kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp január 25-től 31-ig: szerencsés napok következnek

A csillagok ígérete szerint a héten Fortuna sokak mellé odaáll. Részletek a horoszkópban!

Forrás: Femina.hu

Szerencsés héttel búcsúzik a január. A következő napokban sokak életében következhet be szerencsés esemény vagy fordulat, illetve kínálkozhat szerencsés lehetőség. Horoszkópod elárulja, Fortuna melléd is odaszegődik-e a hét során.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Közelgő szerelmet jelző álomképek

Az előrejelzésből azt is megtudhatod, hogy ha rád is vár szerencse, miben pontosan, illetve előrejelzést kapsz a szerelmet illetően is, egyedülállóként és párban élőként egyaránt.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A héten minden flottul mehet, amit elsősorban jó szervezőkészségednek köszönhetsz. Ha szingli vagy, január utolsó hete mérföldkő lehet szerelmi életedben: egy szerencsés találkozásnak hála megismerhetsz egy férfit, akibe első látásra beleszerethetsz. Párban harmonikus lehet a hetetek. A napi elintéznivalók gördülékenyen, a hálószobán belül minden szenvedélyesen és tűzforrón alakulhat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A munkában lendületes és eredményes lehetsz az elkövetkezendő napokban. Ha párban vagy, kedveseddel nap mint nap közelebb érezhetitek magatokat egymáshoz, és csak hab a tortán, hogy az ágyban is csodás élményeitek lehetnek. Nincs párod? A héten kissé rágörcsölhetsz a párkeresésre, de ha tudatosan kerülöd ezt, heted mosolygósabb lesz, és vonzod majd a pasikat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénzügyeid szerencsésen alakulhatnak, már ha összefogsz Fortunával, és nem jársz túl az eszén meggondolatlan költekezéssel. Pároddal féltékenység borzolhatja a héten a kedélyeket, de ha megbeszélitek, nem mérgesedik el a helyzet. Nincs párkapcsolatod? Szerencsés fordulat várható: munkád során megismerkedhetsz egy férfival, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültök.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Fordíts több figyelmet magadra, több időt a pihenésre a napokban, mert ha nem teszed, dekoncentráltabb lehetsz, és probléma lehet a munkahelyeden. Egy feladattal egyébként szerencsés véletlen folytán mégis hamarabb végezhetsz. Párban újdonság várhat titeket a hálószobában: egyikőtök ötlete egész hétre programot adhat. Nincs párod? Ez a hét kiegyensúlyozottan telhet, most élvezheted a szingliséget.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha a héten bevásárlást vagy vásárlást tervezel, szerencsés lehetsz, mert sokkal jobb áron juthatsz hozzá egy-egy termékhez. Pénzügyeid így jobban alakulhatnak a megszokottnál. Ha van párod, most végre több időtök juthat egymásra. Ideje kicsit romantikázni! Nincs párod? Kiszemelted kevésbé mozgathat meg, mint eddig - gondold át, miért.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy korábbi problémás ügyed végre pozitív irányt vehet, amit szerencsés fordulatként nyugtázhatsz. Ha nincs párod, végre koncentrálhatsz az ismerkedésre: kezdésnek egy forró flört várhat egy idegen pasival egy átlagos munkanapon. Ha van párod, bár lehet egy kisebb vitátok, ezt sikerülhet teljes egészében tisztázni, és még talán közelebb is vihet titeket egymáshoz a dolog.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A napokban összefuthatsz valakivel, akinek nagyon örülhetsz majd. Szerencséd a csillagoknak köszönheted, a találkozás nem véletlen. Ha párban vagy, nosztalgikus hetetek lehet. Sokszor felmerülhetnek a múltbéli kalandok, történetek. Emellett minden zökkenőmentesen alakul. Ha nincs párod, exeddel való szakításod oka a napokban végleg kitisztulhat, és ez zöld jelzés egy új kapcsolatnak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A héten találhatsz valami értékes dolgot, vagy a kezedbe kerülhet valami, amit rég kerestél - akárhogy is, a szerencse igazán felvillanyozhat. Pároddal irigylésre méltó lehet a kapcsolatotok a külső szemlélők számára, de igyekezzetek bent is rendet tartani. Ha nincs párod, olyan férfi kezdhet udvarolni, akire nem számítottál volna. A dolog még kétesélyes, a döntés rajtad áll.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A szerelemben szerencsés lehet a január utolsó hete számodra. Ha nincs párod, most mindenképp járj nyitott szemmel, mert ismeretségi körödben felbukkanhat az igazi. Ha van párod, egy harmadik személy kellemetlenkedése végre megszűnhet, aminek te és párod is rendkívül örülhettek. Végre csak egymásra kell koncentrálnotok, így mesés hétnek nézhettek elébe.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A napokban szerencsésnek mondhatod magad, mert több időd maradhat a pihenésre, önmagadra a nehéz munkanapok végén. Ez a kis lazítás igazán jót tehet, és könnyebb lehet a kapcsolati konfliktuson is túllépned, melyet egy titok robbanthat ki köztetek. Ha nincs párod, egy ismeretlen férfi jelenhet meg az életedben, akivel érezheted, még közötök lesz egymáshoz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A napokban gördülékenyen mehetnek a dolgaid, elintéznivalóiddal egykettőre meglehetsz. Szerencséd okos tervezésednek is betudható, hét végére elégedetten dőlhetsz hátra. Pároddal hiányolhatjátok a kettesben töltött időt, ezt a napokban kis szervezéssel orvosolhatjátok. Ha nincs párod, de a barátnőid találkozóra hívnak, menj el: az este alkalmával új pasi léphet színre.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egy szerencsés véletlen folytán sikerülhet elkerülnöd egy nagyobb galibát a napokban, amiért hálás lehetsz Fortunának. Ha egyedülálló vagy, egy barátnőd rivalizáló hozzáállása felbosszanthat. Mondd el neki bátran, hogy mi a gondod, úgy oldódhat meg csupán. Újdonság pasitéren februárban valószínűbb. Párban kívülállók miatt kaphattok össze, de ha erre ráébredtek, azonnal megoldódik a dolog.

Még nincs hozzászólás

Öreg lélek jelek

Ismered az öreg lélek kifejezést? Tudd meg, mit jelent, és azt is, te is az lehetsz-e, vagy nem.
Ezotéria
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.