kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Havi horoszkóp   /  

Nagy májusi szerelmi horoszkóp

Nagy májusi szerelmi horoszkóp
Rád találhat a szerelem

A májusi bolygóállások kedveznek az új kapcsolatoknak és a flörtnek is. Nézd meg, mi vár rád!

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

Májusban a legtöbb jegy kedvező energiákra számíthat a szerelmi életében. Akik a párjukat keresik, megnövekedett vonzerejükkel hódíthatnak, akik kapcsolatban élnek, azok számára fontos a minél nyíltabb kommunikáció.

Mi a horoszkópod? Ez a legszexibb testrészed a pasik szerint
Mi a horoszkópod? Ez a legszexibb testrészed a pasik szerint
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy hatnak a bolygók az életedre!Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelembenMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyében

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád májusban, és mit tehetsz azért, hogy még jobb legyen a szerelmi életed, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A májusi bolygóállások változást sürgetnek az életedben. Lehet, hogy jelenlegi pároddal kerül sor kenyértörésre, de egy új szerelem is felbukkanhat a láthatáron. Kezdeményezz bátran, és mutasd meg magad, mert sikerrel kecsegtet a lendületed. Ugyanakkor fő, hogy rugalmas maradj, ne ragaszkodj az első nézőponthoz, és éld bele magad a másik helyzetébe is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Május a felszabadult szerelem, a kalandok és a szenvedély hónapja lehet a számodra, akár kapcsolatban élsz, akár még a párodat keresed. Tele leszel érzékiséggel, és nyitottabbá válhatsz az érzelmekre is, ami nem hagyja hidegen az ellenkező nem tagjait. Használd ki ezeket az energiákat, és ismerkedj, vagy pezsdítsd fel a kapcsolatodat. Ha a másik nem lép, érdemes neked megtenned.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szerencsés hónap lesz számodra a május a szerelemben, ha az Ikrek jegyében születtél. Ám nem árt, ha nyitottan fogadod a kedvező lehetőségeket, és kihasználod magnetikus energiáidat. Ha van kiszemelted, most könnyen közelebb kerülhettek egymáshoz, de nem árt, ha óvatos jelzésekkel a tudtára adod, hogy többet jelent neked, mint barát. Ha párban élsz, újra lángra kaphat köztetek a szenvedély. 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, a bolygók nem jósolnak nagyobb változásokat a szerelmi életedben. Azonban akár már elkötelezted magad, akár még keresed az igazit, érdemes változtatnod bezárkózó, védekező magatartásodon. Kedvező társasági alkalmakat tartogat ez a hónap, használj ki belőlük minél többet, mert sok új embert megismerhetsz - talán köztük lesz a nagy Ő is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párkapcsolati szempontból kiegyensúlyozott hónap elé nézel, de a bolygók erejét nem árt megtámogatnod azzal, hogy odafigyelsz a minél világosabb kommunikációra. Ne várd el a másiktól, hogy olvasson a gondolataidban. Ha keresed a párod, neked is tenned kell azért, hogy rád találjon a szerelem. Mutasd ki az érzéseidet, de ne táplálj már az elején túlzott elvárásokat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Májusban talán magadhoz képest is szokatlanul bátor leszel szívügyekben, és amint kifejezed az igényeidet, azt veheted észre, hogy felpezsdül a szerelmi életed, és megtelik szenvedélyes energiákkal. Nem kizárt, hogy egy titkos vágyad is valóra válik. Ha még keresed a párod, megnövekedhet az érdeklődés irántad, lehet, hogy a végén csak kapkodod a fejed, hogy kit is válassz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ahhoz, hogy működjön a párkapcsolatod, májusban sokat kell tenned. Ne süppedj bele a megszokásaidba, akár párban élsz, akár nem, kísérletezz és változtass. Különösen akkor kecsegtet boldogsággal a kapcsolatod, ha a másik emberrel közös intellektuális-spirituális érdeklődési köreitek vannak, és nem hiányzik belőletek a felfedezőkedv, vagy közösen kell leküzdenetek az akadályokat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Májusban kedvezőek számodra a bolygóállások a szerelemben, ha a Skorpió jegyében születtél. Azonban akkor használhatod ki ezeket a legjobban, ha nem erőlteted a dolgokat, és nem nyomasztod sem a másikat, sem magadat túlzott elvárásokkal. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ez nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kellene ülnöd, hiszen elébe is mehetsz az eseményeknek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Májusban a Vénusz támogató hatását élvezheted a szerelemben. Ha stabil kapcsolatban élsz, a bolygó melegséget, jó hangulatot és együtt töltött minőségi időt ígér. Ha viszont úgy érezted eddig, valami hiányzik, lehet, hogy a továbblépést fontolgatod, és a szakítás sem kizárt. Ha párt keresel, most - vonzerődnek hála - sokkal könnyebben találhatod meg, mint az előző hónapokban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Erotikus hónap elé nézel, ha a Bak jegyében születtél. A bolygóállások kedveznek a flörtnek, a csábításnak, melyeknek elsősorban a párkeresők örülhetnek, ám a viszonyok középpontjában valószínűleg inkább az érzékiség és a fizikai vágy áll, mint a lelki-szellemi közösség. Mindez persze nem zárja ki a mély érzelmeket. A most kezdődő kapcsolatok ígéretes folytatással kecsegtetnek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha párkapcsolatban élsz, boldog időszakra számíthatsz májusban, mely harmóniával és elégedettséggel tölt el. Párkeresőként egy jóképű, kedves és figyelmes hódolót sodornak utadba a bolygók. Ha mindketten bátran kifejezitek az érzéseiteket, szenvedélyes románc alakulhat köztetek, ami nem kizárt, hogy párkapcsolattá válik.

 

 

Halak (II. 20 - III. 20.)

Könnyen lehet, hogy május a fellélegzés hónapja lesz számodra, mert a bolygók most feloldanak olyan helyzeteket, problémákat és konfliktusokat, melyek már egy ideje nyomasztják a szerelmi életedet. Fontos, hogy te is megtedd a szükséges lépéseket, és legalább magadnak megfogalmazd, mit szeretnél. Ha párt keresel, egy sármos hódolót sodorhat eléd az élet.

Még nincs hozzászólás

Hogy hívnak? Így befolyásolja a neved a sorsodat - Tudományos kutatás

A neved jelentése és hangzása tudattalanul irányíthatja az életed.
Ezotéria

Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja

Számold ki, mi a titka annak, hogy hosszú távon is boldogok maradjatok együtt.
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.