kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp január 18-24-ig: pozitív változások a szerelem terén

A harmadik hét előrelépéseket, tiszta kapcsolati helyzeteket teremt.

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Az év harmadik hete minden jegynek pozitív előrelépést hoz szerelmi téren, a párban élők és a szinglik számára egyaránt. Olvasd el, a te jegyedben pontosan hogyan jelenik meg a változás, és persze mi minden más vár még rád a héten!

Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint
Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint
12 szerelemhozó feng shui-ötletÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ez a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyében

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Mostanra úgy érezheted, már belerázódtál az új évbe, kicsit talán úszol is az árral. Ha lépésről lépésre követed a terveidet, és nem akarsz mindent egy szuszra, könnyebb dolgod lehet. Ha van párod, adódhat pici feszültség, talán egy felbukkanó ex miatt, legyetek türelmesek, és elsimul a dolog. Szingliként használd ki az adódó programokat, egy találkozás esélye is benne van a levegőben.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A hét elején lehet, hogy kicsit elveszettnek érzed majd magad, de pár nap alatt valószínűleg elmúlik a melankólia. Még a párkapcsolatodban sem lehet kedved a játszmázáshoz, de ez most jól veheti ki magát, tiszta helyzetek születhetnek. Egyedül vagy? A hét első felében kétkedő és bizalmatlan lehetsz, ám amint ez elmúlik, valaki új színben tűnhet fel a szemedben.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ezen a héten igen szellemes társaság lehetsz, sokan kereshetik emiatt a társaságod. A hét vége felé úgy is érezheted, túl sokan. Párban: most szerelmed is sok figyelmet szentelhet neked és kettőtöknek, és te valószínűleg szívesen adsz is magadból. Szingliként is a társaság középpontja lehetsz, de próbáld meg észrevenni, ha valaki komolyan közelít!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az önbizalmad a héten kicsit ingatagabb lehet, de valószínűleg ügyesen tartod majd magadban a lelket. A hét vége felé az anyagiak kerülhetnek főbb szerepbe. Párod sokat segíthet kétségeid elűzésében, szorosan kapcsolódtok egymáshoz. Egyedülállóként figyelmes, kedves természeted lehet most az adu ász, és felfigyelhet rád valaki, aki ezt viszonozza is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hét elején hatással lehet néhány rád néhány kedvezőtlen hír, de sanszos, hogy ezek csak pletykák. A hétvége feltöltődést ígér, ismét pozitívabban láthatsz mindent, optimizmusod visszatér. Párban szenvedélyes napok elé nézhettek, vágyaitok erősek, képzeletetek élénk lehet. Ha még egyedül vagy, kalandra fájhat a fogad, és - lehengerlő stílusodnak hála - valószínűleg célt is érsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár a hét első fele a bolygóállások miatt még tartogathat félreértéseket, a vége felé ez már múlni látszik. Tervek körvonalazódhatnak benned, ha párkapcsolatban élsz, és kellemes meglepetések érhetnek a kapcsolatban. Szingliként, ha nincs rá külső személy, talán úgy döntesz, akkor hát megleped magad. És jól teszed, most minden ilyesmi segíti a harmónia megteremtését.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A héten megszülethet benned a szándék, hogy javíts az életkörülményeiden, a bolygók lehet, hogy az efelé nyíló ajtókat is megmutatják. A szerelemben most simulékony, megértő oldalad mutathatod, ami remek alapot adhat egy-egy meghittebb beszélgetésnek is. Szingliként mintha varázspor lengene körül, ami egy új személyt is életedbe vonzhat, jelezve, hogy a múltat talán ideje elengedni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Nem kell mindenki legjobb barátjának lenned, a konfliktushelyzetek ellenére is biztosnak mondhatóak most magánéleti és szakmai viszonyaid egyaránt. Ha párban élsz, talán olyannyira, hogy felmerül a feljebb lépés gondolata is. Szingliként meglephet valaki közeledése, amit először nem tudsz hova tenni, de a csillagok úgy tűnik, támogatják most a változásokat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A hét folyamán úgy érezheted, fojtogatnak a szürke hétköznapok, hiszen tudod, a világ sokkal több ennél: ez a változtatásra való vágyat eredményezheti, ami újra felvillanyozhat. Párkapcsolatodban viszont fordítva áll a helyzet: élvezed párod kedvességét, és jólesik, ha gondoskodik rólad. Szingliként ellenállhatatlan lehetsz, többen is kereshetik a kegyeidet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kommunikációd lassabb lehet most, talán úgy érzed, nem ért senki, azonban a szerencse úgy fest, melletted van, és a hét végére kiderülhet, hogy minden úgy jó, ahogy van. A szerelemben szép és meghitt érzelmek lehetnek az uralkodók, a hét második felében ennek szívesen át is engeded magad. Ha egyedül vagy, egy titokzatos idegen vagy egy elfeledett kedves személy is megjelenhet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kicsit talán melankóliába zuhansz, unod a téli szürkeséget, de vitaminokkal, mozgással sokat javul a közérzeted, és hétvégére feltöltődsz. Ha van párod, most úgy érezheted, a legmélyebb gondolataidba is belelát, ez most erősíthet kettőtöket. Egyedülállóként mindenhonnan kedvesség, szeretet érkezik feléd, és még a nagy Ő-t bevonzani is alkalmasak lehetnek a bolygóállások.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mostanában lehet, hogy kevésbé érezted a hatásukat, de újra felerősödhetnek a megérzéseid. Ha odafigyelsz rájuk, az sokat segíthet a munkádban. Párkapcsolatban ha eddig elhanyagolva érezted magad, most ez változhat, párod teljes lényével rád igyekszik fókuszálni. Szingliként úgy fest, pozitív fejleményekre számíthatsz, egy új hódoló vagy egy újra fellobbanó szerelem formájában.

Még nincs hozzászólás

Mitől menekül a férfi a horoszkópja szerint

Nem is gondolnád, mivel kergeted ki a világból őt a csillagjegyétől függően, még akaratodon kívül is.
Ezotéria
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.