kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp február 29-től március 6-ig: pénzt ígérnek a következő napok

A héten anyagi bevételre van kilátás. Részletek a horoszkópban!

Forrás: Femina.hu

Csodás hír az elkövetkezendő hétre, hogy anyagi gyarapodás ígérkezik, melynek hála, sok nyomasztó pénzügyi probléma találhat megoldásra. Mindemellett a szerelem is ígéretes a csillagok állása szerint.

Bőséget bevonzó tárgyak
Bőséget bevonzó tárgyak
Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!

Mind a szinglik, mind a párok számíthatnak kedvező fejleményekre a szívügyekben. Ha kíváncsi vagy a részletekre, illetve arra, hogy a szerencsések közt vagy-e, akik szívügyeiben pozitív esemény várható, olvasd el a horoszkópod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A napokban pénz ütheti a markod, ami nagy megnyugvással töltet el, tekintve, hogy lehet néhány fizetésre váró számlád. Végre ellazulhatsz, és a fontos dolgokra koncentrálhatsz. Pároddal a napokban sokkal bensőségesebb és romantikusabb lehet az együtt töltött idő. Nincs párod? A közösségi odalon megpillanthatsz egy pasit, akibe kis híján első látásra belezúghatsz. Nyomozás indul!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Munkáddal remekül haladhatsz a napokban, ami nagy elégedettséggel tölthet el téged. Az, hogy mindent beleadsz, a környezeted számára is egyértelmű lehet. Pénzügyeid mindemellett pozitív fordulatot vehetnek, ami csak tetézi jókedved. Pároddal egy nyugodt időszak indulhat most el, már a napokban érezhetitek a harmóniát. Szingliként egy új kolléga mozgathatja meg a fantáziádat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyeid egyenesbe jövetelét jósolják a csillagok, amihez persze kell az odafigyelésed és törekvésed. Légy megfontolt, és a most beérkező bevétellel bánj okosan! Ha párban vagy, a napokban a humoré lehet köztetek a főszerep, és szerencsére nem ígérkezik vita. Nincs párod? Egyik nap váratlanul szembejöhet álmaid pasija, akivel kis taktikázással meg is ismerkedhetsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Jó hír! A héten anyagi helyzeted javulhat, és ez nemcsak lehetőséget ad számodra a kiadásaidat rendezni, de még magadra is költhetsz kicsit. Néha megérdemel az ember egy apró meglepetést saját magának, ne legyen rossz érzés benned! Kedveseddel egy fontos, jövőt érintő kérdés kerülhet terítékre, melyet gördülékenyen átbeszélhettek. Nincs párod? Egy csajos estén forró flört várhat egy pasival.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bár eddig számos pénzügyi kérdés foglalkoztathatott, ezektől a napoktól fogva más lehet a helyzet. Nagyobb összeg kerülhet a kezedbe. Vigyázz, ne kezdj féktelen költekezésbe, mert utólag megbánhatod. Pároddal rengeteget nevethettek a napokban, és a pajkos incselkedés sem marad el. Nincs párod? Egy rokonod által megismerhetsz egy helyes pasit, aki elsőre bejön.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nincs több aggodalom, a héten végre kézhez kaphatsz egy pénzösszeget, melyet már régóta vársz. Anyagi helyzeted máris jobban nézhet ki általa, aminek köszönhetően nyugodt napok várnak. Pároddal az erotika kerülhet most főszerepbe, különösen találékonyak lehettek. Ha nincs párod, fogadd el barátnőid invitálását, mert a velük töltött este folyamán jöhet a szerelem.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A héten jól gazdálkodhatsz időddel, de gazdálkodj jól a pénzeddel is, mivel a nagyobb összeg, melyhez a napokban juthatsz, véges. Pároddal egy utazás gondolata merülhet fel, ami mindkettőtök számára igazán vonzó ötletnek tűnhet. A kérdés már csak az úti cél. Legyetek nyitottak egymás ötleteire! Ha nincs párod, egy barátnőddel merülhet fel utazás ötlete, ahol a nagy Ő várhat majd.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A napokban nagyobb összeg ütheti a markod, de mellé még a munka is remekül mehet, így a heted igazán pazarnak ígérkezik. Főnököd elismerően beszélhet teljesítményedről, ötleteidről. Párod és közted lehet némi feszültség a fáradtság miatt, de a nevetés, valamint a huncutkodás jó orvosság ezekre. Ha nincs párod, a netes ismerkedés hozhat izgalmat napjaidba.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Pénztárcád megvastagodhat ezen a héten, így nemcsak a számláid kiegyenlítésére vagy a nagybevásárlásra, hanem egy kis dőzsölésre is lehet módod. Akár egy új frizurával, akár egy új ruhával leped meg magad, az jól megérdemelt lesz, hiszen a munkanapok igen dolgosan telnek. Szerelmi életedben egy békés időszak jöhet el, harmónia és elégedettség költözhet a szívedbe.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hatékonyan dolgozhatsz, és jó ötleteid lehetnek, így a héten esélyes nemcsak a dicséret, de akár a fizetésemelés is. Bankszámlád ettől függetlenül is gyarapodhat. Pároddal egy apró vitát leszámítva, mely a házimunka vagy a rutin feladatok miatt adódhat, minden remekül mehet. Szingliként most a flörté lehet a főszerep, egy helyes pasi akadhat horogra a napokban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nemcsak munkahelyi, de otthoni feladataiddal is jól haladhatsz a napokban, ami büszkeséggel tölthet el. Anyagi gyarapodás számodra is ígérkezhet, de a befolyó összeget jól gondold át, hogyan és mire költöd el. Pároddal egy kis kiruccanás várható a hétre, ami mindkettőtöket felüdít. Nincs párod? Egy váratlan pillanatban megismerhetsz egy férfit, aki azonnal levehet lábadról.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha eddig volt is anyagi gond, ami idegesített, most megnyugodhatsz, hiszen a csillagok pénzt ígérnek neked is erre a hétre. Az összeg egy várt összeg lehet, ám meglepetés híján sem örülhetsz neki kevésbé. Pároddal a kettesben töltött órák igazán meghittek lehetnek a napokban, egy új szintre léphettek érzelmileg. Nincs párod? Munkád végzése közben találhat el Ámor nyila.

Még nincs hozzászólás

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria

Csoki harapva, törve

A két szokás két teljesen eltérő személyiségre vall: vajon te melyikbe tartozol?
Ezotéria
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.