kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp január 11-17-ig: a nagy beszélgetések ideje jön

Valamennyi jegy szülöttének életében fontos szerepet tölt majd be a héten a kommunikáció.

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Az új év második hetére már kevésbé lehet jellemző a rohanás, egyes jegyek határozottabbak és tudatosabbak lehetnek, míg mások önmagukon is meglepődhetnek. A hónap új hetében a fordulatok helyett a kommunikáció és a szociális kapcsolatok dominálnak majd.

Így hatnak a bolygók az életedre!
Így hatnak a bolygók az életedre!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?14 tárgy, ami elhozza a boldogságotRejtélyes építményre bukkantak a Hold túloldalán?14 jel, hogy kísért az előző életedEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenHírességek a Halak jegyében

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Határozottan léphetsz fel azok ellen, akik úgy érzed, az utadban állnak. A hétvégét követően tisztábban láthatsz majd. Kapcsolatban élsz? Az első munkahéten talán stresszesebbek voltatok, mostanra azonban visszaállhat a harmónia, esténként, munka után bújjatok meghitten össze! Szingli vagy? Felkeltheti érdeklődésed valaki - új és régi arc egyaránt lehet az illető.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Állhatatos vagy, és mindig tisztában vagy magaddal, ez a napokban felerősödhet. Törekedj arra, hogy mindig tisztázd a helyzeteket. Párosban: hiába a dolgos, hideg napok, köztetek otthon forró levegő lehet jellemző. Ha még keresed a szerelmet, rád törhet a pánik, mikor jön már a nagy Ő? A csillagok szerint a héten akár a romantika is belekeveredhet a levegőbe.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Önmagadat is meglepheted megértő és türelmes kommunikációddal, és azzal, ahogy újabban a problémákhoz hozzáállsz. Párkapcsolatodba beköszönhet a féltékenység, ami valószínűleg alaptalan, de azért beszéljetek róla. Egyedülállóként ez a hét nagyon is alkalmas lehet az ismerkedésre: ha nyitott szemmel jársz, akár egy romantikus vonzalom kialakulása sem kizárt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A héten igyekezz nem elsietni semmilyen döntést, a lassú víz partot most elv most eredményesebb lehet. Kedveseddel talán idegesebb leszel mostanság, ám párod valószínűleg elnéző lesz veled. Ha még egyedül vagy, munkával és barátnőkkel igyekszel lekötni magad, és jól teszed! Előfordulhat, hogy rövid időn belül már nem lesz ennyi időd rájuk.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Megélhetsz egy-két aggódással teli pillanatot, főként az egészséged miatt - ha úgy érzed, vizsgáltasd ki magad, vagy tölts pár napot pihenéssel. Párban: az új év elején még kicsit keresgéled a középutat a munka, a barátok és a szerelem terén, de úgy tűnik, lassan beáll a rend. Szingliként talán úgy érzed, meg kell küzdened valakiért, de mielőtt nekiveselkedsz, igyekezz átgondolni józanul.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Vidám percek várhatnak rád, engedd szabadjára a benned élő gyermeket. Kommunikációs stílusod is lazább, közvetlenebb lehet az elkövetkező napokban. Párosban akadhatnak súrlódások, de az ünnepek alatt olyan jól egymásra hangolódtatok, hogy így könnyen elsimíthatjátok. Szingliként vidám, közvetlen lehetsz, flörtölősebb a szokásosnál, mindenki meglepetésére.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Még szinte el sem kezdődött az év, benned máris buzoghat a tettvágy, hogy miként változtass a mindennapokon. Párkapcsolatban új színeket mutathattok egymásnak, intellektuálisan és szexuálisan is. Ha a nagy szerelem még nem talált rád, kicsit nosztalgikusabb percek keríthetnek hatalmukba. Egy korábbi kapcsolat új megvilágításba kerülhet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A munka frontján az egyszerű megoldások járhatnak most nagyszerű végeredménnyel. A mindennapokban légy kicsit szociálisabb, új barátra is szert tehetsz. Párban vagy? Rózsaszín szemüveged most mintha rád nőtt volna, az érzés pedig úgy tűnhet, pároddal kölcsönös. Szingliként egyre pontosabbak az elképzeléseid arról, mire vágysz, és ez magabiztossá tehet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hagyd, hogy barátaid és szeretteid segítsenek, ha szükséged van rá. Ha melletted állhatnak, az nekik és neked is jó érzés lesz majd. Párkapcsolatodban lehetnek nehezebb percek, főként bizalmatlanság miatt, de az erős szeretet ezeken felülkerekedhet. Szingliként talán most sokan lesznek veled nagyvonalúak, előzékenyek - ezeket fogadd el, és élvezd a figyelmet!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Új energiákkal telve indultál neki az új évnek, ne hagyd veszni a továbbiakban sem a lelkesedést, még szerencsét is hozhat. Pároddal szemben most egy kicsit követelőzőbb lehetsz, de szerencsére elég tudatos vagy ahhoz, hogy rájöjj, hogy tartsd mindezt kordában. Szingliként talán már eleged van a tanácsokból, és jó is így: inkább menj most már a szíved után.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A munkád talán most kevesebb elfoglaltságot jelent a szokásosnál, de meglepő módon ezt nem bánod, a magánéleted teendői is kielégítőek lehetnek. Van párod? Akkor most aktívan tölthetitek majd a közös mindennapokat, de néha azért érdemes megállni, és csak úgy lazulni is. Szingliként most több lehetőséged is nyílhat ismerkedni, akár egyedül, akár barátokkal mozdulsz ki.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mostanában érdeklődőbb lehetsz az új hobbik iránt, és úgy érezheted, az új évvel a régi szokásoknak is ideje hátat fordítani. Párosban olyan jól működtök együtt, hogy az ismerősök már a továbblépésről is érdeklődhetnek. Szingliként titokzatos energiákat küldhetsz ki a héten, ez több hódolót is vonzhat. Ki tudja, talán közülük kerül majd ki az új párod.

Még nincs hozzászólás

Egészséghoroszkóp 2016

Jó erőben leszel, vagy betegség fenyeget? Most kiderül.
Ezotéria

Karrierhoroszkóp 2016

Karriered pozitív vagy negatív fordulatokat tartogat számodra? Most kiderül!
Ezotéria
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.