kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp február 15-től 21-ig: a jó, amire senki sem számított

A hét sokak számára hozhat kedvező fordulatot, ráadásul meglepő dologban.

Forrás: Femina.hu

Ez a hét sokak kedvenc hetévé válhat februárban, ugyanis a következő napok kedvező fordulatot, pozitív eseményt hozhatnak egy olyan dologban, melyről talán sokan nem is remélték, hogy jól alakulhat.

Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Így hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenMilyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?Mit jelentenek az álmaid?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyében

Legyen szó akár karrierről, akár szerelemről, akár pénzről, a hét csupa jót hozhat. Olvasd el a horoszkópodat, mely részletesen elmondja, te mire számíthatsz!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Karriered terén kedvező változás jöhet a napokban. Lehet szó egy új munkahelyről, melyről talán álmodni sem mertél, vagy fizetésemelésről, amit régóta reméltél titokban. Bármi is lesz, a kellemes meglepetés egész hétre feldobhat, és ez szerelmi életedre is kedvezően hat. Pároddal kiváltképp, de szingliként is vonzóvá tehet a mosolyod.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, ezen a héten a pénzügyeid vehetnek pozitív fordulatot. Noha azt hihetted, a spórolási kényszer még sokáig elkísér, most történhet valami, ami hosszú távon megváltoztathatja a költségvetésedet. Pároddal perzselő szexualitásra, szingliként egy új hódoló felbukkanására számíthatsz a héten.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a magánéletedben és a pénzügyeidben is jó hír vár a napokban. Magánéletedben egy régi konfliktus rendeződhet, melyet nem is hittél, hogy még bekövetkezhet, pénzügyeidben pedig, hála egy, a markodat ütő váratlan összegnek, szintén kedvező fordulat jöhet. Szívügyeid is jól alakulhatnak. Párban egy kedves meglepetés, szingliként egy forró flört várhat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyében születtél? Anyagi helyzetedben kedvező fordulat állhat be, melyet nem kizárt, hogy egy nyereménynek köszönhetsz majd. Bár csak remélhetted, de nem vehetted biztosra, ez a dolog különösen nagy örömet szerezhet. Pároddal egy apróbb vitád lehet, de az csókba fulladhat. Nincs párod? Munkahelyeden új férfi bukkanhat fel, aki megtetszhet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként irigylésre méltó lehet a helyzeted, mivel egyrészt egy régóta dédelgetett álmod válhat valóra a napokban, másrészt karriered is számodra kedvező fordulatot vehet. Valószínűleg előléptetés vagy új, örömteli feladat vár, mely extra pénzzel jár. Ha nincs párod, egy régi ismerősöd mutathat be egy jóképű férfinak. Ha van, ez a hét a romantikáé.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár nem remélted, egy rég tartó ügyed végre jó irányba mozdulhat el, és megláthatod a fényt az alagút végén. Az örömöd mások arcára is mosolyt csalhat, szingliként pedig különösen vonzóvá tehet a férfiak szemében. Amennyiben párban vagy, kedveseddel még nagyobb boldogság lehet osztoznod az örömben, napjaitok remekül alakulhatnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy téged foglalkoztató kérdés a napokban végre válaszra lelhet, és amit hallasz, bár tarthattál tőle, megnyugvással tölthet el. Végre kicsit ellazulhatsz, és gondolhatsz magadra is, valamint azokra is több figyelmed maradhat, akiket szeretsz. Pároddal egy emlékezetes program várhat a héten. Ha szingli vagy, egy új kiszemeltre tehetsz szert.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Pénzügyeid miatt aggódtál az elmúlt időkben? Ha azt gondoltad, ez már így marad, most öröm érhet, ugyanis a csillagok állása szerint nem várt jó híreket kaphatsz anyagi ügyeiddel kapcsolatban. Pároddal igazán huncut és incselkedő kedvetekben lehettek, sok nevetés várhat. Amennyiben egyedül vagy, flört jöhet, melyből randimeghívás lehet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egy egészséget érintő, ám nem betegséggel kapcsolatos kérdés vehet pozitív fordulatot a napokban. Ez lehet egy rég remélt mértékű fogyás kilóban mérve, de más is, az egyetlen, ami számít, hogy lényegében örömet szerezhet. Kedveseddel egy utazás ötlete merülhet fel, ami izgalommal tölthet el. Egyedül vagy? Valaki a környezetedben kinézhet magának.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Karrieredben végre megtörténhet a változás, melyet ha reméltél is, hinni nem hittél volna. Ez lehet egy új álláslehetőség, de lehet egy rég várt előléptetés is. Büszkeséget érezhetsz. Pároddal mindenképpen ünnepeld meg a sikeredet. Kellemes élmény várhat. Nincs párod? Egy barátnős este alkalmával beléd szerethet valaki.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha időtlen idők óta kergetsz egy álmot, most végre teljesülhet. A napokban tudomásodra juthat, hogy pozitív előrelépés van az ügyben, és ez egyfelől örömmel, másfelől bizakodással tölthet el. Pároddal felforrósodhat köztetek a levegő, rég nem látott kreativitás jellemezhet benneteket az ágyban. Szingliként flörtölős kedvedben lehetsz, és horogra is akadhat valaki.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a hétre időzítettél valamit, amit elkezdesz, örömmel tapasztalhatod, hogy bár nem bíztál a dologban egészen, mégis reményeidet túlszárnyalóan jól alakulhat. Pároddal egy fontos kérdés kerülhet napirendre, melyet alaposan beszéljetek át. Nincs párod? Felbukkanhat egy férfi a múltból, akire ma már egész más szemmel nézhetsz.

Még nincs hozzászólás

Öreg lélek jelek

Ismered az öreg lélek kifejezést? Tudd meg, mit jelent, és azt is, te is az lehetsz-e, vagy nem.
Ezotéria
Karácsonyi mesék és színezők

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.