kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp február 8-tól 14-ig: a váratlan jó hírek hete

Ez a hét sokak kedvenc hete lehet februárban, ugyanis jó hírek várhatóak a következő napokban.

Forrás: Femina.hu

Újabb hét veszi kezdetét ezen a napon, Valentin-nap hetére pedig nemcsak a szerelemben, de akár a pénzügyekben is jót ígérnek a csillagok. Örömhír várható, mégpedig meglepetésszerűen, így még nagyobb boldogságot szerezve.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

A váratlan jó hírekből a következő napokban tehát nem lesz hiány. Vajon te miről kapsz majd? Ha kíváncsi vagy, horoszkópod elárulja. Keresd ki csillagjegyed, és olvasd el heti horoszkópodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Már az álmos hétfőt is bearanyozhatja számodra egy szuper hír, melyet a munkában kaphatsz majd. Talán bónusz ígérkezik, esetleg előléptetnek? A meglepetés örömteli lesz. Ha nincs párod, Valentin-nap közeledtével egyre inkább vágyhatsz egyre. Egy pajkos flört randimeghívásba torkollhat a héten. Párban igazán felforrósodhat a levegő, az ágy lesz a kedvenc helyetek.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nagyszerű hír várhat téged a hét első felében. Amit régóta szeretnél elérni, most végre sikerülhet. Örömöd akarva-akaratlan is megoszthatod másokkal, a napokban sokak arcára csalhatsz mosolyt. Ha van párod, nektek egész héten Valentin-nap lehet: kedvesed kész álomhercegként viselkedhet. Nincs párod? Cupido azt súgja, jön a szerelem: akár már a héten!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Bár egyre csak bokrosabbak lehetnek munkahelyi teendőid, ez téged nem visel meg, hiszen igen energikus lehetsz a napokban. Ráadásul feldobhat egy váratlan jó hír pénzügyeiddel kapcsolatban. Pároddal a Valentin-napi készülődés romantikája lengheti be a hetet. Nincs párod? Egy újdonsült jelentkező bukkanhat fel a napokban, aki megmozgathatja a fantáziád.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Egy családi vonatkozású jó hírt kaphatsz a napokban, ami sok-sok pozitív töltetet adhat neked. Párkapcsolatodra is jó hatással lehet az arcodon ragadt mosoly: kedveseddel vitáktól mentes hétre számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, újabb meglepetést hozhat a hét második fele: munkahelyeden egy helyes pasi kezdhet leplezetlen flörtbe veled. Erre a fordulatra nem is számítanál.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Anyagi helyzeted kedvező fordulathoz közeleg, előidézőjének híre pedig ezen a héten juthat a füledbe. Sikerülhet eladni valamit, amit szerettél volna, vagy összejöhet egy új állás. Ha nincs párod, a szingliség előnyeit élvezve a közelgő Valentin-nap sem szomorít el. Ha van párod, kedvesed közös program javaslatával rukkolhat elő. Izgalmas lesz!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Váratlanul felhívhat valaki a karriereddel összefüggésben, mégpedig egy jó hír kapcsán. Összejöhet egy jó üzlet, esetleg állásinterjúra is hívhatnak. A meglepő örömhír bearanyozhatja heted. Kedveseddel tölts minél több időt, a héten különösen hiányozhatsz neki. Ha nincs párkapcsolatod, egy férfi sokat járhat a fejedben, és te is az övében. Ebből még bármi lehet!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szuper hírt kaphatsz egy ritkán látott rokonodtól. Ennek hallatán felmerülhet benned a gondolat, hogy meglátogatod. Az ötlet remek, hiszen a hétvégénél alkalmasabb időt nem is találhatsz. Ha párban vagy, a programot persze inkább tedd szombatra, a Valentin-nap legyen csak a tiétek. Emlékezetesnek ígérkezik, az előttetek álló hét pedig forrónak. Szingliként a neten bukkanhattok egymásra egy helyes pasival.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Bár azt hihetted, esélytelen, hogy egy számodra jelentőséggel bíró ügy kedvezően alakuljon, egy váratlan értesítés ismét reményt adhat. Az örömhírt olyasvalakitől hallhatod, aki fontos neked. Ha párban vagy, a humor és az incselkedés lehet nálatok a központban ezen a héten. Nincs párod? Ha sportolni mész, összehozhat a sors életed párjával. A Valentin-nap még randizással is telhet!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek. Ennek híre igazán feldobhat. Vigyázz azonban, hogy ne kezdj ok nélkül költekezni. Légy megfontolt, mint mindig, hiszen messze még a következő fizetés. Ha párban vagy, bár lehet köztetek némi féltékenység, a következő napok csodásan telhetnek, beleértve a romantikus Valentin-napot. Szingliként egy rokonod bemutathat a nagy Ő-nek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A munkában igazán hatékony lehetsz, és ezt részben egy magánéleti jó hírnek is köszönheted, mely extra lendületet adhat feladataid végzésében. Pároddal tele lehettek tervekkel, részben a Valentin-napra is. Igyekezzetek azért azt nem túlszervezni. Ha nincs párod, mágnesként vonzhatod a férfiszemeket. Egy szempárt különösen, aminek a tulajdonosa randira is hívhat a napokban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy számodra fontos ügyben kedvező híreket kaphatsz. Boldogságod mások arcára is mosolyt csalhat. Kedvesedére mindenképpen, akivel a következő napjaitokat romantikahegyek jellemezhetik. Amennyiben most nincs párod, a Valentin-nap közeledte felerősítheti benned egy pár hiányát, de Cupido fordulatot ígér szívügyeidben a hó második felében, így nincs okod csüggedni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nosztalgikus hangulatban lehetsz a héten, mivel a tudomásodra juthat egy örömhír régi ismerősöd kapcsán. Viszonyotokat sohasem késő felújítani, a következő napokban akár meg is teheted. Ha van párod, tanácsodra szorulhat a napokban. Add azt megfontoltan, hiszen számára fontos ügyről lehet szó. Nincs párod? Ez a hét izgalmas flörtöt, ígéretes telefonszámcserét tartogathat.

Még nincs hozzászólás

Ilyennek látnak a kollégák

Kalkulátorunk segítségével most megtudhatod, mit gondolnak rólad a munkatársaid.
Ezotéria
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.