kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp április 1-től 7-ig
Szerelmi fuvallat jön

Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Szerelemben és izgalmakban is bővelkedni fog április első hete.

Szerző: Méhes Fanni
Forrás: Femina.hu

A hosszú, nyomasztó tél után a legtöbb jegy fellélegezhet, és az érzelmekre koncentrálhat. Bár vannak, akik még nem pihenték ki a hideg hónapok fáradalmait, nekik is javulást hozhat április első hete.

Hírességek a Kos jegyében
Hírességek a Kos jegyében
Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánMilyen jegyben születtél? Így rendezd be a lakásod!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyébenSztárok a Rák jegyében

A Nap a Vénuszban áll, így az áprilisi fuvallat szerelmet csempészhet sok jegy hétköznapjaiba. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a következő hét, nézd meg mi vár rád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegy szülötteinek egy kicsit több idő kell, hogy elkezdjék élvezni a tavaszt, de csütörtöktől már őket is átjárhatja a jókedv. Ha egyedülálló vagy, a hét második fele kellemes meglepetéseket tartogat számodra, akár egy kis flörtről, akár egy hétvégi kalandról legyen szó. Ha párkapcsolatban élsz, nem fogtok unatkozni, szenvedélyes hétvégének nézhettek elébe.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Igazi örömöket rejt számodra a hét. A napsütésnek, egy finom gyümölcsnek vagy egy forró pillantásnak ugyanúgy tudsz majd örülni. A Bika teljes erőbedobással részt vesz a tavaszi zsongásban, és kiélvezi minden pillanatát. Ha ebben a jegyben születtél, harmonikus napokra számíthatsz. Még az otthoni házimunka vagy a munkahelyi stressz sem zökkenthet ki nyugalmadból.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek jegyében születtél, kissé szétszórt lehetsz a héten. Ígéretes lehetőség jöhet számodra, de könnyedén elhalaszthatod, ha mindenbe csak belekezdesz, de semmit nem fejezel be. A szenvedély téged is utolér, ami bonyolíthatja a helyzetedet. Próbálj ellenállni a túlfűtöttségből adódó kíváncsiságodnak, és néha lazíts egy kicsit. Jót fog tenni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha kapcsolatban élsz, ez a hét a romantika jegyében telhet. Ugyanakkor vigyázz, mert a munkahelyi stressz könnyedén elronthatja az otthoni idillt. Próbáld elengedni a negatív gondolatokat, és ne ostorozd magad. Ha még keresed az igazit, ez az időszak alkalmas a megújulásra. Engedd át magad a szépítkezés örömének, ha megteszed, igazán jól fogod érezni magad a bőrödben.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok legfőképpen munkahelyi sikerekre számíthatnak - ez jót tesz önbecsülésüknek, és kevésbé lesznek sértődékenyek. Pozitívabb fényben látják a jövőt, ami a párkapcsolatukra is pozitív befolyással lehet. Ha e jegy szülötte vagy, kisebb egészségügyi problémák léphetnek fel, amire fontos, hogy idejében felfigyelj, nehogy nagyobb problémává váljon.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hosszú tél után kicsit még keresed a helyed. Szerencsére alkalmad nyílhat számodra több kedves személlyel is beszélgetni, ez pedig segíthet, hogy felvedd a tavasz ütemét. Ha a fáradtság határozza meg mindennapjaidat, ne aggódj, mert a hét vége felé már látni fogod az alagút végét. Új érzések születhetnek benned, melyeket esetleg még nem értesz, de később tisztázódni fognak. Fontos, hogy ne sürgesd a dolgokat, légy türelmes magadhoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A héten igazán közel kerülhetsz valakihez, lehet ez szerelmi vagy akár baráti kapcsolat is. Mély beszélgetéseket és nagy nevetéseket tartogat neked ez az időszak. Ha esetleg munkát keresel, légy figyelmes, mert ezen a héten egy érdekes ajánlattal kereshetnek meg. Mindezzel együtt a Mérleg jegy szülötteinek többnyire nyugalmasan fog telni ez az időszak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A hét bővelkedni fog programokban, és még a szenvedély sem kerül el. De légy figyelmes, és próbáld pontosan kifejezni gondolataidat, mert könnyen félreérthetnek. Ha kapcsolatban élsz, a féltékenység is felütheti a fejét, előfordulhat, hogy a párod nehezen viseli kalandvágyadat, mely a héten jellemző rád.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasok küzdelmes hétnek néznek elébe. Vívódnak magukkal és a világgal. Ha úgy érzed, elfáradtál, és nem tudsz dönteni, nincs kedved semmihez, csak a pihenés segíthet. Kapcsolódj ki a barátaiddal vagy a pároddal, és próbáld meg elkerülni a megterhelő feladatokat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Újult erővel vágsz bele a hétköznapi feladatokba. Ez az időszak kifejezetten alkalmas lehet a régen halogatott dolgok elvégzésére, például, hogy bejelentkezz egy szűrővizsgálatra, vagy lezárj egy rosszul működő kapcsolatot. Most a nehezebb dolgok is egyszerűbbnek tűnnek. Érdemes kihasználni ezt a hetet, később nem fogod megbánni.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha ebben a jegyben születtél, a héten érdemes egy kicsit több időt töltened egyedül, mint általában. Ha sikerül elmélyülni gondolataidban, választ kaphatsz kérdéseidre, ami megoldásként szolgálhat egy aggasztó problémára. Hajlamos lehetsz a gorombaságra, figyelj, hogy ne bánts meg senkit. Gondolkozz, mielőtt beszélsz, mert később könnyedén megbánhatod az elhamarkodott szavakat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha még nem találtál rá az igazira, ez a hét rengeteg alkalmat nyújt az ismerkedésre. Találkozhatsz egy régi ismerőssel, aki felkavarja az állóvizet, és megmozgat benned valamit. Mielőtt bármibe belemennél, gondold végig, hogy valóban ilyen emberre vágysz-e. Dúlnak benned a hormonok, ez pedig könnyen álmodozáshoz vezet - amit viszont, ha nem tartasz kordában, nem fognak díjazni a munkahelyeden.

Még nincs hozzászólás

Február szerelmi horoszkóp 2017

Rövid, de annál tartalmasabb lesz a február.
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.