kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Heti horoszkóp   /  

Heti horoszkóp szeptember 17-től 23-ig

Heti horoszkóp szeptember 17-től 23-ig
Kedvező fordulatok

Ezen a héten a szakmai előmenetel és a többiekkel való kapcsolat lesz fókuszban.

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

Ez a hét elsősorban a munka és az emberi kapcsolatok terén hoz kedvező lehetőségeket és pozitív élményeket a legtöbb jegy szülöttének.

Így vonzz szerelmet az életedbe!
Így vonzz szerelmet az életedbe!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgySzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenSztárok a Szűz jegyében

Ha változtatáson gondolkodsz, vagy szorosabbra akarod fűzni a szálat valakivel, esetleg felelevenítenéd a régi ismeretséget, ne habozz, eljött az idő. A horoszkóp elárulja, mi vár rád.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Lendületesen és gördülékenyen indul számodra a hét, ha a Kos jegyében születtél - úgy érezheted, a körülmények a kezed alá játszanak. Érdemes ekkorra időzítened az ügyintézéseket, melyeket eddig halogattál. Hétvége felé viszont új fordulatot vesznek az események, de nem bosszankodj, ha valami nem úgy alakul, ahogyan eltervezted, lehet, hogy jobb dolog sül ki belőle, mint hinnéd. 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A héten érdemes a kapcsolataidat erősítened. Jól teszed, ha jobban odafigyelsz másokra, felkeresed a barátaidat, de akár idegenek felé és nyithatsz. Légy megértőbb, és próbáld beleélni magad a körülötted lévők helyzetébe is. Meglátod, hogy ez milyen hamar átalakíthatja a szemléleted, és új élményekkel is gazdagodhatsz. Ha párban élsz, különösen fontos, hogy minőségi időt töltsetek együtt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek jegyében születtél, végre kiegyensúlyozott időszakot élhetsz, és elérkezik az életedbe a harmónia. Kedvező szakmai lehetőségek várnak, akár új munkát is találhatsz a héten, a bolygóállások különösen kedvezőek. A pároddal mintha egymás gondolataiban olvasnátok. Ha még nincs párod, vegyél részt minél több társasági eseményen.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rák jegyében születtél, és az elmúlt időszakban úgy érezted, viharfelhők gyülekeznek feletted, mostanra talán már tisztul a kép, és látod a fényt az alagút végén. Kedvező szakmai ajánlatot kaphatsz vagy új bevételi forráshoz juthatsz, ami a kedélyedre is jó hatással van, és életed más területein is fellendülést hoz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként nem kizárt, hogy kissé ingadozó lesz a hangulatod a héten. Túlontúl érzékeny lehetsz, és magadra veheted más emberek viselkedését vagy véleményét. Lehet, hogy mindez az elmúlt időszak érzelmi leterheltségéből adódik. Érdemes a héten kicsivel több időt szánnod magadra, menj el táncolni, meditálj, és keresd magadban a megoldást.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűz jegyében születtél, a héten figyelj többet befelé, és koncentrálj elsősorban önmagadra, így hallhatod meg a belső hangod, ami segít választ találni a problémáidra. Csinálj olyasmit, amihez valóban kedved van, és ne csak mások kedvben akarj járni. Ha a héten ünnepled a születésnapod, tarts jó hangulatú baráti összejövetelt, és fogadd örömmel a köszöntéseket.

 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A karriered kedvező fordulatot vehet a héten, ha a Mérleg jegyében születtél. Ne ijedj meg a kezdeti nehézségektől, mert ha kellőképpen határozott vagy, akkor szabad a pálya - a hátráltató tényezők egy csapásra megszűnnek. Jutalmad egy új kihívásokkal teli lehetőség lesz, ahol kiélheted a kreatív energiáidat, és az anyagi helyzeted is jobbra fordul.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a Skorpió jegyében születtél, nem kizárt, hogy egy elsőre megoldhatatlannak látszó problémával indul a hét. Részben talán te vagy érte a felelős, de máson is múlik. Ne kezdj olyasmin rágódni, amiért nem tehetsz semmi, bízd rá a sorsra, hogy megoldja, és meglátod, hogy minden a lehető legjobban alakul. Hétvégére elvonulnak a viharfellegek, és hátradőlhetsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár rendszerint a munka az első a számodra, a héten igyekezz a legszükségesebbre korlátozni a kötelességteljesítést, és tegyél csupa olyasmit, ami neked szerez örömet. Figyelj magadra, és próbálj érintkezésbe lépni a belső éneddel. Hívd fel rég nem látott ismerőseidet, látogasd meg a rokonokat, illetve fogadd el a baráti meghívásokat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak jegyében születtél, sikerek és pozitív élmények várnak rád a munkád területén. Új szakmai kihívásokkal találkozhatsz, és minden esélyed megvan arra, hogy sikeresen vedd az akadályokat, és mások is felfigyeljenek a képességeidre. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi anyagi helyzeteddel vagy munkahelyeddel, kedvező fordulatban lehet részed.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az elmúlt hetek viszontagságai után végre kicsit fellélegezhetsz, és időt szakíthatsz magadra. Ennek már épp itt az ideje, hiszen nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is teljesen kimerültél a munkahelyi hajtásban. A barátaid rögtön bejelentkeznek, hogy felvidítsanak egy csajos este keretében, ahol még egy rég nem látott, vonzó ismerős is felbukkan.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halak jegyében születtél, ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy rendezd az anyagi ügyeid, és egyenesbe kerülj. Különösen akkor számíthatsz kedvező fordulatra, ha nemcsak magadra költesz, hanem másokról is gondoskodsz. Ebben az esetben figyelmedet kézzel fogható formába is megjutalmazzák az égiek.

Még nincs hozzászólás

Japán gésahoroszkóp

Használd a gésák tudását, nézd meg, milyen tulajdonságokkal nyűgözheted le a férfit.
Ezotéria
Főzőiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.