kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp január 4-től 10-ig: változások szerelmi téren

Akár tettél újévi fogadalmat, akár nem, változások várhatnak rád az év első hetében.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Vége az ünnepeknek, elkezdődik egy új év, ráadásul nem is akárhogyan: már az esztendő első napjai változást hoznak több jegy szülöttjének életébe is, akik közt te is ott lehetsz. Várhatóan a szerelem illetve a munka terén ígérkezik új helyzet a héten.

Bőséget bevonzó tárgyak
Bőséget bevonzó tárgyak
Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyébenPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Milyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!

Heti horoszkópod elárulja, a változás, mely készülőben lehet, életed mely területén várható, ha várható, és örülhetsz vagy épp bosszankodhatsz majd miatta. Olvasd el, hogy mit ígérnek a csillagok!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az ünnepek alatt egy kicsit kiköltekezhetted magad, ezért most a szokásosnál is jobban meggondolhatod, hogy mire adsz ki pénzt. Az is eszedbe juthat, hogy másodállást vállalsz. Párkapcsolatban élsz? Most megoldást találhattok egy problémára, ami régóta aggasztott már benneteket. Szingli vagy? Ezen a héten nyitottá válhatsz arra, hogy új helyeken ismerkedj.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Gondolatban még mindig az elmúlt heteknél járhatsz, éppen ezért nehezen rázódhatsz vissza a dolgos hétköznapokba. Emiatt feszültnek érezheted magad a munkahelyeden, és csak a hétvégén lélegezhetsz fel egy kicsit. Ha van párod, fátylat boríthattok egy korábbi sérelemre. Nincs melletted a nagy Ő? Reményt táplálhatsz valaki iránt, aki lehet, hogy viszonozná is az érzéseidet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A munkahelyeden féltékeny lehetsz egy munkatársad sikereire, azt gondolhatod, hogy te is több elismerést érdemelnél. Bosszankodás helyett inkább azt kérdezd meg magadtól, hogy mit tehetsz rosszul, amiért nem éred el, amire vágysz. A pároddal új terveket szövögethettek, amik fellelkesíthetnek benneteket. Egyedülálló vagy? Bátorító jeleket kaphatsz valakitől, akit szimpatikusnak is találhatsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az elmúlt hónapok költekezései mellett egy új cél megvalósítása okán is felmerülhet benned az ötlet, hogy fizetésemelést kérj. Érdemes lehet bátran cselekedned, hiszen a héten a szerencse melléd szegődhet. Jelentkezhet valaki a múltadból, aki a párkapcsolatodban elbizonytalaníthat. Nincs párod? A napokban új fejlemény állhat elő a kiszemelt férfival.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A héten egy új álláslehetőségről szerezhetsz tudomást, aminek a hatására a munkahelyváltáson törheted a fejedet. Sok minden mérlegre kerülhet, de mindenképpen alaposan fontold meg a döntést. A társaddal egy közös program pozitív hatással lehet a hangulatodra. Szingliként szemet vethetsz a barátnőd pasijára, pedig magad is tudhatod, hogy tiltott a számodra.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A napokban egy kissé feledékennyé válhatsz, elfelejthetsz egy fontos határidőt vagy teendőt a munkáddal kapcsolatosan, ám az ijedtség ellenére a hibát sikerülhet helyrehoznod. Ha van párod, megtudhatsz valamit a múltjáról, amitől másképp tekinthetsz rá. Amennyiben egyedülálló vagy, hirtelen két férfi is akadhat a láthatáron, akivel kapcsolatba bonyolódnál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az új év számodra jól indulhat, ugyanis különösen jól haladhatsz a munkahelyi feladatokkal. Most a nagyobb akadályokat is könnyedén veheted, amiért lehet, hogy a főnököd is megdicsér. A pároddal összekaphattok valamin, ám végül sikerülhet megértenetek egymást. Nincs még melletted a társad? Ez megváltozhat, ugyanis hódolód akadhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A héten új ötletek, vágyak fogalmazódhatnak meg benned, ám a megvalósítást illetően bizonytalan lehetsz. Szerencsédre egy kedves ismerőstől hasznos tanácsot kaphatsz. A párod egy olyan ötlettel állhat elő, ami neked is tetszhet. Nem találtad még meg a társad? Az exed többször is eszedbe juthat, aminek az okán érdemes lehet elgondolkoznod.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A napokban heves konfliktusba keveredhetsz az egyik munkatársaddal, ami miatt akár napokig is feszült lehet a légkör, ám utána kibékülhettek. Amennyiben kapcsolatban élsz, a párod most egy új oldalát mutathatja meg neked, amivel teljesen meglephet. Nincs még melletted a nagy Ő? Egy ismerősöd kerítőt játszhat, amiből még valami jó is kisülhet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Összefuthatsz egy ismerősöddel, aki új munkát ajánlhat neked, ami annyira hízelgőnek tűnhet, hogy akkor is elgondolkozhatsz rajta, ha egyébként most jól érzed magad a helyeden, és nem szeretnél váltani. A kapcsolatodban válaszúthoz érkezhettek, ami eldöntheti a jövőtöket. Szingli vagy? Rosszul viselheted a boldog párok látványát, pedig az irigységtől biztosan nem lesz jobb kedved.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Stresszes hétnek nézhetsz elébe, ami azonban nemcsak a közérzetednek, hanem az egészségednek is árthat. Próbáld egy kicsit lazábban kezelni a dolgokat, meglátod, a nevetés sok mindenre gyógyír. Kapcsolatban élsz? Megtudhatsz a párodról valamit, amitől más szemmel nézhetsz rá. Amennyiben egyedülálló vagy, most betoppanhat az életedbe valaki, aki akár még a későbbi párod is lehet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A napokban pozitív fejlemény következhet be a karrieredben, amitől vidám hangulatba kerülhetsz. Elképzelhető, hogy előléptetnek, vagy egy olyan feladatot bíznak rád, amilyenre régóta vágytál. A pasiddal egy őszinte beszélgetésre is sor kerülhet, amivel sok mindenre fény derülhet. Ha szingli vagy, egy közeli barátoddal folytatott beszélgetés segíthet tisztázni a gondolataidat.

Még nincs hozzászólás

Gyűrű jóslás

Ez a néhány perces jóslás fényt deríthet rá, mi vár rád és párodra a jövőben.
Ezotéria

Pénz anyagiak jóslás

Szeretnéd tudni, bőséges lesz-e a költségvetésed, vagy szűkös? Így kaphatsz választ.
Ezotéria
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.