére még mindig pénzednél maradsz. Szerencsédre ugyanis kaphatsz egy jó tippet, amivel spórolhatsz. Pároddal egy közösen megoldandó probléma jöhet közbe, de ha nem idegeskedtek, hanem a megoldást keresitek, hamar letudhatjátok. Nincs párod? Egy kollégával várhat flört.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha szoktál lottózni, egyetlen egy szelvényt, nem többet, mindenképpen érdemes lehet kitöltened, vagy egy sorsjegyet lekaparnod, mert a hétre váratlan pénzt ígérnek neked a csillagok. Ez lehet nyeremény is. Pároddal nehéz lehet néha a stresszesebb napokon, de kis türelemmel egymás felé minden simán mehet. Nincs párod? Egy csajos este alkalmával forró flört várhat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha vásárlást tervezel a hétre, érdemes a bankkártyád otthon hagynod, és csak annyi pénzt elvinned magaddal, amennyi tényleg kell. Ebben az esetben jól alakulnak pénzügyeid. Ellenkező esetben csúnyán túlköltekezhetsz. Nincs párod? Mágnesként vonzhatod a férfiakat, és valaki el is kérheti a héten a számod. Párban vagy? Nálatok most a pajzán erotika kerülhet középpontba.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy korábban kölcsönadott összeget most visszakaphatsz, vagy te kaphatsz kölcsönt valakitől. Akármelyik is, egy bizonyos kölcsön összege húzhat ki a csávából, és anyagi helyzeted javulhat. Párod a tanácsodat kérheti valamiben, de mindenképpen megfontoltan segíts neki. Nincs párod? A héten összeismerkedhetsz egy pasival, aki pár mondat után szimpatikussá válik.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Sikerülhet túladnod valamin, ami kicsit felturbózhatja a bankszámládat. Örömöd ne vigyen tévútra, csak úgy költekezz, hogy később meg ne bánd. Pároddal minden olyan lehet, mint az elején. Úgy udvarolhat, hogy már-már zavarba jössz. Nincs párod? Egy ismeretlen férfi bukkanhat fel életedben, aki azonnal felkelti érdeklődésed. Mutasd ki, de csak annyira, hogy azért ne bízza el magát.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Munkahelyeden és magánéletedben is sokkal energikusabb lehetsz, mint az előző hetekben. Jókedv sugározhat rólad, és ezt mindenki észre veheti. Pároddal sokat beszélgethetsz a napokban, és egy régebb óta tartó feszültség is feloldódhat végre. Nincs párod? Add meg magadnak a lehetőséget az ismerkedésre, mozdulj ki! Pozitív kisugárzásod meghozhatja a szerencsét.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kaphatsz egy feladatot a munkahelyeden, ami elsőre nehéznek tűnhet, de ha bízol magadban, és bátor vagy, boldogulhatsz vele. Főnököd szemében is nagyot nőhetsz, ha nem riadsz vissza tőle. Pároddal nagyszerű hetetek lehet, sok új tervetek születhet, részben a nyárról. Ha nincs párod, egyik este izgalmas ismerkedés várhat. A férfit barátnőid koszorújában ismerheted meg.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Pénzügyeid jól alakulhatnak a héten. Sem nagyobb kiadás, sem veszteség nem ér, ráadásul a számlák sem gyötörnek majd, hiszen kiadásaid jól átláthatod, illetve okosan is kezelheted a napokban. Megfontoltságod, odafigyelésed meghozza gyümölcsét. Párban érdemes egy-egy estét külön is lennetek, hogy töltődjetek. Nincs párod? Egy nemkívánatos hódoló akadhat horogra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A napokban arra a következtetésre juthatsz, hogy egy korábban hozott döntésednek hála a pénzügyeid felívelőben vannak. Kiadásaid mellett sem kell aggodalmaskodnod. Ha párban vagy, figyelj a tanácsaira, mert a héten mondhat valami hasznosat neked. Nincs párod? Egy férfi kezdhet ostromolni, akinek a felbukkanására most a legkevésbé sem számítanál.

Még nincs hozzászólás

Csoki harapva, törve

A két szokás két teljesen eltérő személyiségre vall: vajon te melyikbe tartozol?
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.