kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp február 22-től 28-ig: sorsdöntő napok

Február utolsó teljes hetére változásokat ígérnek a csillagok. Olvasd el, mi történhet!

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Ez a hét sorsfordító lehet a csillagjegyek számára, az elkövetkező napok történései nemcsak a jelenre, hanem a jövőjükre is kihathatnak, akár nagyobb horderejű változások sem kizártak.

Közelgő szerelmet jelző álomképek
Közelgő szerelmet jelző álomképek
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenekÍgy hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyében

De vajon milyen változás állhat be az életedben? Olvasd el, hogy mi minden várhat rád ezen a héten!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A héten pozitív fordulat állhat be a pénzügyeidben. A szerelem terén most nagyon szerencsésnek tarthatod magadat, ugyanis napról napra egyre jobban közelebb érezheted magadat a párodhoz. Előfordulhat, hogy még egy komolyabb lépésre is elszánjátok magatokat. Amennyiben szingli vagy, a héten meglepő fordulat következhet be a szívügyekben. Megismerhetsz valakit, aki szinte az első percben megigéz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nagy döntésre szánhatod el magadat, szerencsére jól határozhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, a héten folyamatosan változhat a helyzet köztetek. Egyik nap szerelmesen bújhattok össze, míg a másikon valamin összekaphattok. Ám a veszekedés még jó útra is terelheti a kapcsolatot, hiszen felszínre hozhatja a rejtett problémákat. Nincs párod? A magányos esték különösen érzékenyen érinthetnek, pedig ha kimozdulnál, meglepődhetnél, milyen jól érezheted magadat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A napokban akár egy nagyobb pénzösszeg is ütheti a markodat, ami hosszú távon javíthatja anyagi helyzetedet. A mindennapi hajtás és a napok szürkesége rányomhatja a bélyegét a kapcsolatotokra is, és máris rémeket láthatsz. Megeshet azonban, hogy csak túlreagálod, de ha zavar, amit tapasztalsz, mindenképpen beszélj róla a pároddal. Szingliként sorsdöntő elhatározásra juthatsz. Egy teljesen új énedet bontakozhatod ki, ami jó hatással lehet a szerelmi életedre is.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A munkád elismeréseként előléptethetnek a munkahelyeden. Van párod? Ez a hét nem ígérkezik zökkenőmentesnek, akár rajtatok kívül álló okok is befolyásolhatják a kapcsolatotokat. Azonban a jó hír, hogy végül felülemelkedhettek a problémákon, amik végül közelebb visznek benneteket egymáshoz. Ha szingli vagy, elképzelhető, hogy hamarabb betoppan a szerelem az életedbe, mint azt gondolnád, teljesen váratlanul.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A héten egy új álláslehetőség kínálkozhat fel, aminek elfogadása nagy változást hozhat az életedben. A pároddal a pénzügyi helyzetetek sokszor szóba kerülhet. Előfordulhat, hogy egy nagyobb összegű kiadásban gondolkodtok, aminek meglépése előtt alaposan fontolóra vehetitek az anyagi lehetőségeiteket. Szingliként megismerhetsz valakit, aki máris nagyon szimpatikussá válhat a számodra. Lehet, hogy társra találsz benne? A héten ez a kérdés foglalkoztathat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A napokban új ismeretséget köthetsz, ami a jövőben meghatározóvá válhat. Párkapcsolatban élsz? A munkád olyannyira lefoglalhat, hogy a kedvesedre egyre kevesebb időd juthat, amit szóvá is tehet neked. Az is megeshet, hogy ez nem új keletű problémát jelent, aminek megoldása mostanra egyre inkább égetőbbé válhat. Bármit is cselekszel, jól gondold meg. Nincs párod? Egy általad ismert személy olyan lépést tehet feléd, amitől vonzóbbá válhat a szemedben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ezen a héten a kiadásaidat újragondolhatod, így a jövőben jobban kezelheted a pénzügyeidet. Ha van párkapcsolatod, ezen a héten egy fontos döntésre szánhatjátok el magatokat. Meglehet, hogy valamiféle köztes megállapodást sikerül kötnötök egy adott probléma megoldása érdekében, és az új felállás működhet is. Szingli vagy? Több sikertelen próbálkozást is elszenvedhetsz a napokban, amiknek hatására azonban a jövőre nézve hasznos felismerésekre juthatsz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A következő napokban egy régi ismerős felbukkanása új irányba terelhet. Amennyiben kapcsolatban vagy, a hét csodásnak ígérkezhet. Kapcsolatotok visszanyerheti a régi fényét, amitől ismét szebbnek láthatjátok a jövőt, amire nézve romantikus terveket szövögethettek. Ha szingli vagy, most nagy kedvet érezhetsz a társasági életre, és jól is teszed, ugyanis nem kizárt, hogy éppen így találkozol egy nagyon szimpatikus személlyel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A héten elhatározhatod, hogy életmódváltásba kezdesz. Kapcsolatban vagy? A múlt megkísértheti a jeleneteket, egy ex felbukkanása ugyanis felkavarhatja a nyugalmatokat. Ez a váratlan fordulat azonban nem feltétlenül hozhat rosszat, hiszen világossá teheti számotokra azt, miért is egymást választottátok. Nincs párod? Előfordulhat, hogy valakit már azelőtt leírsz, hogy jobban megismernéd, ám az illetőről nagyot változhat a véleményed.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy régi barát vagy rokon felkereshet, és új fejezetet nyithattok az ismeretségetekben. Pároddal a szerelmetek erősebb lehet, mint valaha, sőt, az elkövetkező napokban új terveket fogalmazhattok meg, ezek megvalósítása érdekében pedig akár nagyobb horderejű döntéseket is hozhattok. Amennyiben szingli vagy, ez a hét nagyszerűen alakulhat számodra. Az egyik napon akár egy randimeghívást is kaphatsz, ami feldobhatja a hangulatodat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy nagy kiadás miatt mellékálláson törheted a fejedet, ami jelentős változást hozhat a jövőbeni időbeosztásodban. Ha párkapcsolatban élsz, a héten egy új probléma bukkanhat fel az életetekben, mely akár heves vitákat is eredményezhet köztetek. A gond azonban egy váratlan fordulatnak köszönhetően megoldódhat, így újra békés, boldog pillanatok következhetnek. Szingliként magányosnak, szerencsétlennek érezheted magadat, amire azonban egy jól sikerült randi egy csapásra rácáfolhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egy ismerősöd felajánlhat egy jó lehetőséget, amivel előrébb léphetsz a karrieredben. Amennyiben kapcsolatban vagy, a napokban egyikőtök nem várt hírt kaphat, ami azonban akár a közös jövőtöket is befolyásolhatja. Nem kell rögtön rosszra gondolnod, ez a fejlemény ugyanis lehet pozitív is. Nincs párod? A hét folyamán egy pozitív eseménynek köszönhetően megváltozhat a viselkedésed, és sokkal optimistábban tekinthetsz a jövődre.

Még nincs hozzászólás

Vonzó tulajdonság születésnap

Ha nem tudod, milyen nap volt a születésnapodon, kalkulátorunk segít kiszámolni.
Ezotéria

Házszám energia

A lakhely által hordozott energiák komoly hatással lehetnek az életedre.
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.