kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp február 1-től 7-ig: óriási változás szerelmi téren

Az első februári napok izgalmasak lesznek a szívügyek terén: gyökeres változások jöhetnek.

Forrás: Femina.hu

Az első februári héten a csillagok állása szerint senki nem fog unatkozni, ugyanis szerelmi téren nagy változások jöhetnek mind a párban élők, mind az egyedülállók életében. A változás szerencsére pozitívnak ígérkezik.

Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint
Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint
Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ez a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyében

Heti horoszkópod amellett, hogy elmondja, szerelmi téren számíthatsz-e, és ha igen, milyen változásra szívügyeidben, megjósolja neked azt is, a munkában és a pénzügyekben mi várhat az elkövetkezendő napok során.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Heted gördülékenyebb lehet, mint az előző, és ezt nemcsak a munkában, de otthoni teendőid és egyéb elintéznivalóid végzése közben is érezheted. Párban rég nem látott boldogság jöhet, kedvesed minden eddigit meghaladóan udvarolhat neked, a pozitív változás pedig örömet ad. Szingliként egyik kollégáddal indulhat flört.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Munkahelyeden csúcsteljesítményt nyújthatsz, amit csak az a főnök nem vesz észre, aki nem akarja. Egy dicséret mindenképpen benne van a pakliban. Ha van párod, most különösen jól működhet köztetek a kémia, az ágyban csodás élmények várnak. Jó irányba változhat minden. Szingliként megakadhat valakin a szemed, ami új célt ad.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek, ami eleve felvillanyozhat a napokban, de a szerelem is ígéretes. Párban nagyszerű összhang lehet köztetek, és a kívülállók is egész új szemmel láthatnak titeket, ami nektek is jó érzés. Szingli vagy? Egy új arc bukkanhat fel, aki bár megnyerő, mégis kérdéseket vethet fel benned.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Annak ellenére, hogy jöhet egy vita a héten, párkapcsolatodra nyugalommal tekinthetsz, mivel ez a vita fejleszti kettőtök közt a kommunikációt és a kompromisszumkészséget. Nincs párod? A szerelem közeleg, és ezt magad is érezheted: akár már a napokban nagy változás jöhet, egy új pasi személyében.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Anyagi helyzeted kedvező fordulatot vehet, ám vigyázz, ne kezdd felelőtlenül szórni a pénzt. Légy megfontolt! Párodtól jó tanácsot kaphatsz ez ügyben, mindemellett bókok ezreit is, és ez mindkettő közelebb vihet hozzá, mint valaha voltál. Ha nincs párod, türelemre intenek a csillagok, ám egy-egy bóktól megnőhet önbizalmad.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Otthoni teendőid felhalmozódhatnak, de ne stresszelj, hiszen akárkivel megeshet, ráadásul a tennivalók megvárnak. Kedveseddel való beszélgetésed egy nagyobb titkot hozhat tudomásodra, aminek hatására másképp kezdhetsz nézni rá. Szingliként kiszemelted randira hívásod fontolgathatja. Jön a szerelem!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kicsivel fáradékonyabb lehetsz a szokásosnál, talán az időjárás változékonysága teszi. Próbálj többet pihenni, mint általában szoktál. Pároddal egy fontos kérdésben kompromisszumra kell jutnotok, és ez sokkal közelebb vihet benneteket, mert jobban megismeritek egymást. Szingliként a netről jöhet a szerelem, regisztrálj mielőbb!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A rohanás és az teendők stresszessé tehetnek, de párod karjaiban megnyugodhatsz. Minden olyan lehet most köztetek, akár a tündérmesékben. Megértő hozzáállása még jobban felerősítheti az érzelmeidet. Ha nincs párod, egy barátnőd megnyugtatására számíthatsz. Amennyiben sportolni mész, forró flörtbe keveredhetsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bankszámlád gyarapodhat ezen a héten, ami felvillanyozhat egész hétre. Pároddal egyikőtök exe miatt lehet némi féltékenység köztetek, ami kicsit felborzolhatja a kedélyeket. Most érezhetitek igazán, milyen fontos a másik. Nincs párod? Egy zavarba ejtő bókot zsebelhetsz be valakitől, akire nem is számítottál volna.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kreatívabbik éned léphet a napokban működésbe, és olyat alkothatsz, amire még sokáig büszke leszel. Pároddal összeköltözés, lakásfelújítás kerülhet szóba, a tervezgetés pedig mindkettőtöket bizakodással és örömmel töltheti el. Nincs kapcsolatod? Kisugárzásod mágnesként vonzhatja a pasikat a napokban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ez a hét simán mehet - már önmagában ez pozitív képet festhet neked a következő napokról. A munka és a magánélet terén sem kell problémától tartanod. Ha van kapcsolatod, egy anyagi kérdés merülhet fel, amit kettőtöknek együtt kell megvitatni. Ha nincs párod, valaki a környezetedben az érdeklődés jeleit mutathatja feléd.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha vásárolsz, légy körültekintő, mert egy kedvező lehetőségről maradhatsz le, ha figyelmetlen vagy. Pénzügyi helyzeted egyébként fellendülőben van, ami örömmel tölthet el. Ha van párod, egy őt érintő kérdésben kérheti a tanácsodat. Nincs párod? Remekül érezheted magad egyedül, de a nyilaival ólálkodó Cupidót ez nem érdekli.

Még nincs hozzászólás

Pénztaszító tárgyak

Ha pénztelenség gyötör, gondolkodj el, nem okozhatják-e a lakásban áramló rossz energiák.
Ezotéria
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.